Flam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 -emoing on- Zakkum güzel, zakkum hoş. Yıllardır ara ara şarkıları dilime dolanır. Bugünlerde de Anason diye bir şarkısı beynimde yankılanıp duruyor. Yıllar geçtikçe, etrafımdaki insanlar değiştikçe yaşlandığımı hissediyorum. Akşam güzel mezeler yapıp bizim çocukları çağırasım var... Artık "bizim çocuklar"dan kimler kaldıysa geriye... -emoing off- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 patlıcan salatası yaparsan gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 zakkum geymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Zakkum ne diye bakiyim dedim... Raki masasini savunmak emolara kaldiysa hakikaten akp ye vericem yerelde. Ama genelde anap olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Bu seferlik eski dostlardan. Alayı evlenmiş iki-üç kişi kalmışız zaten. Paticik'e de bir gün yaparım. Hatta Noyan'ı çağırmayı düşünüyorum öyle bir grupla oturup bi adamakıllı dinlemek istiyorum o elemanı. Ama sözüm olsun. Size de bir sofra açacağım. Patlıcan ezme de yapacağım. PS: Yıllardır okuyorum burayı neden bu aralar yazmaya başladım bilmiyorum. Herhalde işyerinden WoW'a girilmediğinden olsa gerek. lawl. (evet şair burada kapı gibi 2003 kasa hesabım var benim demeye getiriyor ama salak gibi adım soyadımla aldığım için kullanamıyorum, pati adminler de ismi değiştirmeye yanaşmıyor. bunla takılıyorum o yüzden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 amazon kokarken sofralar masadan bir bir excalibur dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Esh said: Zakkum ne diye bakiyim dedim... Raki masasini savunmak emolara kaldiysa hakikaten akp ye vericem yerelde. Ama genelde anap olabilir. he. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Bir bakmışsın ölmeye başlamışsınız birer birer, yaprak dökümü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Ondan da var iki tane. Genç yaşta tabi, her ölüm biraz erkendir de, otuz öncesi daha bir erken geliyor insana. Ana kantinde "sevdiği hatun"u izlerken "olm git konuş lan nolcak" dediğin, beraber kep attığın, askere uğurladığın adam pat diye bir anda artık bu dünyada olmayınca, insana çok anlamsız(anlamsız derken "la noliy, yok ya birazdan arar hadi raid yapalım olm der ya da batağa kinge filan çağırır" hissinden bahsediyorum) geliyor aramızda bunu bilen çok kişi vardır eminim. Dur akşam onu da yadedeyim. Ölenlerin arkasından güzel anılarını anlatıp onların anısını yaşatmak onlara en büyük saygı gösterme biçimi zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Orta yaş sendromu için de oldukça gencim halbuse. Neden böyle oluyor lan. :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ne içiyoruz şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 banyo tuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Şu an akşamdan kalmayım. İçince konuşmuyorum ben hem bu ayık halim. Çok içince ağzımı bıçak açmaz hayat film şeridi mevzusu başlıyor bende yaşadığım ne varsa düşünmeye başlıyorum. Aslında fena şey. İçince coşmalı söyleşmeli insan yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 zipzip said: amazon kokarken sofralar masadan bir bir excalibur dostlar asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 içince konuşmayın mümkünse hiç çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 masadan eksiliyor dostlar, NSFW 1327703623 nolu swf Bakın benden günah gitti, onu inciswf sonuna kopyalayıp uğraşacak insan görmek istiyor demektir. Sonra bıdı bıdı etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 quixef said: masadan eksiliyor dostlar, NSFW 1327703623 nolu swf Bakın benden günah gitti, onu inciswf sonuna kopyalayıp uğraşacak insan görmek istiyor demektir. Sonra bıdı bıdı etmeyin. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Zakkum ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar