Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 öyle takiliyoruz is okul devam. hayat mücadelesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Tubiklen öğle yemeği yerken dümbük başganı senkoya denk geldik tüm günüm rezil oldu resmen günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 asansörde pogo yapmak bir şirket geleneği oldu sanırsam.. hafta başından beri müdürlü uzmanlı pogo yapıyoruz.. koca koca adamlar.. çalıştığım yeri seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 anaaa ne güzel yerde çalışıyon ya. hacu aldırsana beni de yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nası asansör o, asansör müziği böyle olur. http://www.youtube.com/watch?v=G2JdBwaLYH0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 gunluk mu desem itiraf mi. hayatimda hicbir zaman vazgecilmez biri olmadim. Aksine hic kimseye kotuluk yapmadigim halde 15 senelik dostlarim tarafindan aldatildim. Ancak demedigini birakmayan cogu zaman baskalarini yok sayan bir nevi bu fight clubdaki brad pitt tarzi rahat adamlarin hep vazgecilmez oldugunu gordum. Boyle olmayi da denedim ama basaramadim. Sanirim fazla duygusal olmayan biri olmam, biraz utangac olmam ve boyle deli dolu bir genc olmamam beni bu duruma itti. Iki yildir hic rol yapmiyorum ve nasilsam oyle davraniyorum. Bu yuzden daha da icine ettim her seyin. Kisacasi ben de boyle bir adamim iste gunluk. Forest Gump gibi bir seyim ama onun bile en azindan bir cevre yapmisligi vardi garip yetenekleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Bu arada bir sey fena dikkatimi cekti. Benim normalde burada 4-5 hesabim olmustur. Artik pek girmedigimden kullanici adlarimi bile unuttum ama zamaninda ultima oynadigimdan dolayi 9 10 senedir bu forumu bilen biriyim. Kisisel bolumunde eskiden daha cocuksu ya da sevgili temali sorular gorurdum. Uzun bir aradan sonra buraya akin edince herkesin olgunlastigini anladim. Herkes isini gucunu evliligini falan tartismaya baslamis. Internetle tanisan o gencecik nesil artik yaslaniyor, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 sevgilimle çocuğumuz oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 diaboliq said: anaaa ne güzel yerde çalışıyon ya. hacu aldırsana beni de yanına öyle pogo yaptıklarına bakma, beş kuruş maaş vermiyorlar çalışana. varsa yoksa pogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 film yok lan izlicek günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bugünlerde herkes can sıkıntısından bir mmoya sardı günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 küheylan said: sevgilimle çocuğumuz oldu :( :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ahahhah leylek getirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 küheylan said: sevgilimle çocuğumuz oldu :( haahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 GG NO RMK KARDEŞ... fakin sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oh be aradilar is gorusmesi icin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bugün ellerimi parçaladım günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 mesai için son dakikalar.. bitsin artık günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 wastyrx said: Bugün ellerimi parçaladım günlük ^_^ niye abi daha işine yarardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ölüm döğüşü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Günlük, simply the best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hmm dolma aldım günlük,zeytinyağlı akhoak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Gece yarısı hüznü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Sinirlendim; bitmiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 wastyrx said: Bugün ellerimi parçaladım günlük ^_^ kadına şiddete hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar