senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bi boka benzememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 noter kafasi > at kafasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 boş boş oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 öğle yemeği için 2 porsiyon börek aldım. oha ayı hepsini yiyecek demesinler diye 2 tane çatal koydurttum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 "oha börek yetmedi çatalı da yiyecek ayı" demesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/09/arnold-smile.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 tıtıtıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Otele bir misafir geldi , normal şartlar altında odasını almadan misafire su bile vermiyoruz (tamam abarttım) şarj aleti istedi dedim efendim oda numaranızı öğrenebilirseniz ona göre şarj aletini verebilirim , şimdi normalde bu şarj aletleri gidiyor gelmiyorum malum iphone 4 şarjı hiiiç yok piyasada bulan kapıyor geri vermiyor , bizde numaradan alıp veriyoruz ki çıkış sırasında 'bi şarj aleti olucaktı' diyoruz insanlara. Müdür gördü vay efendim şarj aletini niye vermemişim hani misafir memnuniyeti hani benim yardımseverliğim bu böyle olmamış , kendim karar veremiyosam buna üstlerime soriim falanmış. Yahu bana böyle öğrettiniz , peki efendim dedim bundan sonra böyle yaparım dedim , dediğinizi yapıyorum , HANGİ DEDİĞİNİZİ YAPİİM diyemedim. İş hayatı saçma ya , insanın kendi işini açması şart. Böyle karı koca olucaksın , birinizden biri çalışıcak 9-6 (gerçi ben vardiyalı) sigortalı falan sırtını dayıyacak bir yere , öbürü de artık börekçi mi açar (belki biri 2 porsiyon birden hüpletir) ya da çaycı mı farketmez istersen sadece su sat hani bi küçük yer açıcaksın , tutarsa ne ala tutmazsa tek çalışan olduğundan kira giderini karşılasa yeter olmadı kapatırsın 6 ay sonra falan ama harbiden böyle 2 tarafta 'peki efendim' pozisyonunda olmamalı. Nişanlımın durum daha beter , kız dershaneye girdi 8 saatten 6 gün çalışcam 1000 lira maaş diye , önce sabahları 8:30dan akşam 19a oldu o iş , sonra rehberlik ögretmenleri oldu sınıflarının , sonra sınıfa soru hazırladı kitapçık olarak , şimdi en son hem dershanenin yayınevi kısmında kitap kitap soru yazıyodu hem derslere giriyodu hem rehberlik ögretmenliği yapıyodu hemde 8.5 saat çalışıyodu , yeter hüleyn demişler , sadece derslere giricekler , haftaiçleri saat 14-19 arası çalışıcaklar haftasonları sadece sabah 8:30-19 çalışıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 günlüğün hakkını verdin mithat kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mithat said: Otelebirmisafirgeldinormalşartlaraltındaodasınıalmadanmisafiresubilevermiyoruz(tamamabarttım)şarjaletiistedidedimefendimodanumaranızıöğrenebilirsenizonagöreşarjaletiniverebilirimşimdinormaldebuşarjaletlerigidiyorgelmiyormalumiphone4şarjıhiiiçyokpiyasadabulankapıyorgerivermiyorbizdenumaradanalıpveriyoruzkiçıkışsırasında'bişarjaletiolucaktı'diyoruzinsanlara.Müdürgördüvayefendimşarjaletininiyevermemişimhanimisafirmemnuniyetihanibenimyardımseverliğimbuböyleolmamışkendimkararveremiyosambunaüstlerimesoriimfalanmış.YahubanaböyleöğrettinizpekiefendimdedimbundansonraböyleyaparımdedimdediğiniziyapıyorumHANGİDEDİĞİNİZİYAPİİMdiyemedim.İşhayatısaçmayainsanınkendiişiniaçmasışart.Böylekarıkocaolucaksınbirinizdenbiriçalışıcak9-6(gerçibenvardiyalı)sigortalıfalansırtınıdayıyacakbiryereöbürüdeartıkbörekçimiaçar(belkibiri2porsiyonbirdenhüpletir)yadaçaycımıfarketmezistersensadecesusathanibiküçükyeraçıcaksıntutarsanealatutmazsatekçalışanolduğundankiragiderinikarşılasayeterolmadıkapatırsın6aysonrafalanamaharbidenböyle2tarafta'pekiefendim'pozisyonundaolmamalı.Nişanlımındurumdahabeterkızdershaneyegirdi8saatten6günçalışcam1000liramaaşdiyeöncesabahları8:30danakşam19aolduoişsonrarehberlikögretmenlerioldusınıflarınınsonrasınıfasoruhazırladıkitapçıkolarakşimdiensonhemdershaneninyayınevikısmındakitapkitapsoruyazıyoduhemdersleregiriyoduhemrehberlikögretmenliğiyapıyoduhemde8.5saatçalışıyoduyeterhüleyndemişlersadecedersleregiriceklerhaftaiçlerisaat14-19arasıçalışıcaklarhaftasonlarısadecesabah8:30-19çalışıcaklar. böyle okudum çok hızlı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Niye lan o kadar da uzun değil ki? Ayrıca noktalama virgül paragraf başı falan her bişi yapmışım , üşenmeyin okuyun acıyın ühü ühü mithat takma kafana düzelir hep bunlar falan diin . COMMUNITY FEELIN FALAN HULEYN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://media.tumblr.com/tumblr_m50h1fsbaW1qj3ir1.gif lan gifim niye çalışmıyor abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 @Mithat Sen haklısın, üzme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 allah rızası için bit artık mesai. bi bit artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Merkezi KAIZEN denetiminden 91% aldık. 1 yıl denetimden muafız. Denetim için verdiğimiz emeklerin karşılığını bi süre çükü testisi yayarak alabiliriz. Uh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kaizenin olayı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 continuous improvement. Esasında güzel bişey. Uygulaması bize ters geliyor, dağınıklığı sevdiğimiz için. Ama sabredip kendi işlerine uyarlayıp kullanırsan bayaa faydası var. İşte bi sürü toolları var, tpm vsm fcf vs vs, onlar da bölümlere göre işleri kolaylaştıran verimlilik artıran şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 1,5ayın ardından yarın tekrar iş başı.. Varsa bir şekliniz DOSAB'a bekleriz. Seagle bacım lafım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 obaaa hll team. fakat varsa şekliniz bursa serbest bölge'ye bekleriz. Tabi önce plakanızı söyleyin, güvenliğe bildiricez almazlar yoksa bölgeye zaa. Hangi firma lan özelden gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Öff Bende CDN protokollerini düzenliyorum hayvan gibi iş yığıldı... birde gidip ders vermem gerek ünide oohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yine istemediğim bir kişi benden hoşlandı. yine bir arkadaşlık bok oldu. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bekle dürüm ben geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kozalak said: yine istemediğim bir kişi benden hoşlandı. yine bir arkadaşlık bok oldu. negzel. adam tam bir heartbreaker beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kozalak lazım olurdu be ilerde. folyoya sardır bari soğumasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 SeaGle said: obaaa hll team. fakat varsa şekliniz bursa serbest bölge'ye bekleriz. Tabi önce plakanızı söyleyin, güvenliğe bildiricez almazlar yoksa bölgeye zaa. Hangi firma lan özelden gönder. izmirdeki bölge çok sikko ya kafa sallayarak güvenliğe girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar