Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Sonu gerçekten harika. Kadının o kızıl saçlı adamın yanına oturması.. Şu soruları sorduruyor insana: - Adamı engelleyecek mi? - Adamdan sadece virüse ait bilgileri alıp geri mi dönecek? - Adama yarıdm mı edecek?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 bi ara showtime'da sabah ogle ikindi kusluk aksam gece yatsi falan gunde 10-12 kere veriyordu bende haftada 1-2 izliyordum..Harbi izledigim en iyi filmlerdendi.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 dün aldım cd sini tekrar aldım süper film gerçekten unutmuşum cogu yerini. akıl karıştıran birsürü ayrıntı vargerçekten ama ayakta alkışlıyoruz şak şak şak[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 film, zaman gibi paradoksal bir konuyu işliyo. ama en iyi işleyen film kanımca. olay şu. geçmişi değiştiremiyosun. geçmişteki bazı olayların mesulu sen omuş olabilirsin. ama bu zaten olmuştu. bu sebeple zaten adamdan olayı durdurmasını diil, virüsten örnek getirmesini istiyolardı. bruce willisin hapishanede olmasının pek bi önemi yok. zaman değişmez. vay be.[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 seyretmiştim birkaç yıl önce ama aklımda hiç kalmamış neredeyse, bir daha verseler keşke. beklediğim kadar etkilenmemiştim diye hatırlıyorum ama şimdiki fikrim olmayabilir de bu.. (al sana beleş paradoks :-p )[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 demin izledim ama altyazısız ingilizce olduğu için bikaç şeyi kaçırdım galiba ehe. 1.si havaalanına dönen yüzü yanık herif cole'a hatunu vur diyor emir böyle fln diyor o da itiraz ediyor. orda niye onun öldürülmesi isteniyor anlamadım?? 2.herif buna dişe koyuolar bişi onunla seni buluyorlar diyor diş söktükten sonra hala bi ses konuşuo bunla. o ses ne ve neresinde bunun o aygıt bu arada 12 monkeys grubuna hasta oldum ehue süperler hele brad süper oynuyor. böle bi grup kurmak lazım bütün hayvanları salmak fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya şimdi anlatırdım ama kahvaltı yapmam lazım :) bu filme tapan arkadaşlar gidip 1962 yapımı la jetée'yi izlesin, çok güzel bi kısa filmdir.tık![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 12 Monkeys - 9 Haziran Çarşamba 21:20 TRT'de[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hatirlattiğin iyi oldu arcane, bu aralar bende izlemek istiyordum[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bu sefer kesin izleyecem[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 muthis bir felsefe diyebilirim cok ii kurgu olmustu etkisinde kaldıgım filmlerden biridir.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Çok merak ediyorum ya işalah yarın unutmam da seyrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 süper film[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 filmi 2. kez cine5'te izlediimde anlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 up ! kaçırmayınız.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Antimodes52, 18 Mayıs 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Evet hatta ben zaten [BURADA SPOİLER YAZIYOR ANTİMODES SPOİLERI GEÇİRMİŞ GÜZELCE] kadeh kaldırınca bir bela okudum... Burda yazmıyım :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 tam okuyordum.."izleyemedim,akşam alayım izleyeyim" derken tepedeki satırlar bomba gibi girdi... Antimod,sana şöyle bir 200 tane film sonunu pm atayım görüşürüz :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 brad pitt iyi döktürmüş. senenin 95 olduğu düşünülürse çaylaklık dönemleri hemi de neyse film sağlamdı .. komplike senaryo bayağı beğendim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sene 95 de o çaylaklık dönemini çoktan atlatmıştı. Thelma Louise den sonra çevirdiği 9 tane filmde o çaylaklığı attı ve Twelve Monkey^' den önce çevirdiği filmlerle(Interview with the Vampire, Legends of the Fall, Seven) zaten iyi oyuncular kervanına katılmış oldu. 12 monkeys zaten Brad Pitt' in en iyi performansı sergilediği filmlerden biri hatta belki de en iyi performans sergilediği filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bu arada fark etmışsinizdir, brad'İn filmde, özellikle tımarhane sahnesinde söyledikleri fight club'da Tyler Durden'in söylediklerine büyük paralellikler taşıyor.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: ghaldszar, 10 Haziran 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Sene 95 de o çaylaklık dönemini çoktan atlatmıştı. Thelma Louise den sonra çevirdiği 9 tane filmde o çaylaklığı attı ve Twelve Monkey^' den önce çevirdiği filmlerle(Interview with the Vampire, Legends of the Fall, Seven) zaten iyi oyuncular kervanına katılmış oldu. 12 monkeys zaten Brad Pitt' in en iyi performansı sergilediği filmlerden biri hatta belki de en iyi performans sergilediği filmdir. ödül almamışmıydı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Brad Pitt'in gönlümde yerini daha bi sağlamlaştıran tapılası film. 10 kere seyrettim bir on kere daha sıkılmadan seyrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hem yakışıklı em yetenekli hem zengin karısıda güzel bu ne bea[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 10 Haziran 2004 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 trt'de rastgele gezinirken rastladım. cidden çok harika ve sağlam bir filmdi. senaryo ayrı, oyuncular ayrı, herşey ayrı güzeldi. brad'in şaşı halleri süperdi. =][signature][hline]böhüüü :( son 11 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 konunun başlığında spoiler yazıyor :D kanımca brad pitt in en iyi performansıdır. uyumam gerektiğinden izleyemedim ama çok da gerek yoktu çok izledim zaten :) ben trt nin seslendirmelerini merak ediodum güzel seslendiriolar.neyse.. bi dahakine.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: sanerixx, 10 Haziran 2004 00:15 tarihinde demiş ki: bu arada fark etmışsinizdir, brad'İn filmde, özellikle tımarhane sahnesinde söyledikleri fight club'da Tyler Durden'in söylediklerine büyük paralellikler taşıyor. aynen ya fark ettim ilgincime gitti tesadüf mü acaba ?! değildir herhalde.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar