Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

metroda yerde sara krizi geçiren bir adam gördüm.

kimsenin silkinde değildi.

acil butonunu falan bastım, onlarda silklemedi. yanıt veren bile olmadı.

150 metre yürüdükten sonra güvenliğe söyledim ama güvenlikte emmi oğlu ile cep telefonunda muhabbetteydi 5 dk falan bekletti beni sağolsun.

hayat baya overrated.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

hayat baya overrated.

Ben de 2 kere sara krizi geçiren adam numarası gördüm. İyileşiverip kendisini acındırıp teyzelerden para istemece olayı. Biri otobüsteydi, diğer hastanedeydi.
Bu arada Copry neredesin sen yav, dişlerimiz çürüdü _?? +.-
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

bingildak said:

hayat baya overrated.

Ben de 2 kere sara krizi geçiren adam numarası gördüm. İyileşiverip kendisini acındırıp teyzelerden para istemece olayı. Biri otobüsteydi, diğer hastanedeydi.

Buralardayım skntı olursa alıntılayıp yazın
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

yildirimokur said:

bingildak said:

hayat baya overrated.

Buralardayım skntı olursa alıntılayıp yazın

Yazıyoruz muayenehane adresi vermiyosun. 2 senedir güvenilir bi patisin diye bi randevu alamadık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah 2 katlıyla işe giderken arkamdaki lavuk dizini koltuğa gömmüş. binenler bilir bu iki katlıların koltukları 10 cm minderden ibaret haliyle sırtıma battı dizi. dönüp kibar bir biçimde dizinizi indirebilir misiniz lütfen sırtıma değiyo dedim. herhalde benimle yaşıt bir çocuktu, tepkisi "sen de o kadar oturma öyle yaslanma yani arkana?" oldu. içimden böyle allaha daha çok inanıp müslüman falan olup namaz kılmak geldi çünkü hayatın bir imtihan olduğuna daha çok inanmaya başladım böyle insanlar sayesinde. beynime kan fışkırdı ama herif arkamda tabi bi kavga çıksa sıçtım bişi yapamıcam kucağımda da koca çanta var laptop falan kımıldamam imkansız, "napayım yani ayakta mı gideyim sen rahatça yayılacaksın otobüste" diye sinirle cevap verdim lavuğa ama içimden kalkıp koltuğun içine gömmek geldi zor tuttum kendimi. 1-2 karşılıklı böyle cümle daha sarfettik çocuğun 10-15 iq seviyelerine cevap vermeye çalıştım elimden geldiğince. indirdi dizini en son bişi demedim ben de döndüm önüme. full otobüs mal mal bizi izledi falan.
Sosyal ağlarda paylaş

niye kavga ediim olm serseri miyiz 2 laf edene yumruk çakıcaz hemen auehauhu efendi gibi giyinmişim bilgisayarımı almışım işe gidiyorum zaten uyuyakalmışım saat olmuş 12.30 :D , 10-20 iq seviyesinde seyir eden bir laf etti adam diye döveyim mi yani :D zaten göbek var kucağımda laptop çantam var dolu içi baya koltuğa sımsıkı oturmuşum öyle yerimden kımıldama şansım bile yok nasıl tarif edeyim ki hiç mi hayatınızda 2 katlı otobüse binmediniz lan 2 koltuk arası 15 cm falan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...