NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 chrome said: avukat bir arkadaşım var benim günlük. şöyle şehir merkezinde avmlere yakın, restoran zincirlerine yakın, arada bir kalacağımız, 2 oda 1 salon, kafa dinleyeceğimiz, arada eşi dostu toplayıp haftasonunu geçireceğimiz bir yer tutalım dedik. Tuttuk. Bugün eve ustaları götürürken fark ettik ki 30 metre ötede devasa bir kız öğrenci yurdu varmış. Hem de özel bir üniversitenin yanında. Sonra fark ettik ki 4 tane kız yurdu daha varmış yakınında. bakkaldan sigara alırken daha bir tanesiyle tanıştık hatta. hayırlı olsun bi kahvenizi içeriz artık bile dedi ayaküstü. değişik şeyler olacak gibi görünüyor günlük. bakalım.. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 chrome said: avukat bir arkadaşım var benim günlük. şöyle şehir merkezinde avmlere yakın, restoran zincirlerine yakın, arada bir kalacağımız, 2 oda 1 salon, kafa dinleyeceğimiz, arada eşi dostu toplayıp haftasonunu geçireceğimiz bir yer tutalım dedik. Tuttuk. Bugün eve ustaları götürürken fark ettik ki 30 metre ötede devasa bir kız öğrenci yurdu varmış. Hem de özel bir üniversitenin yanında. Sonra fark ettik ki 4 tane kız yurdu daha varmış yakınında. bakkaldan sigara alırken daha bir tanesiyle tanıştık hatta. hayırlı olsun bi kahvenizi içeriz artık bile dedi ayaküstü. değişik şeyler olacak gibi görünüyor günlük. bakalım.. izmirde oturuyorum üniversite öğrencisiyim saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 vay anasını arkadaş. demek ki ilerleyen günler böyle olacak. gelin lan. hepiniz gelin. hepimize yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Olm sussana çağırmayalım herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 selam ipden adresi buldum 030.00 arabasına yerimi ayırttım sabah poğaçaları alıp kapınızdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ahahahah, ben gelişmeleri ara ara buradan paylaşırım sizinle. kafa dinleyelim, xbox falan oynarız, arkadaşları toplar vakit geçiririz niyeti ile tuttuğumuz yer, neye dönüşecek beraber görürüz ilerleyen günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 güne muzlu ballı çikolatalı nesfit ve etiyopya kahvesi ile başladım. birazdan duş alıp ders çalışacağım. evet bunu yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 duş aldıktan sonra dizi/film seyredeceksin sonra belki bi osbir arası sonra yine duş sonra oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Temiz adamsin vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 chrome said: avukat bir arkadaşım var benim günlük. şöyle şehir merkezinde avmlere yakın, restoran zincirlerine yakın, arada bir kalacağımız, 2 oda 1 salon, kafa dinleyeceğimiz, arada eşi dostu toplayıp haftasonunu geçireceğimiz bir yer tutalım dedik. Tuttuk. Bugün eve ustaları götürürken fark ettik ki 30 metre ötede devasa bir kız öğrenci yurdu varmış. Hem de özel bir üniversitenin yanında. Sonra fark ettik ki 4 tane kız yurdu daha varmış yakınında. bakkaldan sigara alırken daha bir tanesiyle tanıştık hatta. hayırlı olsun bi kahvenizi içeriz artık bile dedi ayaküstü. değişik şeyler olacak gibi görünüyor günlük. bakalım.. selam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bu burun tıkanıklıklarının bi anlamı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Off arkadasimla konustukca kizin tam benlik oldugunu anlayip iyice karamsarlasiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben de bugün arkadaşına durumu çıtlatacam eğer fırsat olursa sdf. yoksa haftaya yapacağımız yolculuk beni çok yaralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 megri megriiiieaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 (+) olan rh değerim (-) olmuş doktor bakire kanını kıs dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ulan yine hislerimde yanilmadim amk. Düşündüğüm gibi kızın sevgili adayı varmış. Haftaya bi bahane uydururum artık, iptal ederim. Başkasına pezevenglik mi yapacaz lan bir de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Promenader said: Off arkadasimla konustukca kizin tam benlik oldugunu anlayip iyice karamsarlasiyorum :/ 5 tane tantuni söyle hiç bişeyin kalmaz edit : fail alıntı yaptım sory sakfaskghjkhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Promenader said: Off arkadasimla konustukca kizin tam benlik oldugunu anlayip iyice karamsarlasiyorum :/ kızı mesire yerinde kaka yaparken hayal et. yardımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ufak bir ormani yokettim bugun print ettiklerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Acı mühim değil, umut yoruyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Balikesirli pati var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 çok fena, çok adam demiş işte benden önce http://www.youtube.com/watch?v=fyeyX6ivOk4 bak, aylarım sene oldu baak bekledim de ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 babam annemi aldatıyor olabilir günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 galiba benim peder de aldatıyodu rahmetli emin olamıyorum ama auehauheu bacak kadarken annesi boşanmış bir arkdaşım vardı teyzesi de onlarda kalıyordu işveli karılardı bir de abla kardeş. beni onların evine getirirdi kendi de gelirdi biz arka odada oyun oynardık hep :'( annem duysa ölür kahrından üzülüyorum aklıma geldikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Osirix said: babam annemi aldatıyor olabilir günlük ipuçları ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar