Nazca Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Teşekkürler 2013, bana hiçbir faydan olmadığı için. Gelecekte de muhtemelen hatırlamak istemeyeceğim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Fin said: Acıdan ölüyorum şu an bildiğin öyle böyle değil çok fena lan. dün istanbul'da son gecesi olan 2-3 kişiyle partiye gittik eve geldik içmeye devam ettik falan teras kapısı açık kalmıs salonda uyuyakalınca bir soğuk yemişim böyle bel iptal direk sfdsdfsf aynısı bu yaz foçada oldu teknede 2 haftalık tatilim yalan olmuştu şimdi gene 10 gün bi boşluğum vardı iptalim direk sabahtan beri 1metreyi zar zor gidiyorum :s bide sıcak su torbası koydum belimin altına ordan yanık oldu sanırım su topladı acım ikiye katlandı böyle bir ızdırap yok ayakta duramıyorum dsfdsfsdf. teras kapım var demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Beni deli mi silkti naptı anlamadım. Köpek gibi çalışıyorum, internet kesik 3-4 gündür iş yerinden girdiğim paticik dışında neredeyse hiç bir siteye giremiyorum. Yılbaşı günü daha önce de yazmıştım gece saat 11e kadar çalışıcam sonra 1 ocakta sabah 7de iş başı yapıcam. Hafta sonu cumartesi pazar saat 10-23 arası çalışıcam. Kendime vakit ayırmayı bırak nişanlımla bile zaman geçiremiyorum ki o bu duruma trip bile atamıyor o kadar belli işin gücün yoğunluğundan zaman ayıramadığım. Gel gelelim , ben çok mutluyum lan :D niye bilmiyorum içim kıpır kıpır acaip sevinç doluyum çok mutluyum emenike :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ikizler burcu musun? Mal mal sevincler yasaman dogal. Ama onlar gercek degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Saeros said: "mm bu çok şey bunu silmiyim" "bunun anısı var saklıyim" diye duygusal yaptığım mesajları fotoğrafları filan sildim, yeni format atılmış bilgisayarın başına oturmuş gibi oluyor insan (tu) ben eski kız arkadaşımın bende kalan sütyenini bıçaklamıştım üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Esh said: Ikizler burcu musun? Mal mal sevincler yasaman dogal. Ama onlar gercek degil. oha, evet ikizler burcuyum , inanmam öyle burç murç olaylarına ama senden korktum bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Oha imam. Bende Bi ara exgirlfriendse atacak kadar materyal vardi. Zamanla sildim sildim. Bak ne hale geldim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mithat said: Esh said: Ikizler burcu musun? Mal mal sevincler yasaman dogal. Ama onlar gercek degil. oha, evet ikizler burcuyum , inanmam öyle burç murç olaylarına ama senden korktum bi. E cok bariz abi , burc candir okuyun okutun. Burclara inanmam diyen de genelde no name burclari olan adamlar, oglak aslan basak falan. Terazi erkegine de kafam girsin bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 niye lan ne kötülüğümü gördün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Lan burç diye şey mi olur emenike , bildiğin sallamasyon bir olay, her aynı gün doğan adamın karakteri aynı olur mu akıl alıyor mu . Gerçi sen çatırt diye bilince bir korkmadım değil , bir tövbe edip ikizler burcu tanrısına dua etmeye başlamadım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ben degil abi, kadinlar goruyo, dolayli oalrak bize de yansiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Erkek ikizleri biraz dallama ama kadin ikizleri dersen orda durcan abi. 3 tane ikizler kadiniyla ciktim, pic threadde konulan trip fotosunu icimde hissettim. Bu kadar dengesiz kadin kovada bile yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 akrep burcuyum, sekste ölümcülüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 utangaç teraziyim, kadın görünce araziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Adam burç tanrısı çıktı beyler , bildiğin hayatını burçlara adamış. Dallama kısmına laf edemicem ama dallama olmayan ikizler erkeği veya psikopat olmayan ikizler kadını da vardır illa ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Evet abi. Zenci amerikan baskani da oluyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi ben hiç anlamıyorum burç falan hiç ilgimi çekmiyor fakat hangi kadına "başak" desem suratı bir ekşiyor hahahaha sanırım iyi bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Basak oldugun icin evlisin ve uo oynuyosun abi oyle dusun. Kova kadini tabiki yuz eksiyicek, akrep kadinin seninle tek konustugu sey ise sadece "2 pendik, biri tamirhane" olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: abi ben hiç anlamıyorum burç falan hiç ilgimi çekmiyor fakat hangi kadına "başak" desem suratı bir ekşiyor hahahaha sanırım iyi bir şey değil Dilin sürçüyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi neden beni evlendirdin ve uo'ya downgrade ettin şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 esh ben akrebim. söyleyim mi saklayım mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ben akrebim diyen erkeklerin %72si kova abi. Sen bendensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: abi neden beni evlendirdin ve uo'ya downgrade ettin şimdi :( Bunu basak burcu olarak dunyaya gelmeden once dusunecektin abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Esh said: Burclara inanmam diyen de genelde no name burclari olan adamlar, oglak aslan basak falan. ya bsg ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 oha adam nasıl taglemiş lan insanları burçlara aboovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar