Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

avukat bir arkadaşım var benim günlük.
şöyle şehir merkezinde avmlere yakın, restoran zincirlerine yakın, arada bir kalacağımız, 2 oda 1 salon, kafa dinleyeceğimiz, arada eşi dostu toplayıp haftasonunu geçireceğimiz bir yer tutalım dedik. Tuttuk. Bugün eve ustaları götürürken fark ettik ki 30 metre ötede devasa bir kız öğrenci yurdu varmış. Hem de özel bir üniversitenin yanında. Sonra fark ettik ki 4 tane kız yurdu daha varmış yakınında. bakkaldan sigara alırken daha bir tanesiyle tanıştık hatta. hayırlı olsun bi kahvenizi içeriz artık bile dedi ayaküstü. değişik şeyler olacak gibi görünüyor günlük. bakalım..

selam
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

şöyle şehir merkezinde avmlere yakın, restoran zincirlerine yakın, arada bir kalacağımız, 2 oda 1 salon, kafa dinleyeceğimiz, arada eşi dostu toplayıp haftasonunu geçireceğimiz bir yer tutalım dedik. Tuttuk. Bugün eve ustaları götürürken fark ettik ki 30 metre ötede devasa bir kız öğrenci yurdu varmış. Hem de özel bir üniversitenin yanında. Sonra fark ettik ki 4 tane kız yurdu daha varmış yakınında. bakkaldan sigara alırken daha bir tanesiyle tanıştık hatta. hayırlı olsun bi kahvenizi içeriz artık bile dedi ayaküstü. değişik şeyler olacak gibi görünüyor günlük. bakalım..

izmirde oturuyorum üniversite öğrencisiyim saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

selam. :)
Sosyal ağlarda paylaş

galiba benim peder de aldatıyodu rahmetli emin olamıyorum ama auehauheu

bacak kadarken annesi boşanmış bir arkdaşım vardı teyzesi de onlarda kalıyordu işveli karılardı bir de abla kardeş. beni onların evine getirirdi kendi de gelirdi biz arka odada oyun oynardık hep :'( annem duysa ölür kahrından üzülüyorum aklıma geldikçe
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...