Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

bu aralar biraz fazla dalgınım ya
açtığım 3'ü1 arada paketinin kopardığım parçasını çöpe attım sonra gayet normal bişeymiş gibi paketi çöpe boşaltmaya başladım
dün de kahvaltıda omlet yapıp sonra ocağı açık unutmuştum, yangın çıkıcaktı lan
sonra bikaç gün önce satın aldığım hambılbandıl paketini gittim 2. kez satın aldım, bi de bu oyun zaten sende var dayı uyarısını görene kadar uyanamadım duruma
balık falan mı yesem biraz beyin çökmüş iyice lel
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün işten saat 15te çıkıyorum , yarın izinliyim , cuma saat 15te mesai başlıyor , kısacası 48 saat iş yerinde olmayacağım.

En güzel tarafı? Cuma 15-23 çalışacağım için sadece 2-3 saat müdür olacak gerisinde kafamı dinleyeceğim cuma cumartesi pazar bu saatlerde çalışıp keyif yapacağım.

Hayatımı seviyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

bu aralar biraz fazla dalgınım ya
açtığım 3'ü1 arada paketinin kopardığım parçasını çöpe attım sonra gayet normal bişeymiş gibi paketi çöpe boşaltmaya başladım
dün de kahvaltıda omlet yapıp sonra ocağı açık unutmuştum, yangın çıkıcaktı lan
sonra bikaç gün önce satın aldığım hambılbandıl paketini gittim 2. kez satın aldım, bi de bu oyun zaten sende var dayı uyarısını görene kadar uyanamadım duruma
balık falan mı yesem biraz beyin çökmüş iyice lel

Ayni seyleri b12 eksikliginde yasiyordum. Bi olctur bence abi.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün traş oldum berberde günlük.
saçlarımı yıkarken berber su geliyor diye nefes almamıştım bir süre sonra tam nefes almak için ağzımı açtığım an ile berberin tam saçtan yüze doğru eliyle ovalama anı denk geldi. önceki turdan tabi o ağzım kapalı diye sanıyor tamin ediyorum çünkü öyle hızlı gelmesinin başka bir açıklaması olamaz. o kadar hızlı geldi ki parmaklarından biri 20 lik dişimin olduğu yere ulaştı. olayın şoku ile 1,5 saniye kadar öyle kaldı günlük. ben de çok şaşırdım. sonra abi pardon dedi. ben de ööğöğpemli öeaağğil dedim. bir daha aynı berbere gitmeyi düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Milletin yapmak isteyip de firsat ya da imkan bulamadigi seyleri yapabilecek durumum oluyor ama bu beni anksiyeteye surukluyor ya.

Zengin diilim, zengin sarikligi olsun. Simarik bi adam da diilim lan. Sadece psikolojik sorunlarim var ve insanlar yasadigim seyleri simarikik zannediyor.

Hayir abi.

Olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi, tam anlatiyor hislerimi. Para ev is kariyer vs hicbisey istemiyorum lan, beynim eski haline donebilse keske.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...