Creel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 uzuuun zamandir izlemek istiodum sansima (zap zap zap yaparkene) denk gelip anaaa twelvee dedigim an gercekten sufer film bruce abimizi brad pit danasi hatta gece gece (x-filestan sona) fight clubi tkerar izletti brad pitir[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: arcane, 10 Haziran 2004 05:39 tarihinde demiş ki: ben trt nin seslendirmelerini merak ediodum güzel seslendiriolar.neyse.. bi dahakine. abii felaketti. hele brad pitt'in seslendirme tam anlamıyla bir fiyaskoydu. yahu bari uygun bir ses bulsalardı utanmasalar kamyoncu sesi fln koycaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Trt'nin seslendirmeleri gayet iyidir. Twelve Monkeys'deki de gayet güzeldi neyse konumuz bu değil.. Bradd Pitt'e oldum olası uyuz oluyorum[olmak kombosu] ama bu filmde biraz olsun sempati duydum... Filmin kurgusu filan güzeldi ancak bana akıcılık yokmuş gibi geldi. Yani Bruce[james] in ortalıkta bazen angut gibi dolaşması filmi yavaşlatmış gibi geldi bana...Fakat filmin konusunu ve karışıklıkları[paradoks da diyebiliriz] düşününce insanın beyni su kaynatıyor. Şimdi zaman yolculuğu sağlandıysa o zaman geleceğe de gidilebilir o zaman gelecek zaten vardır onu da değiştiremeyiz yani james'in geçmişe gidip o virüsten örnek alması hiçbir şeyi değiştirmez ki yani uff beynim ısındı gene düşünemiyorum höörmmm....[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrsandman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Walla abi dun TRT 1'de 5. defa izledim yine bayildim.... Konuyu cok iyi islemisler...Kaderden Kacilamaz...... Ayrica son sahnedeki kadin professor olan kadin di mi??Yani virusun yayilmasi durduruldu......[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Raid3r, 10 Haziran 2004 13:06 tarihinde demiş ki: abii felaketti. hele brad pitt'in seslendirme tam anlamıyla bir fiyaskoydu. yahu bari uygun bir ses bulsalardı utanmasalar kamyoncu sesi fln koycaklarmış Ne kamyoncusu ya. Orada Brad Pitt'i, Toprak Sergen seslendirdi. Bence gayette güzeldi ve uyuyuodu.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dün en sonunda tamamıyla seyredebilme şansım oldu gözlerim kendilerine birer çukur edinseler de. baya güzel bir film, bir kişinin kendi ölümünü izlemesi ne deli bişeydir. çüş oldum direk.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: mrsandman, 10 Haziran 2004 14:39 tarihinde demiş ki: Walla abi dun TRT 1'de 5. defa izledim yine bayildim.... Konuyu cok iyi islemisler...Kaderden Kacilamaz...... Ayrica son sahnedeki kadin professor olan kadin di mi??Yani virusun yayilmasi durduruldu...... eet prof olan kadın ama virüsün yayılmasını durdurmak için orda deil kanımca virüsü incelemek için.. sonuçta gelecekteki zamanda da virüsün nası bişi oldugunu insanların neden öldüğünü bilmiolar o yüzden sürekli yüzeye gönüllü mahkumları yollayıp örnek canlı toplattırıyolardı ama sora geçmişe James i yollayarak virüsün kaynağına gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bu arada bence trt nin dublajı kötü her filmde aynı adamların seslerini duymaktan sıkıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bence Brad Pitt'in en muhteşem performans gösterdiği filmdir. Zira ünlü olduğu film Interview with the vampire'dır.Başrol olarak Tom Cruise gözüksede yalandr hurafedir, Brad 10 kat daha fazla gözükür. Zaten Interview with the Vampire gibi bir film bir daha çevirelemez.Neden diye sorarsanız, o kadar yıldızı kimse toplayamaz bu devirde.Parası yetmez. A Bridge Too Far'ı(77) izleyenler bilir fimin orjinal afişinde aktör isimleri yazmıyor.Direk 70's Stars yazıyor. Zira aynı filmde Sean Connery,Edward Fox,Dirk Bogarde,James Caan vb isimler var. Insanın dötü düşüyordu. Sean Connery'nin tam bir ingiliz subayını oynadığı filmdir ehe. Ne yazık ki günümüzde böyle prodüksyonlar yapılamıyor çünkü parası yok kimsenin bu adamların hepsini toplayacak kadar.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dün trt 1 vermişti.:)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 brad pitt i kesinlikle toprak sergen seslendirmemeli zaten böle pasif bi rol oynuosa (meet joe black) iyice pasifleşio karakter.bruce willis i kim seslendirdi bilmiyorum da eğer die hard daki kişi yaptırsa 12 monkeys e fazla canlı neşeli kaçar[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yahu brad pitt'in sesi belli. acaip kalındı seslendirme ve iğrençti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bruce willis i yıllarca seslendiren adam öldü ya 3 4 sene önce çok yakışıodu ses ona yada öle alışmıştık zamanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 İzlemeyenler kaçırmasın[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Let's Go![signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya super bır fılm mukemmel hatta tapılır yane:)ara ara verıyo .Hatta bunu aynnışıkla savaşa yolluyolardı orda nsonra kız bunun resmını buluodu cephede kzın suratı dumur oluyodu orda çok gulmuştum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 filmi trt1'de izlerken yattım koltuğa, zaten uykuluydum. pek sarmayınca da uyuya kalmışım.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Şimdi bitti film. Çok güzeldi ya... Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 En iyi bilimkurgu filmleri listesinde başa oynar. Zaman yolculuğu konulu filmlerde kurgusuyla Donnie Darkoyu geçebilen tek film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Donnie Darko'yla kıyaslamak yerine muhtemelen 10 15 sene önce çekilen geleceğe dönüş serisiyle kıyaslamak daha doğru bence, zira zaman yolculuğu dedim mi Geleceğe Dönüş varken Donnie Darko'nun adı anılmamalı, ya da başka herangi bir filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 insan 3-5 senelik mesajlarını görünce bi garip oluyo vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 dediklerinizle kıyaslamak alakasız vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 donnie darkoyu geçebilen tek film ne demek? gayet salak bi film donnie darko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 cok müthiş bir film bence izlemeyen kalmasın bilimkurgu seven sevmeyen izlesin cok beğendim filmlerdendir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Donnie Darko'yu geçebilip geçemeyeceği tartışılır bence ancak Donnie Darko'ya gayet salak bir film demek çok pis hakkını yemektir bence. Ayrıca harbiden garip oluyor 3-4 sene önceki mesajını okuması insanın. Ayrıca niye 3-4 sene önceki mesajlarım bozuk benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar