Nedir bu Rust ya. Birşeyin modu falan mı?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Infestation: Survivor Stories
- 1 ay sonra ...
infestation bitmiş.
içine etmişler oyunun resmen.
grafikler kötü.
oynanış kötü.
fps yerlerde.
oynadığım makine
i7 4700qm
GTX 765M
16gbram
içine etmişler oyunun resmen.
grafikler kötü.
oynanış kötü.
fps yerlerde.
oynadığım makine
i7 4700qm
GTX 765M
16gbram
fanboi yeti bile bıraktı stream yapmayı artık o derece rezil durumda oyun.
geçen bakayım ne halde diye indirdim oyunu banlamışlar lan beni giremdim asfkajfaskjn
- 3 hafta sonra ...
warz accountu ile bunu oynayamıyomuyuz ??
oynanıyor. ama gerek yok hiç girme azına etmişler oyunun
ilk çıktığında bir tek cheat sorunu vardı sırf onu çözselerdi yeterdi. adamlar oyunun içine etmişler resmen.
ilk çıktığında bir tek cheat sorunu vardı sırf onu çözselerdi yeterdi. adamlar oyunun içine etmişler resmen.
- 3 ay sonra ...
1.5 dolar olmuş milenyumun en kötü oyunu
- 8 ay sonra ...
dün girdim baya değişmiş oyun. kullanılabilen araçlar yeni haritalar vs gelmiş.oyunu steam e ekleyemedim ama
bu oyun dayz den iyi. dayz tam bir çöp
- 2 hafta sonra ...
ISS 'yi Steam Blackfriday'de 3$ di 7 TL gibi bir paraya aldim %70 indirimden ama sen boyle soyleyince dusunmeye basladim acaba iademi etsem dusmeye devam eder gibi geliyor :D
Biliyorsunuz ki Dayz zamlandi (30$ 'dan 35$ oldu) ve Bohemia aciklama yapti 2015 de Dayz 40$ sonlarina dogru da 45$ olucakmis. Blackfriday de indirimde diye alayim dursun dedim. Oyun kalitelimi derseniz Arma 2 Dayz Mod'dan pek farkini goremedim dolayisiyla benim acimdan bir hayal kirikligi oldu, ayni dandik grafik/ui'yi kullanip, oynanisi biraz duzeltince yeni oyun diye satmak tam bir sark kurnazligi bence.
Biliyorsunuz ki Dayz zamlandi (30$ 'dan 35$ oldu) ve Bohemia aciklama yapti 2015 de Dayz 40$ sonlarina dogru da 45$ olucakmis. Blackfriday de indirimde diye alayim dursun dedim. Oyun kalitelimi derseniz Arma 2 Dayz Mod'dan pek farkini goremedim dolayisiyla benim acimdan bir hayal kirikligi oldu, ayni dandik grafik/ui'yi kullanip, oynanisi biraz duzeltince yeni oyun diye satmak tam bir sark kurnazligi bence.
7 tl ye oyun almışın hala daha düşer mi acaba diyosun yuh
dayz steamdeki en büyük vurgun bana göre. Kimse kabul etmiyor ama zaman gösterecek. Simülasyon ayağına yiyorlar bizi. Bu oyunlar niye mmo bölümünde oda baya ilginç.
- 2 hafta sonra ...
Öne çıkan mesajlar