Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twelve Monkeys (ne filmdi ya) (spoiler olabilir)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Sonu gerçekten harika. Kadının o kızıl saçlı adamın yanına oturması.. Şu soruları sorduruyor insana:
- Adamı engelleyecek mi?
- Adamdan sadece virüse ait bilgileri alıp geri mi dönecek?
- Adama yarıdm mı edecek?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara showtime'da sabah ogle ikindi kusluk aksam gece yatsi falan gunde 10-12 kere veriyordu bende haftada 1-2 izliyordum..Harbi izledigim en iyi filmlerdendi.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

film, zaman gibi paradoksal bir konuyu işliyo. ama en iyi işleyen film kanımca. olay şu. geçmişi değiştiremiyosun. geçmişteki bazı olayların mesulu sen omuş olabilirsin. ama bu zaten olmuştu. bu sebeple zaten adamdan olayı durdurmasını diil, virüsten örnek getirmesini istiyolardı. bruce willisin hapishanede olmasının pek bi önemi yok.

zaman değişmez. vay be.[signature][hline]I will live forever! Or die trying...
Sosyal ağlarda paylaş

seyretmiştim birkaç yıl önce ama aklımda hiç kalmamış neredeyse, bir daha verseler keşke. beklediğim kadar etkilenmemiştim diye hatırlıyorum ama şimdiki fikrim olmayabilir de bu.. (al sana beleş paradoks :-p )[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

demin izledim ama altyazısız ingilizce olduğu için bikaç şeyi kaçırdım galiba ehe.

1.si havaalanına dönen yüzü yanık herif cole'a hatunu vur diyor emir böyle fln diyor o da itiraz ediyor. orda niye onun öldürülmesi isteniyor anlamadım??

2.herif buna dişe koyuolar bişi onunla seni buluyorlar diyor diş söktükten sonra hala bi ses konuşuo bunla. o ses ne ve neresinde bunun o aygıt

bu arada 12 monkeys grubuna hasta oldum ehue süperler hele brad süper oynuyor. böle bi grup kurmak lazım bütün hayvanları salmak fln :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
said:
Antimodes52, 18 Mayıs 2003 22:53 tarihinde demiş ki:
Evet hatta ben zaten [BURADA SPOİLER YAZIYOR ANTİMODES SPOİLERI GEÇİRMİŞ GÜZELCE] kadeh kaldırınca bir bela okudum... Burda yazmıyım :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555

tam okuyordum.."izleyemedim,akşam alayım izleyeyim" derken
tepedeki satırlar bomba gibi girdi...
Antimod,sana şöyle bir 200 tane film sonunu pm atayım görüşürüz :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Sene 95 de o çaylaklık dönemini çoktan atlatmıştı. Thelma Louise den sonra çevirdiği 9 tane filmde o çaylaklığı attı ve Twelve Monkey^' den önce çevirdiği filmlerle(Interview with the Vampire, Legends of the Fall, Seven) zaten iyi oyuncular kervanına katılmış oldu. 12 monkeys zaten Brad Pitt' in en iyi performansı sergilediği filmlerden biri hatta belki de en iyi performans sergilediği filmdir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 10 Haziran 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
Sene 95 de o çaylaklık dönemini çoktan atlatmıştı. Thelma Louise den sonra çevirdiği 9 tane filmde o çaylaklığı attı ve Twelve Monkey^' den önce çevirdiği filmlerle(Interview with the Vampire, Legends of the Fall, Seven) zaten iyi oyuncular kervanına katılmış oldu. 12 monkeys zaten Brad Pitt' in en iyi performansı sergilediği filmlerden biri hatta belki de en iyi performans sergilediği filmdir.

ödül almamışmıydı zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

konunun başlığında spoiler yazıyor :D

kanımca brad pitt in en iyi performansıdır.
uyumam gerektiğinden izleyemedim ama çok da gerek yoktu çok izledim zaten :)
ben trt nin seslendirmelerini merak ediodum güzel seslendiriolar.neyse.. bi dahakine.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 10 Haziran 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
bu arada fark etmışsinizdir, brad'İn filmde, özellikle tımarhane sahnesinde söyledikleri fight club'da Tyler Durden'in söylediklerine büyük paralellikler taşıyor.

aynen ya fark ettim ilgincime gitti
tesadüf mü acaba ?! değildir herhalde.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...