NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 chrome said: avukat bir arkadaşım var benim günlük. şöyle şehir merkezinde avmlere yakın, restoran zincirlerine yakın, arada bir kalacağımız, 2 oda 1 salon, kafa dinleyeceğimiz, arada eşi dostu toplayıp haftasonunu geçireceğimiz bir yer tutalım dedik. Tuttuk. Bugün eve ustaları götürürken fark ettik ki 30 metre ötede devasa bir kız öğrenci yurdu varmış. Hem de özel bir üniversitenin yanında. Sonra fark ettik ki 4 tane kız yurdu daha varmış yakınında. bakkaldan sigara alırken daha bir tanesiyle tanıştık hatta. hayırlı olsun bi kahvenizi içeriz artık bile dedi ayaküstü. değişik şeyler olacak gibi görünüyor günlük. bakalım.. selam
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 chrome said: avukat bir arkadaşım var benim günlük. şöyle şehir merkezinde avmlere yakın, restoran zincirlerine yakın, arada bir kalacağımız, 2 oda 1 salon, kafa dinleyeceğimiz, arada eşi dostu toplayıp haftasonunu geçireceğimiz bir yer tutalım dedik. Tuttuk. Bugün eve ustaları götürürken fark ettik ki 30 metre ötede devasa bir kız öğrenci yurdu varmış. Hem de özel bir üniversitenin yanında. Sonra fark ettik ki 4 tane kız yurdu daha varmış yakınında. bakkaldan sigara alırken daha bir tanesiyle tanıştık hatta. hayırlı olsun bi kahvenizi içeriz artık bile dedi ayaküstü. değişik şeyler olacak gibi görünüyor günlük. bakalım.. izmirde oturuyorum üniversite öğrencisiyim saygılar.
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 vay anasını arkadaş. demek ki ilerleyen günler böyle olacak. gelin lan. hepiniz gelin. hepimize yeter.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 selam ipden adresi buldum 030.00 arabasına yerimi ayırttım sabah poğaçaları alıp kapınızdayım
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ahahahah, ben gelişmeleri ara ara buradan paylaşırım sizinle. kafa dinleyelim, xbox falan oynarız, arkadaşları toplar vakit geçiririz niyeti ile tuttuğumuz yer, neye dönüşecek beraber görürüz ilerleyen günlerde.
moncici Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 güne muzlu ballı çikolatalı nesfit ve etiyopya kahvesi ile başladım. birazdan duş alıp ders çalışacağım. evet bunu yapacağım.
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 duş aldıktan sonra dizi/film seyredeceksin sonra belki bi osbir arası sonra yine duş sonra oyun
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 chrome said: avukat bir arkadaşım var benim günlük. şöyle şehir merkezinde avmlere yakın, restoran zincirlerine yakın, arada bir kalacağımız, 2 oda 1 salon, kafa dinleyeceğimiz, arada eşi dostu toplayıp haftasonunu geçireceğimiz bir yer tutalım dedik. Tuttuk. Bugün eve ustaları götürürken fark ettik ki 30 metre ötede devasa bir kız öğrenci yurdu varmış. Hem de özel bir üniversitenin yanında. Sonra fark ettik ki 4 tane kız yurdu daha varmış yakınında. bakkaldan sigara alırken daha bir tanesiyle tanıştık hatta. hayırlı olsun bi kahvenizi içeriz artık bile dedi ayaküstü. değişik şeyler olacak gibi görünüyor günlük. bakalım.. selam. :)
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bu burun tıkanıklıklarının bi anlamı olmalı.
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Off arkadasimla konustukca kizin tam benlik oldugunu anlayip iyice karamsarlasiyorum :/
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben de bugün arkadaşına durumu çıtlatacam eğer fırsat olursa sdf. yoksa haftaya yapacağımız yolculuk beni çok yaralar.
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 (+) olan rh değerim (-) olmuş doktor bakire kanını kıs dedi.
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ulan yine hislerimde yanilmadim amk. Düşündüğüm gibi kızın sevgili adayı varmış. Haftaya bi bahane uydururum artık, iptal ederim. Başkasına pezevenglik mi yapacaz lan bir de!
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Promenader said: Off arkadasimla konustukca kizin tam benlik oldugunu anlayip iyice karamsarlasiyorum :/ 5 tane tantuni söyle hiç bişeyin kalmaz edit : fail alıntı yaptım sory sakfaskghjkhk
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Promenader said: Off arkadasimla konustukca kizin tam benlik oldugunu anlayip iyice karamsarlasiyorum :/ kızı mesire yerinde kaka yaparken hayal et. yardımı olur.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ufak bir ormani yokettim bugun print ettiklerimle.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Acı mühim değil, umut yoruyor insanı.
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 çok fena, çok adam demiş işte benden önce http://www.youtube.com/watch?v=fyeyX6ivOk4 bak, aylarım sene oldu baak bekledim de ne oldu
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 babam annemi aldatıyor olabilir günlük
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 galiba benim peder de aldatıyodu rahmetli emin olamıyorum ama auehauheu bacak kadarken annesi boşanmış bir arkdaşım vardı teyzesi de onlarda kalıyordu işveli karılardı bir de abla kardeş. beni onların evine getirirdi kendi de gelirdi biz arka odada oyun oynardık hep :'( annem duysa ölür kahrından üzülüyorum aklıma geldikçe
copry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Osirix said: babam annemi aldatıyor olabilir günlük ipuçları ne?
Öne çıkan mesajlar