bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ştt iyi muhabbete giriyosundur ha sen burçlardan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Esh said: Erkek ikizleri biraz dallama ama kadin ikizleri dersen orda durcan abi. 3 tane ikizler kadiniyla ciktim, pic threadde konulan trip fotosunu icimde hissettim. Bu kadar dengesiz kadin kovada bile yok lan. ikizlerin tşklarını ye sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ahahha koca koca adamlar burç falan. kaptırmış tartışıyolar bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 fede said: Esh said: Erkek ikizleri biraz dallama ama kadin ikizleri dersen orda durcan abi. 3 tane ikizler kadiniyla ciktim, pic threadde konulan trip fotosunu icimde hissettim. Bu kadar dengesiz kadin kovada bile yok lan. ikizlerin tşklarını ye sen Kadinlariyla ciktim, travestileriyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yeni burç hakkında ne diyosunuz ? yılan mı yılancı mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yeni burç mu bulunmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: ştt iyi muhabbete giriyosundur ha sen burçlardan asdasd Yok abi, muhabbeti karsidakinin burcuna gore sekillendiriyorum. Sinsice, pustca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yaprak dökümündeki ferhundenin burcu olur bence o burç olsa olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 darkwingduck said: ahahha koca koca adamlar burç falan. kaptırmış tartışıyolar bide. tam bir yengeç tepkisi de bitişik yazılmış demek ki yükseleni boğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Esh said: fede said: Esh said: Erkek ikizleri biraz dallama ama kadin ikizleri dersen orda durcan abi. 3 tane ikizler kadiniyla ciktim, pic threadde konulan trip fotosunu icimde hissettim. Bu kadar dengesiz kadin kovada bile yok lan. ikizlerin tşklarını ye sen Kadinlariyla ciktim, travestileriyle degil. sensin lan dallama. B)- ne dallamalığımı gördün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Esh said: Burclara inanmam diyen de genelde no name burclari olan adamlar, oglak aslan basak falan. helal esh. bir boğa erkeği olarak arkandayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bir de bu noname burçlular abi yok yıldızların yeri değişt ifalan diye bizim burçları kapamya çalışıyorlar. yedirtmem boğayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 koç burçsuzum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Koç rh+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Burçlara inanmıyorum ama başak burcuyum, dolayısıyla tartışmadan başta diskalifiye edildim. Well played. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 fede said: Esh said: Erkek ikizleri biraz dallama ama kadin ikizleri dersen orda durcan abi. 3 tane ikizler kadiniyla ciktim, pic threadde konulan trip fotosunu icimde hissettim. Bu kadar dengesiz kadin kovada bile yok lan. ikizlerin tşklarını ye sen merak etmeyin arkadaşlar. ikizler erkeği olarak çay poşedini sıcak suya daldırır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 dikkat et yanmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Esh said: Erkek ikizleri biraz dallama ama kadin ikizleri dersen orda durcan abi. 3 tane ikizler kadiniyla ciktim, pic threadde konulan trip fotosunu icimde hissettim. Bu kadar dengesiz kadin kovada bile yok lan. su ne kadar dogru ya burçlara inanmazdim önceden ama ikizler kadinlari yüzünden inaniyorum boğa erkegi olarak ikizlerin allah belasini versin diyebilirim yarim saat ara ile -sana evlenme teklif etmeyi bile düsündüm ve ilişkimizle ilgili şüphelerim var cümlelerini alabilirsiniz çok rahat heman olm evlenmeyin karikatürünü olm ikizlerden uzak durun diye degistirin bide burçlara inanmasanizda bilin iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 basak, koc, terazi, balik, kova, ikizler bunlarla gecinemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ABBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Soyle danseden kralicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senko said: basak, koc, terazi, balik, kova, ikizler bunlarla gecinemiyorum. senin aşkın network bebemm yeni yıla iş ile girdik hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 işte geçen oturuyoruzz devamı yarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 cengiz lsd tv almissin dogru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar