Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

yaklaşık 10 yıl önce terk ettiğim kahvaltı yapma alışkanlığına bugün itibariyle tekrar başladım. tüm gün tatlı tatlı osurdum.

babacum ziyaretine geliyorum bi kaç haftaya yanına. az kayacaksın yatıcam yanına.

gel bana bebeğims

dwo, hani bina plaza da biz ilk 6 katını kiralıyoruz ayrı giriş fln istemiş bizimkiler
Sosyal ağlarda paylaş

hergün bir öncekinin aynısı lan. hayatım çok sıkıcı olmaya başladı anasını satayım. bi çare bulmak lazım ama aklıma bişey gelmiyo.

bu arada bu yazdıklarımı okuduğunu biliyorum. hergün girip bakıyosun ne yazmışım diye ama işte benim oyun alanıma girdin ya, artık ben burda rahat rahat oynayamam.
Sosyal ağlarda paylaş

İş yerinde video çekiliyormuş , otelin bütün elemanları kendi pozisyonunda dans ediyor normal işlerini yaparken konsept bu, dans ede ede yapıyormuşuz işimizi.

Ben artık içimde nasıl bir köçek yatıyorsa aaa severek yaparım dedim dahil oldum , nasıl koptum nasıl koptum haddi hesabı yok , müdür falan komple yarıldılar ben dans edince.

Şimdi böyle çekinmeden çıkıp çat diye dans etmeye başlayınca rezil mi oldum yoksa bravo lan çekinmeden çıktı yaptı hareketini herif mi oldum onu anlamadım işte. 3. ihtimal daha yüksek sanki , kimse iplememiş olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

ayık kalmak için kullandığım teknikler neredeyse tükendi, işe yaramaz oldular. bir kez daha sabahlama gerçeği ile karşı karşıyayım ve ne yapacağımı şaşırdım günlük.

öf. bu kaçıncı artık bu ay. yetti gayri. düzen namına hiçbişe kalmadı uykumda. nocturnal bir yaratığa dönüştüm.

çok dertliyim çok. okulda dersler işte raporlar, her gece biri yüzünden ayaktayım la.

günler torbaya girdi yitmiyir sipirmin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...