Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 fede said: başladığım yere geri dönerim. vur karaya kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 itu radyosu ne guzel yau adamlar direk konser kaydını kesintisiz zart diye yayınlıyorlar ohh miss simdi Flying Colors var mesela hayvanlar gibi calmislar gene masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Selam taksim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 0ne said: Baybay paticik, bi daha görüşmemek üzere. Take care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Adam bu anı bekliyomus. Ehe ehe. Naber istiklal. bide burasi heryer taksim heryer direnisten cok heryer turistmis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Beğendin mi Taksim'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 işyerimde son 3 günüm lan. o kadar mutluyum ki ağzımdan kelebekler çıkıyor konuşurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Saeros said: sana kız mı yok Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hakkaten yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ohşşşş geceyarısı iş geldi mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Galiba en son cumartesi uyudum ve şu an nedenini niçinini bildiğim halde gerçekten çok ağlayasım var, fazla hisliyim. Kalbim gerçekten bu anemik halimle ne pompalıyor hala merak ediyorum, başka bir şeyle çalışıyor da benim mi haberim yok. Dursa haberim olmayacak. Bir de geceleri çok soğuk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 That's it. End of the story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Nazca said: Galiba en son cumartesi uyudum ve şu an nedenini niçinini bildiğim halde gerçekten çok ağlayasım var, fazla hisliyim. Kalbim gerçekten bu anemik halimle ne pompalıyor hala merak ediyorum, başka bir şeyle çalışıyor da benim mi haberim yok. Dursa haberim olmayacak. Bir de geceleri çok soğuk oluyor. abi sen kız mısın pardonda? ahni bi yerde daha lafı geçti ama erkektin galiba ama ne bileyim kızsın bence. kız ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 take care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 -.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 no thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Sıkıldım çevremdeki adi sitkom dizisi gibi adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sabah obi wan oyuncagi alacagim diye evden cikarken bime ugradim. tam acilis saatinde. teyzelerle bildigin omuz omuza mucadele döndü. bi ara ayagimin altinda yumusak bisey hissettim. bi teyzenin ustune bastim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 imamizer said: sabah obi wan oyuncagi alacagim diye evden cikarken bime ugradim. tam acilis saatinde. teyzelerle bildigin omuz omuza mucadele döndü. bi ara ayagimin altinda yumusak bisey hissettim. bi teyzenin ustune bastim galiba. Aldinmi obiwani? ------------------ lan dunku gorusmem hic umdugum gibi gitmedi. Yeni alternatifler aramaya basladim. Isvec ve japonyaya ne zaman kapak atacak olsam gol yiyorum sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 aldim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 şirketimde son saatlerim lan. bir devrin daha sonuna geldik amk. bakalım bu şirkete 3. kez dönecekmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sdf dönmezsin lan ne olacak :) bunu ıslatalım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 18 gun tatilim gel beni islat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bayramda çalışacağım , gerçi ekstradan 200 lira alıcam ve bayram harçlığı niyetine 300 tl verdiler toplam 4 gün çalışcam diye 500 tl para alıyorum . Söylensem mi sevinsem mi bilemedim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar