Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: ''Küme Düşürün!''

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

Ne alakası var ligin başlaması ile ?

İşte Fenerbahçe Ankaraspor değil, en ufak şeyde osurtur avukatlar UEFAyı. Hadi süper ligte yaptığımız maçlar iptal edilip rakiplerimize 3er puan verildi, peki alt ligte de maçlar başladı o kaçan haftalar ve kaçan puanlar ne olacak Fenerin
Mesaj tarihi:
international match denince daha cok milli takım anlanıyor. milli takım en az onemli olan kısmı. sampiyonlar ligi ve avrupa kupasından atılabiliyoruz eger uefa geregini oyle goruruse.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

İşte Fenerbahçe Ankaraspor değil, en ufak şeyde osurtur avukatlar UEFAyı. Hadi süper ligte yaptığımız maçlar iptal edilip rakiplerimize 3er puan verildi, peki alt ligte de maçlar başladı o kaçan haftalar ve kaçan puanlar ne olacak Fenerin
cok iyi castırmıstı fener avukatları da. o uefanın derdi degil.
Mesaj tarihi:
kaynagın tırtlıgı uefanın bugun yarın obur ay bu sene icersinde bir gun bu faxı yollamayacagını gostermiyor. O fax gelicek herkes biliyor. cok iyi plan yapanlar oturup bunların da planlarını yapmaya baslasınlar fax geldiginde nolacak diye.
Mesaj tarihi:
Ya eğer düşürün denirse ve karar çıkarsa sezon ortasında da düşürürler.

Biz Fenerbahçeyiz sezon ortasında düşüremezler de komikmiş. Bu sonuçları geciktiren zaten kendileri o yüzden bu şekilde bir ceza çekmesi de gayet normal. Hani kendim ettim kendim buldum misali.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Suark said:

fenerin düşmesi fenere yarar yalnız.
gs yede koyar.

aga,anlamadım bu mantığı

düşürülünce küllerinden doğma hadisesi var.
hem kafa olarak tam bir savaşçı olucaklar.
Olay biraz daha profesyonellikten uzaklaşıp, duygusala dönecek. Başarı kaçınılmaz.
juventus bunun çok güzel örneği, 3 senede nereye geldi adamlar, normalde o kadar olmazdı yani.

GS ye de rakip kalmıyor, avrupadan elendiği anda rahata alışacak bi takım, stadyum bile dolmaz söyleyim sana.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

barbu said:

gıcıklığına gs de gidemesin diye düşürmüyorlarmış sdfs

Yalniz bu haber ciddiyse bu post gercek olabilir gayet.

Yildirim d. Varken hersey olasi.

sonra derler şikeyi siz buldunuz diye...
Mesaj tarihi:
hayır ortalama transferlerinizi plan sanmanızı cok seviyorum oyuzden plan kelimesini bu haftanın kelimesi sectim. haftaya da komplo kelimesini kullancam bol bol.
  • Yeni Oluştur...