Remus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://gundem.milliyet.com.tr/herkes-bu-kadini-konusuyor-/gundem/detay/1759016/default.htm Genç biri olsan kendini sakınıyorsun diyeceğim Videosu linkte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 net söylemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 geçirse kafasına çarşafı gitse afganistana falan orada mutlu mesut yaşar bu kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahahah sketch gibi bu ne lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Olm kadının yanı dolu dil mi ya? Yoksa diğer tarafta da mı koltuk var çözemedim ben sdf Çocuk güzel tıklatmış lafı zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://www.itusozluk.com/image/ronesans_311052.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Oturtmamış başta ondan sonra çekmeye başlamışlar. Elemanda takım elbiseli düzgün bir tip. Tecavüzcü tipi felanda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yalniz o laf uzerine bikac namus bekcisi daha ise girisir hop birader ne diyosun sen falan der gibi dusunmustum, lakin olay guzel gelismis kadin sinirden kopurdu lan o laf uzerine ahsgdgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahaha o laftan sonra içimin yağları eridi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Keşke biri çıkıp, kızınca çok güzel oluyorsun deseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yorumlarda da yazmışlar, kadının yanındaki kız kalkıp gitmeliymiş çok şahane olurmuş, kadının öküzlüğüne ortak olmuş resmen ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben olsam o kadının orada gırtlağını keser youtube'a video koydurturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi karı metrobüste oturacak yer bulmuş vajinismus teyze sayesinde. Ben olsam, ben de kalkmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 lafı fena oturtmuş asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 topike tıklarken kafamda canlanan video bu değildi. wtf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Xenocide said: Yalniz o laf uzerine bikac namus bekcisi daha ise girisir hop birader ne diyosun sen falan der gibi dusunmustum, lakin olay guzel gelismis kadin sinirden kopurdu lan o laf uzerine ahsgdgdgd İşin en kötü yanı o, hele ki bizim ülkede. Karşında ki kadın olduğu için 1-0 önde, bizim ağ babalarında otomatik olarak savunma mekanizması açılıyor. Kadın %100 haksız dahi olsa oradan çirkef çirkef bağrarak terbiyesiz ahlaksız dediği anda linç ederler seni orda. Allahtan metrobüs asgari IQ nın üzerinde kişilerden kurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abooo kocası ya da sevgilisi varsa acıdım adama. ama malum yaslarda abla 1999 model şahin havasına burunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahaha şöförler çok mal hakkaten. bi de o bölgesinden de çıkmaz. sadece içeriden konuşur da konuşur. bir kez yiyip de tartışma çıkınca o bölgeden ayrılanı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ee ayrılırsa, aracı kim kullanacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 işte kadınlar klubundeki kadınların gelecekteki hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 otobüs şöförü benimle tanımadığım bir adama da laf etmişti. arkasındaki kısma dayanmış bekliyorum ama yan durmuşum. karşımda hafif çaprazımda da başkası var. ama hani aramızdan baya rahat şekilde geçiyor herkes.hatta kızların çantası filan bile çarpmıyor o derece. şöför böyle bi 30 dakika sonra filan "oradan başka yere geçin" dedi. dedik "neden geçelim". kadınlar, kızlar varmış rahatsız oluyorlarmış. giysileri bile değmiyor vs diyorum. atarlandı filan. döndük otobüse "rahatsız olan herhangi biri var mıydı" diye sorduk. ses çıkmadı kimseden. bu sefer de yolculara atarlandı "sizin namusunuzu koruyoruz burada, siz susuyorsunuz" diye lol. ben sallamadım aynı yerde takıldım da karşımdaki rage e girdi. aklındaki iğrençlikleri millete atma gibisindne birşey söyledi. şöför de atarlandı. adam gel lan aşağı filan diye indi. şöför de atarlandı filan da sonra yemedi gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bu topraklarda namus herşey demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Orda bu kadın gibi bi tip çıkıp evet rahatsız oluyorum dese napacaktın merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Alakası yok, para her şey demek. Namuslarını, dinlerini, imanlarını, devletini, milletini dakkasında satarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 downwhereiam said: Orda bu kadın gibi bi tip çıkıp evet rahatsız oluyorum dese napacaktın merak ediyorum :) bu kadın tipli biri bile birşey diyemezdi orada. önümüzden geçiyordu herkes yani. aynı otobüste bulunmak gibi birşey. ha bir de zaten ayrılmazdım oradan inadına o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar