Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bu aralar biraz fazla dalgınım ya açtığım 3'ü1 arada paketinin kopardığım parçasını çöpe attım sonra gayet normal bişeymiş gibi paketi çöpe boşaltmaya başladım dün de kahvaltıda omlet yapıp sonra ocağı açık unutmuştum, yangın çıkıcaktı lan sonra bikaç gün önce satın aldığım hambılbandıl paketini gittim 2. kez satın aldım, bi de bu oyun zaten sende var dayı uyarısını görene kadar uyanamadım duruma balık falan mı yesem biraz beyin çökmüş iyice lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 hangi oyun o bana versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Fick's law neymiş lan öyle götüm çıktı bir bokta anlamadım hala,keşke dersine girseymişim dedim ama kim gitcek cuma sabah8de neyse bu dönemde patladım gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Reflüm coştu bugün :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 first winide aldım sıra animeleri izlemeye geldi gece yeni başlıyo 02:56 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 tarot baktım çok sarhoş bir doktora. sonra beni yemeğe götürdüler.. ezogelin içtim, salata yedim. eve geri bıraktılar.. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Bugün işten saat 15te çıkıyorum , yarın izinliyim , cuma saat 15te mesai başlıyor , kısacası 48 saat iş yerinde olmayacağım. En güzel tarafı? Cuma 15-23 çalışacağım için sadece 2-3 saat müdür olacak gerisinde kafamı dinleyeceğim cuma cumartesi pazar bu saatlerde çalışıp keyif yapacağım. Hayatımı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 of çogmutlu oldum baya allah gibi burs alıp phd gidiyorum ^_______________________________________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 karnım aç 02:23 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Günlük diyor ki : Git işkembe iç. Sarımsak+limon+sirke+tereyağ+pulbiber eklemeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 harmanım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Saeros said: bu aralar biraz fazla dalgınım ya açtığım 3'ü1 arada paketinin kopardığım parçasını çöpe attım sonra gayet normal bişeymiş gibi paketi çöpe boşaltmaya başladım dün de kahvaltıda omlet yapıp sonra ocağı açık unutmuştum, yangın çıkıcaktı lan sonra bikaç gün önce satın aldığım hambılbandıl paketini gittim 2. kez satın aldım, bi de bu oyun zaten sende var dayı uyarısını görene kadar uyanamadım duruma balık falan mı yesem biraz beyin çökmüş iyice lel Ayni seyleri b12 eksikliginde yasiyordum. Bi olctur bence abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Selam gunluk , kar yagsin artik, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 çay çay çay kahve çay çay sıcak çukulata çay kahve ice tea çay 11:22 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 nihayet araba aldım lan günlük. pek istediğim bir şey değildi ama artık gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 mını ırzını lan tamam yeter işim gücüm rast gitsin lan acık beklediğim haber gelsin bişey olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kahrolsun bağzı şeyler emenike :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 dünya love & peace dünyası değil, give & take dünyasıdır günlük. her şey ticaretten ibaret. aşk bile. bunu unutmamak lazım. hayata pazarlamacı gözüyle bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bugün traş oldum berberde günlük. saçlarımı yıkarken berber su geliyor diye nefes almamıştım bir süre sonra tam nefes almak için ağzımı açtığım an ile berberin tam saçtan yüze doğru eliyle ovalama anı denk geldi. önceki turdan tabi o ağzım kapalı diye sanıyor tamin ediyorum çünkü öyle hızlı gelmesinin başka bir açıklaması olamaz. o kadar hızlı geldi ki parmaklarından biri 20 lik dişimin olduğu yere ulaştı. olayın şoku ile 1,5 saniye kadar öyle kaldı günlük. ben de çok şaşırdım. sonra abi pardon dedi. ben de ööğöğpemli öeaağğil dedim. bir daha aynı berbere gitmeyi düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 asfkoaskfoas banada mahalledeki 1 kere gözüme parmak attı resmen aosfkaso gidilmez keto berbere bu arada günlük saat 06:35 balık kızartcam canım çekti hadi siyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Berber bana ufakken sus lan hıyar diye bağırmıştı:( 10yaşınadydım, bu yaşta bağırsa dükkanını yıktırırım net..acımam da..nefret doluyom berberlere karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 hıyarlık yapmasaydın abi sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Tıpkısının aynısı günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Milletin yapmak isteyip de firsat ya da imkan bulamadigi seyleri yapabilecek durumum oluyor ama bu beni anksiyeteye surukluyor ya. Zengin diilim, zengin sarikligi olsun. Simarik bi adam da diilim lan. Sadece psikolojik sorunlarim var ve insanlar yasadigim seyleri simarikik zannediyor. Hayir abi. Olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi, tam anlatiyor hislerimi. Para ev is kariyer vs hicbisey istemiyorum lan, beynim eski haline donebilse keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar