Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

gunluk mu desem itiraf mi. hayatimda hicbir zaman vazgecilmez biri olmadim. Aksine hic kimseye kotuluk yapmadigim halde 15 senelik dostlarim tarafindan aldatildim. Ancak demedigini birakmayan cogu zaman baskalarini yok sayan bir nevi bu fight clubdaki brad pitt tarzi rahat adamlarin hep vazgecilmez oldugunu gordum. Boyle olmayi da denedim ama basaramadim. Sanirim fazla duygusal olmayan biri olmam, biraz utangac olmam ve boyle deli dolu bir genc olmamam beni bu duruma itti. Iki yildir hic rol yapmiyorum ve nasilsam oyle davraniyorum. Bu yuzden daha da icine ettim her seyin. Kisacasi ben de boyle bir adamim iste gunluk. Forest Gump gibi bir seyim ama onun bile en azindan bir cevre yapmisligi vardi garip yetenekleriyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bir sey fena dikkatimi cekti. Benim normalde burada 4-5 hesabim olmustur. Artik pek girmedigimden kullanici adlarimi bile unuttum ama zamaninda ultima oynadigimdan dolayi 9 10 senedir bu forumu bilen biriyim. Kisisel bolumunde eskiden daha cocuksu ya da sevgili temali sorular gorurdum. Uzun bir aradan sonra buraya akin edince herkesin olgunlastigini anladim. Herkes isini gucunu evliligini falan tartismaya baslamis. Internetle tanisan o gencecik nesil artik yaslaniyor, vay be.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...