pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sanırım kurtuldum o musibetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ne gün ya... böyle tutuyorum kasıyorum enerjimi alan etkisi vurmaması için.. kendimi evlere kapatıyorum , meditasyon yapıyorum ama sonunda dayanmıyorum ve facebooktan ranged koyuyorum alan etkisi vuracak şekilde... herşey çok güzel gidiyor... iki gün sonrada mahkemem var. Ah onuda görürsem bir sarılsam daha da mutlu olurum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 SOĞUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 rock fm ne güzelmiş ya. son 1 haftadır işyerinde dinliyorum. fakat bu kadar havalı şarkılar yayınladıktan sonra "boğaziçi kolonyalarının sunduğu rock fm reklamlardan sonra devam edicek" demesi komik oluyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 diaboliq said: rock fm ne güzelmiş ya. son 1 haftadır işyerinde dinliyorum. fakat bu kadar havalı şarkılar yayınladıktan sonra "boğaziçi kolonyalarının sunduğu rock fm reklamlardan sonra devam edicek" demesi komik oluyo gibi. (tu) en nefret ettiğim şey iş görüşmesinin sonucunu beklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 evden çalışmak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kendimize kağıttan uçaklar yapıp, uçabilsek ya? Kuştaki özgürlük olmadıktan sonra, kim akıllı, kim deli ne fark eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bi insan niye duman'ı bu kadar sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 açıklanan final programı ile yıkıldım günlük 2-3(doğum günüm)-4 6 ocakta 4 tane sınavım var, sonra 11 ocağa kadar bekliyorum çanakkale'ye dönmek için off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 gunu gunune calissan boyle sikismazdin bi dahaki seneye gunu gunune calisirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 işin kötüsü burda olsam çalışırım. ayın 23ünde canakkale'ye gidiyorum, orda ne kadar nasıl calıscam bilmiyorum. yılbaşında ordayım. sonra 1 ocakta otobüse atlayıp istanbula döncem falan mehh.. bari oturup şimdiden finallere çalışayım sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 günlük eve çıktık sonunda arkadaşla. mobilyalar televizyonumuz 20mbps teledünya uydunetimiz xboxımız lava lambamız ikiz yataklarımız herşeyimiz tam tekmil hazır oldu. jeotermal har har veriyor sıcağı. karşı apartmandaki tıpçı kızlar 3 ü birden artık nereden gördülerse hoşgeldine geldiler akşam. biz eve bardak almayı unutmuşuz ama. 2 bardaktan 5 kişi nescafe içtik. çok acayip bir mahalle burası. hem her yer kız yurdu hem de etraftaki evlerde kızlar küme küme eve çıkmış. sanırım yurtta başlayıp etraftan ev bulanlar bunlar. neyse bunlar gbt mizi aldıktan sonra gittiler. yemeğe bekleriz falan diye. 3 ünü de beğenmedik ama. ne hikmetse götümüz kalktı daha ilk günden. keşke daha önce eve çıksaymışım çok rahatladım kafa olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 chrome kıskanıyorum seni yazma bir daha buralara applev0dka said: açıklanan final programı ile yıkıldım günlük 2-3(doğum günüm)-4 6 ocakta 4 tane sınavım var, sonra 11 ocağa kadar bekliyorum çanakkale'ye dönmek için off offf bölüm ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ölünce mezar taşıma aşk acısından gitti yazarsınız. Gidiyorum galiba ben, özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kimya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tarçınlı kavrulmuş badem.. tam aradığım şey, kim yaptıysa benim için yapmış sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 saçımı kestirdim rahatladım insan gibi kesen berber gibis yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 çamaşır makinem bozuldu, sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Eskiden çamaşır makinesi mi varmış, al eline git dere kenarına yıka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 nasıl becerdin sdf. yeni alırsan kurutmalı al çokzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 insanlarin evinde camasir makinesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İnsanların evi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 aramızda insanlar mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Aramızda insanların lafı mı olur boracım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 habersiz girmişler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar