Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Peki bu önerdiğiniz mouseların kablolu olması sıkıntı çıkarmıyor di mi? g400'ün mesela çok ince bir kablosu var. Şu an elimdeki wireless olduğundan bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kablosuz mouse epey iyi ya o konuda, kablo sürtünmesi uyuz ediyor , bir kere kablosuz kullandıktan sonra, razerin bungeesiz var o iş için o sürtünmeden oluşan negatif hassasiyeti ortadan kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Anelor said: banada ufak gaming mouse tavsiye edin ya hatta razer olursa set bonus alırım keyboard mousepad razer olayı sc2 oynamak olacak Ouroboros master race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kablosuz mouselar gaming için biraz patates olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Deathblade said: Çünkü içinde et var. http://i.imgur.com/LFrp5aH.jpg Sadece tech data verip bi mouse'un en önemli özelligi olan ele oturma konusuna deginmemesi iyiymiş. G9x canavar gibi rahattı, hiç kusura bakmasın. Ouroboros da canavar gibi çıktı, get rekt poorfags. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: kablosuz mouselar gaming için biraz patates olmuyor mu? Kablosu da var abi, oyun oynarken takıyosun yani, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben herhangi bir model için söylemedim zaten ya, genel konsept olarak gaming mouselarında genellikle wireless kullanmıyorlar. iki seçeneği olanlar varsa ne güzel tabii ki. bu arada totalde 5 razer ürünü kullandım, hiçbiri 2. yılına girmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Kötü razer ürünleri var abi. Ama Blackwidow benim 2 senesini doldurucak sanırım, canavar gibi alet. Ouroboros da çok mutlu ediyor eli şimdilik. Bi mouse'a bakınca az çok tahmin edersin elim bunda rahat eder mi etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 benim blackwidow 6. ayda a tuşunda problem çıkarmaya başladı :( hala kullanıyorum ama bazen double hit yapıyor bazen basmıyor falan. genel bir sorunmuş blackwidowlarda, nette çok var şikayet. bende tarzını ve kalitesini çok seviyorum. mouseları özellikle çok güzel. ama işte dayanıklılık not so much. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 blackwidow değilde blueswitchlerde zamanla azalan feedback problemi var bir süre sonra tactile hissi azalıyor yalama oluyor herhalde switchler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: kablosuz mouselar gaming için biraz patates olmuyor mu? işte onun için kabloyu yukardan sarkıtan aletler yaptı herifler, çok kullanılıyor 20-30 lira vermeye değer. Sonuçta kablo oldugu sürece tamamen özgür değil mouse, oda ek güç uygulamak zorunda bırakyıor, yüksek sensivity ile oynarken göze çarpan bir problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sd Jim_E_Rustler said: Deathblade said: Çünkü içinde et var. http://i.imgur.com/LFrp5aH.jpg Sadece tech data verip bi mouse'un en önemli özelligi olan ele oturma konusuna deginmemesi iyiymiş. G9x canavar gibi rahattı, hiç kusura bakmasın. Ouroboros da canavar gibi çıktı, get rekt poorfags. 3'e ayrılan mouselar işte ele oturma tipine göre ayrılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Great tier dedigi Microsoft mouseları yüzünden karpal tünelim kötüye gitti benim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Xunn, https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1450200_10151995334486465_799168631_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 g400 le g400s arasında fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Deathblade said: Xunn, https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1450200_10151995334486465_799168631_n.jpg http://i.imgur.com/rU7QtHo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Jim_E_Rustler said: Anelor said: banada ufak gaming mouse tavsiye edin ya hatta razer olursa set bonus alırım keyboard mousepad razer olayı sc2 oynamak olacak Ouroboros master race. hayvan gibi pahalıymış bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 o direk pahalı mouse ile daha iyi oynayabileceğini sanan nooblar için. deathadder al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 mouse'da nelere dikkat ediliyor hiç anlamıyorum ne kadar yetersiz bir gamerım. tek bildiğim kablolu çok daha net hareket ediyor kablosuza göre. bir de mimari çizim yaptığım için orta tuşu rahat basılmalıydı. gittim vatana: The Tt eSPORTS BLACK http://www.ttesports.com/files/FCKeditor/image/Products/Feature/black.jpg bunu aldım geldim. bayadır da kullanıyorum 2-3 yıldır. şimdi kötü mü bu mouse kötüyse nesi kötü? mesela bu çılgın razrları fln alınca ne oluyor mesela? fazladan tuşları mı tek olayı? kuş mu konuyor scrollarken elimize? çok bilgisizim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mouse alırken sıralama şu : Ele oturması bir no'lu kural ister istemez yoğun stres altında fps oynarken yada aim gerektiren oyunlarda mouse'u daha sıkı kavrıyoruz, ve uzun oyun saatlerinde elimizi yormayacak tam uygun kalıplı bir mouse bulmamız lazım. 3 tip var claw grip fingertip ve palm size uygun olanı bulup o kalıptan bir mouse seçmek gerek. (standart steelseries yada benzeri mousepadi artık her paticik üyseinde oldugunu var sayarsak) sensör : precision ve accelartion gibi yapay faktörlerden arınmış tamamen kusursuz sen ne yapıyorsan onu veren bir sensör gerek. ama bu şart değil sonuçta ekmeğinizi fps oyunlarından kazanmıyorsanız hiç gerek değil. uzun lafın kısası iyi bir mousepad. çok pahalı olmayan qck lar misal. elinize uygun birde mouse. bence deathadder gayet her tutuşa gidebilen bir mouse sensörde çogzl black edition olursa. alın aldırın razer mouse guide diye aratın anlatıyor işte nasıl kullanıyorsanız mouse ona göre seçmeyi. işte bilek yere sabitse ona göre, yok el havada ise ona göre gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ya da benim gibi palm ile claw arası oynuyorsanız razer lachesis alın ve bir türlü mouse'a alışamayın gfsdghd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: benim blackwidow 6. ayda a tuşunda problem çıkarmaya başladı :( hala kullanıyorum ama bazen double hit yapıyor bazen basmıyor falan. genel bir sorunmuş blackwidowlarda, nette çok var şikayet. bende tarzını ve kalitesini çok seviyorum. mouseları özellikle çok güzel. ama işte dayanıklılık not so much. Bende random tuslarda led sonebiliyo, aral hemen deistiririz gonderin dedi de yedek klavyem yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Roccat tavsiye ederim, kullandığım en iyi gaming mouse u. Birkaç çeşidi var ama bulabilirsen Kone en iyisi.Roccat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 reampage said: Mouse alırken sıralama şu : Ele oturması bir no'lu kural ister istemez yoğun stres altında fps oynarken yada aim gerektiren oyunlarda mouse'u daha sıkı kavrıyoruz, ve uzun oyun saatlerinde elimizi yormayacak tam uygun kalıplı bir mouse bulmamız lazım. 3 tip var claw grip fingertip ve palm size uygun olanı bulup o kalıptan bir mouse seçmek gerek. (standart steelseries yada benzeri mousepadi artık her paticik üyseinde oldugunu var sayarsak) sensör : precision ve accelartion gibi yapay faktörlerden arınmış tamamen kusursuz sen ne yapıyorsan onu veren bir sensör gerek. ama bu şart değil sonuçta ekmeğinizi fps oyunlarından kazanmıyorsanız hiç gerek değil. uzun lafın kısası iyi bir mousepad. çok pahalı olmayan qck lar misal. elinize uygun birde mouse. bence deathadder gayet her tutuşa gidebilen bir mouse sensörde çogzl black edition olursa. alın aldırın razer mouse guide diye aratın anlatıyor işte nasıl kullanıyorsanız mouse ona göre seçmeyi. işte bilek yere sabitse ona göre, yok el havada ise ona göre gibi. Claw grip için ne öneriyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 g9x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar