Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twelve Monkeys (ne filmdi ya) (spoiler olabilir)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

uzuuun zamandir izlemek istiodum sansima (zap zap zap yaparkene) denk gelip anaaa twelvee dedigim an
gercekten sufer film bruce abimizi brad pit danasi
hatta gece gece (x-filestan sona) fight clubi tkerar izletti brad pitir[signature][hline]
Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 10 Haziran 2004 05:39 tarihinde demiş ki:
ben trt nin seslendirmelerini merak ediodum güzel seslendiriolar.neyse.. bi dahakine.
abii felaketti. hele brad pitt'in seslendirme tam anlamıyla bir fiyaskoydu. yahu bari uygun bir ses bulsalardı utanmasalar kamyoncu sesi fln koycaklarmış
Sosyal ağlarda paylaş

Trt'nin seslendirmeleri gayet iyidir. Twelve Monkeys'deki de gayet güzeldi neyse konumuz bu değil..
Bradd Pitt'e oldum olası uyuz oluyorum[olmak kombosu] ama bu filmde biraz olsun sempati duydum...
Filmin kurgusu filan güzeldi ancak bana akıcılık yokmuş gibi geldi. Yani Bruce[james] in ortalıkta bazen angut gibi dolaşması filmi yavaşlatmış gibi geldi bana...Fakat filmin konusunu ve karışıklıkları[paradoks da diyebiliriz] düşününce insanın beyni su kaynatıyor. Şimdi zaman yolculuğu sağlandıysa o zaman geleceğe de gidilebilir o zaman gelecek zaten vardır onu da değiştiremeyiz yani james'in geçmişe gidip o virüsten örnek alması hiçbir şeyi değiştirmez ki yani uff beynim ısındı gene düşünemiyorum höörmmm....[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Sosyal ağlarda paylaş

Walla abi dun TRT 1'de 5. defa izledim yine bayildim....

Konuyu cok iyi islemisler...Kaderden Kacilamaz......

Ayrica son sahnedeki kadin professor olan kadin di mi??Yani virusun yayilmasi durduruldu......[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 10 Haziran 2004 13:06 tarihinde demiş ki:
abii felaketti. hele brad pitt'in seslendirme tam anlamıyla bir fiyaskoydu. yahu bari uygun bir ses bulsalardı utanmasalar kamyoncu sesi fln koycaklarmış

Ne kamyoncusu ya. Orada Brad Pitt'i, Toprak Sergen seslendirdi. Bence gayette güzeldi ve uyuyuodu.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

dün en sonunda tamamıyla seyredebilme şansım oldu gözlerim kendilerine birer çukur edinseler de. baya güzel bir film, bir kişinin kendi ölümünü izlemesi ne deli bişeydir. çüş oldum direk.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrsandman, 10 Haziran 2004 14:39 tarihinde demiş ki:
Walla abi dun TRT 1'de 5. defa izledim yine bayildim....

Konuyu cok iyi islemisler...Kaderden Kacilamaz......

Ayrica son sahnedeki kadin professor olan kadin di mi??Yani virusun yayilmasi durduruldu......

eet prof olan kadın ama
virüsün yayılmasını durdurmak için orda deil kanımca
virüsü incelemek için..
sonuçta gelecekteki zamanda da virüsün nası bişi oldugunu insanların neden öldüğünü bilmiolar
o yüzden sürekli yüzeye gönüllü mahkumları yollayıp örnek canlı toplattırıyolardı

ama sora geçmişe James i yollayarak virüsün kaynağına gittiler
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Brad Pitt'in en muhteşem performans gösterdiği filmdir.
Zira ünlü olduğu film Interview with the vampire'dır.Başrol olarak Tom Cruise gözüksede yalandr hurafedir, Brad 10 kat daha fazla gözükür.
Zaten Interview with the Vampire gibi bir film bir daha çevirelemez.Neden diye sorarsanız, o kadar yıldızı kimse toplayamaz bu devirde.Parası yetmez.

A Bridge Too Far'ı(77) izleyenler bilir fimin orjinal afişinde aktör isimleri yazmıyor.Direk 70's Stars yazıyor.
Zira aynı filmde Sean Connery,Edward Fox,Dirk Bogarde,James Caan vb isimler var.
Insanın dötü düşüyordu.
Sean Connery'nin tam bir ingiliz subayını oynadığı filmdir ehe.

Ne yazık ki günümüzde böyle prodüksyonlar yapılamıyor çünkü parası yok kimsenin bu adamların hepsini toplayacak kadar.[signature][hline]VII.
Sosyal ağlarda paylaş

brad pitt i kesinlikle toprak sergen seslendirmemeli
zaten böle pasif bi rol oynuosa (meet joe black) iyice pasifleşio karakter.bruce willis i kim seslendirdi bilmiyorum da eğer die hard daki kişi yaptırsa 12 monkeys e fazla canlı neşeli kaçar[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...