Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ülkeyi olimpiyat ahlaksızlığından Allah korudu

goldbären

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

AHAHAHAHAHA zaman'daki yazı inanılmazmış gerçekten.

Bir- Atletizm: Yani bir mesafeyi en kısa zamanda kurallara uygun şekilde geçmek. Böyle basit bir ihtiyacı gidermek için çoluğu çocuğu ta sabî-sıbyan çağlarından başlayarak "Spor yapıyor amcası" diye teşvik edip canından bezdirmenin âlemi yoktur. Kısa mesafeler yürünür, daha uzun mesafeler ise bisiklet, dolmuş, otobüs gibi araçlarla kat edilir.

Üç bin metrede iyi derece yapmış olmak anlamsızdır; binersiniz dolmuşa, otobüse, tramvaya, verirsiniz bilet parasını, gider gelirsiniz. Atletizme harcadığınız para ve emek de yanınıza kâr kalır. Siz hiç "ben maratoncuyum" diye trene binmeyip şehirlerarası mesafeleri koşarak giden birine rastladınız mı?

O kadar gözü kapalı ve kibirden salağa dönmüşsünüz ki anlamak zor.

Zaman gazetesi almak istesem ilk sebebim bu adam olur direk. Türkiye'de bu adam kadar başarılı hiciv ve ironi dolu yazılar yazabilen, kalemi bu kadar güçlü köşe yazarı 1-2 kişi ya var ya yok.

"Ahahsdsafjsdfhksdj Mal" demeden önce tanımak lazım. İroni mi yapmış, "Mal" mı diye anlamak için 3-5 yazısını okumak lazım.

MAL'ın diğer bir yazısı Gezi olaylarında yazılan bir okuyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

resim değil ulan fotoğraf, al bi neden daha çıktı

resim -smi
isim Arapça resm

1. isim Varlıkların, doğadaki görünüşlerinin kalem, fırça gibi araçlarla kâğıt, bez vb. üzerinde yapılan biçimleri
"Konulu resim parçaları kendiliğinden ve doğru olarak yan yana gelivermiş, hikâye ortaya çıkmıştı." - T. Buğra
2. Bunu yapmak için gerekli yöntemleri öğreten sanat
"Türkiye'de resim bir müddetten beri soysuz bir sanat hâline gelmeye başladı." - O. S. Orhon
3. Fotoğraf
"Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı." - A. Gündüz

bunu daha kaç kere yapıştırtçaksınız bana hı? -.-

fotoraf dense daha anlaşılır olacağı gerçeği başka bişey ama resim denince de yanlış olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BlaCk said:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/736073_618721174842457_566886272_o.jpg

Abi tamam Mustafa Durdu falan da yani, burada da uluslararası federasyonların vb. bariz daha fazla seyirci çekme çabası da var yani, kıç lobları yarıya kadar açık olunca daha mı rahat hareket ediliyor yani, bence hafif bol tam kıç lobu bitiminde şort daha rahat olur ne bileyim. Zaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Boxer icat oldu mertlik bozuldu kardeş.

Biz ne giyiyoruz birader slip don giyen mi kaldı göbekli turistlerden başka (ki onların abv) (geçen yat turum zehir oldu).

Araya kaçma tamamen "ağ" kısmının dizaynıyla ilgili bir şey, uzunluğu kısalığı veya bolluğu darlığı ile değil. Çıplaklık da niye rahatsız etsin, nüdist voleybola her zaman varız. Demek istediğim o değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Silphatos said:

resim değil ulan fotoğraf, al bi neden daha çıktı

resim -smi
isim Arapça resm

1. isim Varlıkların, doğadaki görünüşlerinin kalem, fırça gibi araçlarla kâğıt, bez vb. üzerinde yapılan biçimleri
"Konulu resim parçaları kendiliğinden ve doğru olarak yan yana gelivermiş, hikâye ortaya çıkmıştı." - T. Buğra
2. Bunu yapmak için gerekli yöntemleri öğreten sanat
"Türkiye'de resim bir müddetten beri soysuz bir sanat hâline gelmeye başladı." - O. S. Orhon
3. Fotoğraf
"Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı." - A. Gündüz

bunu daha kaç kere yapıştırtçaksınız bana hı? -.-

fotoraf dense daha anlaşılır olacağı gerçeği başka bişey ama resim denince de yanlış olmuyor.

ben ineboluluyum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben meseleye ahlak açısından yaklaşmıyorum, isteyen istediği gibi giyinir. Orada demek istediğim, o kıyafet olabilecek en rahat kıyafet gibi gelmedi bana, olabilecek en rahat ve spora en conducive kıyafet yerine bu kıyafetin tercih edilmesinde sporcuların yerine kimlerin söz sahibi olabilmiş olabileceğine dair fikir yürüttüm.

Anlayana...

(Zaa)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...