Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

ne gün ya... böyle tutuyorum kasıyorum enerjimi alan etkisi vurmaması için.. kendimi evlere kapatıyorum , meditasyon yapıyorum ama sonunda dayanmıyorum ve facebooktan ranged koyuyorum alan etkisi vuracak şekilde...

herşey çok güzel gidiyor... iki gün sonrada mahkemem var. Ah onuda görürsem bir sarılsam daha da mutlu olurum <3
Sosyal ağlarda paylaş

günlük eve çıktık sonunda arkadaşla. mobilyalar televizyonumuz 20mbps teledünya uydunetimiz xboxımız lava lambamız ikiz yataklarımız herşeyimiz tam tekmil hazır oldu. jeotermal har har veriyor sıcağı. karşı apartmandaki tıpçı kızlar 3 ü birden artık nereden gördülerse hoşgeldine geldiler akşam. biz eve bardak almayı unutmuşuz ama. 2 bardaktan 5 kişi nescafe içtik. çok acayip bir mahalle burası. hem her yer kız yurdu hem de etraftaki evlerde kızlar küme küme eve çıkmış. sanırım yurtta başlayıp etraftan ev bulanlar bunlar. neyse bunlar gbt mizi aldıktan sonra gittiler. yemeğe bekleriz falan diye. 3 ünü de beğenmedik ama. ne hikmetse götümüz kalktı daha ilk günden. keşke daha önce eve çıksaymışım çok rahatladım kafa olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...