guernica Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 o değil de, fener lig düşerse biz de kadıköy'den 3 puan almış olcaz di mi? ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Teknik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kithnos_1 said: Ne alakası var ligin başlaması ile ? İşte Fenerbahçe Ankaraspor değil, en ufak şeyde osurtur avukatlar UEFAyı. Hadi süper ligte yaptığımız maçlar iptal edilip rakiplerimize 3er puan verildi, peki alt ligte de maçlar başladı o kaçan haftalar ve kaçan puanlar ne olacak Fenerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ne sinema ne tiyatro nede alemde bir gece ! fenerin düşmesini istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 international match denince daha cok milli takım anlanıyor. milli takım en az onemli olan kısmı. sampiyonlar ligi ve avrupa kupasından atılabiliyoruz eger uefa geregini oyle goruruse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 "Tatar Ramazan" said: İşte Fenerbahçe Ankaraspor değil, en ufak şeyde osurtur avukatlar UEFAyı. Hadi süper ligte yaptığımız maçlar iptal edilip rakiplerimize 3er puan verildi, peki alt ligte de maçlar başladı o kaçan haftalar ve kaçan puanlar ne olacak Fenerincok iyi castırmıstı fener avukatları da. o uefanın derdi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kaynak çok tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 barbu said: gıcıklığına gs de gidemesin diye düşürmüyorlarmış sdfs Yalniz bu haber ciddiyse bu post gercek olabilir gayet. Yildirim d. Varken hersey olasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kaynagın tırtlıgı uefanın bugun yarın obur ay bu sene icersinde bir gun bu faxı yollamayacagını gostermiyor. O fax gelicek herkes biliyor. cok iyi plan yapanlar oturup bunların da planlarını yapmaya baslasınlar fax geldiginde nolacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hala daha, BOZ FONORBOHCOYOZ, BOZO KOMO DOSORMOYO GOTLORO YOMOZ kafasında fenerliler var aehaeh. bu kafalar yüzünde bu hallere düştünüz gençler, silkinin azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 millet hala topla çıkarma işlemi yapmaktan aciz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kaynak tırt diyorsunuz da büyük gazetelerin yayımlayacaklarını mı düşünüyorsunuz? RTEYD buna izin vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Keşke milli takım dahil bütün klüpleri şutlasalar. Sonra izle eğlenceyi. Hadi Tüpçü göreyim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Suark said: fenerin düşmesi fenere yarar yalnız. gs yede koyar. aga,anlamadım bu mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ya eğer düşürün denirse ve karar çıkarsa sezon ortasında da düşürürler. Biz Fenerbahçeyiz sezon ortasında düşüremezler de komikmiş. Bu sonuçları geciktiren zaten kendileri o yüzden bu şekilde bir ceza çekmesi de gayet normal. Hani kendim ettim kendim buldum misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ya düşürsünler,bence sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 sezon ortasında düşünce ankaragücü gibi mi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 KuddusiMavra said: Suark said: fenerin düşmesi fenere yarar yalnız. gs yede koyar. aga,anlamadım bu mantığı düşürülünce küllerinden doğma hadisesi var. hem kafa olarak tam bir savaşçı olucaklar. Olay biraz daha profesyonellikten uzaklaşıp, duygusala dönecek. Başarı kaçınılmaz. juventus bunun çok güzel örneği, 3 senede nereye geldi adamlar, normalde o kadar olmazdı yani. GS ye de rakip kalmıyor, avrupadan elendiği anda rahata alışacak bi takım, stadyum bile dolmaz söyleyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Fener'in düşmesi Gs'ye koyacak olsa Aziz Yıldırım bir saniye düşünmez düşürün der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 MrLevie said: barbu said: gıcıklığına gs de gidemesin diye düşürmüyorlarmış sdfs Yalniz bu haber ciddiyse bu post gercek olabilir gayet. Yildirim d. Varken hersey olasi. sonra derler şikeyi siz buldunuz diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 screwy ortlama transferlerimiz neden canını sıktı da her postta plan plan diye sızlanıyosun anlamadım. sürekli bi iğneleme. sanki paticik ahalisi komple kulüp yöneticisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hayır ortalama transferlerinizi plan sanmanızı cok seviyorum oyuzden plan kelimesini bu haftanın kelimesi sectim. haftaya da komplo kelimesini kullancam bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ortalama lafımda vurgu var o yüzden cevabın geçersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 "Tatar Ramazan" said: İşte Fenerbahçe Ankaraspor değil, en ufak şeyde osurtur avukatlar UEFAyı. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar