Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ilaçlat kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 GONDARCENGIZ said: yeni bi sigara keşfettim içip 2014 e geldim gorseli nasil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Saeros said: ilaçlat kurtul oyle olmii işte adamlar banyoyu kırdı fln sıvanmasi lazim havalandırmaya bakiyomus benim hela :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 evde iş yaptım malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 babaannemle amcam fena kapıştı bugün. amcamın tarak kemiği çatladı, bidonla su döktü salona falan. benzin diye korkuttu babaannemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 çarpamadın mı amcanın ağzına napıyon diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşıyo. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ayrılmak bi deeert ayrılmamak başka bi dert, yaptığım seçimlere koyim dicem pek bi pişmanlığım da yok lan aslında dolu dolu verdim coşkuyu. Naabsam ki >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 az önce yeni taşınacağımız binadaki yerleşim planımızı inceledim, 6. katta oalcakmış benim departman, GM ile aynı katta artık sabahları beraber poğça yirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yaklaşık 10 yıl önce terk ettiğim kahvaltı yapma alışkanlığına bugün itibariyle tekrar başladım. tüm gün tatlı tatlı osurdum. babacum ziyaretine geliyorum bi kaç haftaya yanına. az kayacaksın yatıcam yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 BabacumMostors said: az önce yeni taşınacağımız binadaki yerleşim planımızı inceledim, 6. katta oalcakmış benim departman, GM ile aynı katta artık sabahları beraber poğça yirik gm 6. katta ise bina kaç katlı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 imamizer said: yaklaşık 10 yıl önce terk ettiğim kahvaltı yapma alışkanlığına bugün itibariyle tekrar başladım. tüm gün tatlı tatlı osurdum. babacum ziyaretine geliyorum bi kaç haftaya yanına. az kayacaksın yatıcam yanına. gel bana bebeğims dwo, hani bina plaza da biz ilk 6 katını kiralıyoruz ayrı giriş fln istemiş bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 anladım. aslında üst katlarda olmamak iyi tabii. özellikle iş çıkışı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 cantami, ceketimi kitaplarimi felan koydugum odayi kilitleyip cikmis hoca, tisortun ustune hademe abinin verdigi xxxl hirkayi giydim eve gidiyom. yarin sinav var evde sadece dandik bikac ders notu var kalan her sey cantadaydi, kismet bazi seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 BabacumMostors said: az önce yeni taşınacağımız binadaki yerleşim planımızı inceledim, 6. katta oalcakmış benim departman, GM ile aynı katta artık sabahları beraber poğça yirik GM kısmı ile aynı katta olmak sıkıntı ya. direk göze batıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Abi gördüğünde "naber lan?" dediği tek insan olarak daha ne kadar gözüne batabilirim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hergün bir öncekinin aynısı lan. hayatım çok sıkıcı olmaya başladı anasını satayım. bi çare bulmak lazım ama aklıma bişey gelmiyo. bu arada bu yazdıklarımı okuduğunu biliyorum. hergün girip bakıyosun ne yazmışım diye ama işte benim oyun alanıma girdin ya, artık ben burda rahat rahat oynayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ohh neyse ki sıva bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bana bir seyyar satıcılığı bile çok gördüler günlük.. "yer kalmadı ama isterseniz yine de bir dilekçe verin" dediler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 eee trip atma yapma bunu. sonra su ruslarda ne buluyorsun oluyor. bi sor kendine neden diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 dün tüm pencereleri kapalı havasız bi iett otobüsünde iki kişinin üzerinden uzanıp pencere açtım http://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 İş yerinde video çekiliyormuş , otelin bütün elemanları kendi pozisyonunda dans ediyor normal işlerini yaparken konsept bu, dans ede ede yapıyormuşuz işimizi. Ben artık içimde nasıl bir köçek yatıyorsa aaa severek yaparım dedim dahil oldum , nasıl koptum nasıl koptum haddi hesabı yok , müdür falan komple yarıldılar ben dans edince. Şimdi böyle çekinmeden çıkıp çat diye dans etmeye başlayınca rezil mi oldum yoksa bravo lan çekinmeden çıktı yaptı hareketini herif mi oldum onu anlamadım işte. 3. ihtimal daha yüksek sanki , kimse iplememiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ayık kalmak için kullandığım teknikler neredeyse tükendi, işe yaramaz oldular. bir kez daha sabahlama gerçeği ile karşı karşıyayım ve ne yapacağımı şaşırdım günlük. öf. bu kaçıncı artık bu ay. yetti gayri. düzen namına hiçbişe kalmadı uykumda. nocturnal bir yaratığa dönüştüm. çok dertliyim çok. okulda dersler işte raporlar, her gece biri yüzünden ayaktayım la. günler torbaya girdi yitmiyir sipirmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 gece 3 e geliyor benim işler bitecek gibi durmuyor. hehe. he. funfunfunfunfuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Seele said: eee trip atma yapma bunu. sonra su ruslarda ne buluyorsun oluyor. bi sor kendine neden diye napıyon lan işe yaramaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar