Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse önerisi

ObuzHapsever

Öne çıkan mesajlar

benim blackwidow 6. ayda a tuşunda problem çıkarmaya başladı :(

hala kullanıyorum ama bazen double hit yapıyor bazen basmıyor falan. genel bir sorunmuş blackwidowlarda, nette çok var şikayet.

bende tarzını ve kalitesini çok seviyorum. mouseları özellikle çok güzel. ama işte dayanıklılık not so much.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

kablosuz mouselar gaming için biraz patates olmuyor mu?

işte onun için kabloyu yukardan sarkıtan aletler yaptı herifler, çok kullanılıyor 20-30 lira vermeye değer.

Sonuçta kablo oldugu sürece tamamen özgür değil mouse, oda ek güç uygulamak zorunda bırakyıor, yüksek sensivity ile oynarken göze çarpan bir problem olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sd

Jim_E_Rustler said:

Deathblade said:

Çünkü içinde et var.

http://i.imgur.com/LFrp5aH.jpg

Sadece tech data verip bi mouse'un en önemli özelligi olan ele oturma konusuna deginmemesi iyiymiş. G9x canavar gibi rahattı, hiç kusura bakmasın. Ouroboros da canavar gibi çıktı, get rekt poorfags.

3'e ayrılan mouselar işte ele oturma tipine göre ayrılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

mouse'da nelere dikkat ediliyor hiç anlamıyorum ne kadar yetersiz bir gamerım.

tek bildiğim kablolu çok daha net hareket ediyor kablosuza göre. bir de mimari çizim yaptığım için orta tuşu rahat basılmalıydı.

gittim vatana:

The Tt eSPORTS BLACK

http://www.ttesports.com/files/FCKeditor/image/Products/Feature/black.jpg

bunu aldım geldim. bayadır da kullanıyorum 2-3 yıldır. şimdi kötü mü bu mouse kötüyse nesi kötü?

mesela bu çılgın razrları fln alınca ne oluyor mesela? fazladan tuşları mı tek olayı? kuş mu konuyor scrollarken elimize?

çok bilgisizim gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mouse alırken sıralama şu : Ele oturması bir no'lu kural ister istemez yoğun stres altında fps oynarken yada aim gerektiren oyunlarda mouse'u daha sıkı kavrıyoruz, ve uzun oyun saatlerinde elimizi yormayacak tam uygun kalıplı bir mouse bulmamız lazım.

3 tip var claw grip fingertip ve palm size uygun olanı bulup o kalıptan bir mouse seçmek gerek.

(standart steelseries yada benzeri mousepadi artık her paticik üyseinde oldugunu var sayarsak)

sensör : precision ve accelartion gibi yapay faktörlerden arınmış tamamen kusursuz sen ne yapıyorsan onu veren bir sensör gerek.

ama bu şart değil sonuçta ekmeğinizi fps oyunlarından kazanmıyorsanız hiç gerek değil.

uzun lafın kısası iyi bir mousepad. çok pahalı olmayan qck lar misal.

elinize uygun birde mouse.

bence deathadder gayet her tutuşa gidebilen bir mouse sensörde çogzl black edition olursa.

alın aldırın

razer mouse guide diye aratın anlatıyor işte nasıl kullanıyorsanız mouse ona göre seçmeyi.
işte bilek yere sabitse ona göre, yok el havada ise ona göre gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

benim blackwidow 6. ayda a tuşunda problem çıkarmaya başladı :(

hala kullanıyorum ama bazen double hit yapıyor bazen basmıyor falan. genel bir sorunmuş blackwidowlarda, nette çok var şikayet.

bende tarzını ve kalitesini çok seviyorum. mouseları özellikle çok güzel. ama işte dayanıklılık not so much.

Bende random tuslarda led sonebiliyo, aral hemen deistiririz gonderin dedi de yedek klavyem yok sdf
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Mouse alırken sıralama şu : Ele oturması bir no'lu kural ister istemez yoğun stres altında fps oynarken yada aim gerektiren oyunlarda mouse'u daha sıkı kavrıyoruz, ve uzun oyun saatlerinde elimizi yormayacak tam uygun kalıplı bir mouse bulmamız lazım.

3 tip var claw grip fingertip ve palm size uygun olanı bulup o kalıptan bir mouse seçmek gerek.

(standart steelseries yada benzeri mousepadi artık her paticik üyseinde oldugunu var sayarsak)

sensör : precision ve accelartion gibi yapay faktörlerden arınmış tamamen kusursuz sen ne yapıyorsan onu veren bir sensör gerek.

ama bu şart değil sonuçta ekmeğinizi fps oyunlarından kazanmıyorsanız hiç gerek değil.

uzun lafın kısası iyi bir mousepad. çok pahalı olmayan qck lar misal.

elinize uygun birde mouse.

bence deathadder gayet her tutuşa gidebilen bir mouse sensörde çogzl black edition olursa.

alın aldırın

razer mouse guide diye aratın anlatıyor işte nasıl kullanıyorsanız mouse ona göre seçmeyi.
işte bilek yere sabitse ona göre, yok el havada ise ona göre gibi.

Claw grip için ne öneriyonuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...