arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 eşref herif, oynadığın 3 tane oyun var. battlefield, cs ve dota. bu mu pc gamingle ilgilenmek sdfsdf. ya oyun seçiminden bile ne kadar bandwagoncı olduğun belli sdfaf. bu yüzden apple yani başka birşey değil. note2 sıfır sorun bir telefon. rom kurmadım, stok kullanıyorum. s4 de muhtemelen öyledir. ha ben olsam s4 yerine htc one alırdım o ayrı. ama işte adam vişne çürüğü rengi için almış o yüzden şu aşamada hakikaten boş bir tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 s4 > ayfon 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sosyete esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sus yeto esh sdfsdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Litminov said: abi hala neyin tartışmasını yapıyosunuz anlamıyorum ya sdfsd savunduğunuz şeyler çok uç noktalar. Facebook app benim s4'ümde çalışmadı ama iphone 5'de su gibi akıyor gibi bir dayanak noktası kabul edilemez. Ona bakarsan da Iphone 5'te facebook app'i ile sorun yaşayan binlerce kullanıcı var sdf aynen fb uygulaması sinir ediyor beni. ama uygulamadan kaynaklı tabi. laf söyletmem ip5 e sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 reampage said: abi cynogenmod kur rahatla oh mis birde apex launcher felan biraz ince ayar mycolorscreen.com burdanda bişiler koyabilirin bitti gitti. kututan çıktığında kötü samsung adam edilmez değil. adamda iste diyoki niye rom kurmayla bilmemneyle ugrasiim, para veriyosam benim ugrasip yakalayacagim stabiliteyi satin alabilmeliyim diyo. Ios döver, dagilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Olm la yazdigimi okumuyo musunuz (: Hala rom diyosunuz ayip. He bi de iphone 4.5" cikarinca aninda ziplayacak olan adamlarainiz hala bidi bidi. Sene olmus 2013, Zaten ipad girmeyen eve doktor giriyo, iphone a bu kadar abanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ben de diyorum ki stock hali de stabil. rom falan gerek yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 senin şansına öyle denk gelmiş işte iphone 5'te de olabiliyor bu tür sorunlar hatta aynı sorunu yaşayan iphone 5 kullanıcıları da var. şimdi onlar napsın androide mi geçsin sdf elektronik alet bunlar uğraşmak istemiyorsan akıllı telefon almayacaksın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 neresi stabil allasen, 1 ay anca stabil ondan sonra sicmaya basliyo. 4. ayim galaxy s3'le 2gb'ta ram var aletin ustunde bide. Halami sikko bi rehber 3 saniyede acilir, sektiriyim öyle isin izdirabini . Rom olmadan yalan o mevzu, kaldi ki rom kursan busefer garantiden oluyosun, bi dunya ugrasiyosun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 hala samsung'un touchwiz'i gibi özürlü bir arayüzle, işletim sisteminden büyük bloatwarelerle dolu bir telefon serisiyle bütün android camiasını bir tutup iphone'un karşısına onu koymanıza inanamıyorum. en çok satılıyor ondan iphone'u yenmeli doğru bir argüman değil. albea da en çok satılan arabalardan ama polo'yu dövemiyor yani di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 loto cikinca sana ayfon 5s alicam ne androidci ciktin sen arkadas dfnjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 arcane said: eşref herif, oynadığın 3 tane oyun var. battlefield, cs ve dota. bu mu pc gamingle ilgilenmek sdfsdf. ya oyun seçiminden bile ne kadar bandwagoncı olduğun belli sdfaf. bu yüzden apple yani başka birşey değil. note2 sıfır sorun bir telefon. rom kurmadım, stok kullanıyorum. s4 de muhtemelen öyledir. ha ben olsam s4 yerine htc one alırdım o ayrı. ama işte adam vişne çürüğü rengi için almış o yüzden şu aşamada hakikaten boş bir tartışma.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Korax said: loto cikinca sana ayfon 5s alicam ne androidci ciktin sen arkadas dfnjd al abi onu da kullanırım sorun değil sdfjnsjfdhsd kurcalayabilmek hoşuma gidiyor ona da yapabileceğim her şeyi yapmaya çalışırım artık. iban atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 PrudenT said: hala samsung'un touchwiz'i gibi özürlü bir arayüzle, işletim sisteminden büyük bloatwarelerle dolu bir telefon serisiyle bütün android camiasını bir tutup iphone'un karşısına onu koymanıza inanamıyorum. en çok satılıyor ondan iphone'u yenmeli doğru bir argüman değil. albea da en çok satılan arabalardan ama polo'yu dövemiyor yani di mi? Biri telefonlarin porsche u digeri ferrarisi abi ne diyon albea polo falan? Markalarin yaptigi en ust aletlerden bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 abi çok sattığı için iyi olmuyor diyorum işte niye inat ediyorsun. isimlere takılma. htc one alsaydın o zaman, nexus4 alsaydın ne bileyim xperia z alsaydın onlar da en üst modellerden, niye gidip samsung aldın, android'e laf etmek için mi? yazılımı dandik diye bağırıyoruz burda yıllardır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bigi big mac, diğer whooper bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 hayır çok satan şeyin en iyisi olmadığını bir iphone fanboyu olarak kendin bilmen lazım en başta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Neyse ki butun android basliklari di$i yakari$ dolu da birseyi kanitlamaya gerek kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 PrudenT said: hala samsung'un touchwiz'i gibi özürlü bir arayüzle, işletim sisteminden büyük bloatwarelerle dolu bir telefon serisiyle bütün android camiasını bir tutup iphone'un karşısına onu koymanıza inanamıyorum. en çok satılıyor ondan iphone'u yenmeli doğru bir argüman değil. albea da en çok satılan arabalardan ama polo'yu dövemiyor yani di mi? +1 Korax said: neresi stabil allasen, 1 ay anca stabil ondan sonra sicmaya basliyo. 4. ayim galaxy s3'le 2gb'ta ram var aletin ustunde bide. Halami sikko bi rehber 3 saniyede acilir, sektiriyim öyle isin izdirabini . Rom olmadan yalan o mevzu, kaldi ki rom kursan busefer garantiden oluyosun, bi dunya ugrasiyosun vs. Şu samsungun bu aptal sorununu çözmek için rehberinizi google.com/contacts üzerinden kullananın. Bir daha telefon alırken samsung almayın. UI aptal, ROM bloatware'lerle dolu. dizayn diye bir şey yok. Nasıl oluyor da satıyorlar şu cihazları anlayamıyorum. Lan hiç bi albenisi yok şu Galaxy serilerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Esh said: Neyse ki butun android basliklari di$i yakari$ dolu da birseyi kanitlamaya gerek kalmiyo. ahaha tabi sen çok cool olduğun için senin tiki kız övüş tarzın buna dahil olmuyor ayfon çok iyi yaeaeeae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Korax said: adamda iste diyoki niye rom kurmayla bilmemneyle ugrasiim, para veriyosam benim ugrasip yakalayacagim stabiliteyi satin alabilmeliyim diyo. Ios döver, dagilin Korax said: neresi stabil allasen, 1 ay anca stabil ondan sonra sicmaya basliyo. 4. ayim galaxy s3'le 2gb'ta ram var aletin ustunde bide. Halami sikko bi rehber 3 saniyede acilir, sektiriyim öyle isin izdirabini . Rom olmadan yalan o mevzu, kaldi ki rom kursan busefer garantiden oluyosun, bi dunya ugrasiyosun vs. Kaç yıldır Android kullanıyorum, gayet stabil aletler. Rehber 3 saniyede felan değil anında açılıyor. Yıllardır bıkmadan övdüğünüz iOS, Android'e benzer yönde gelişmeye başladı, halen Android'e karşı önyargılısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 hep biz ön yargılıyız. https://www.google.com.tr/search?q=galaxy+s4+contacts+lag&oq=galaxy+s4+contacts+&aqs=chrome.3.69i57j0l3.14436j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=galaxy+s4+contacts+lag&safe=off&tbm=vid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Onyargi bilmedigin birsey hakkinda onden yargilama yaptigin zaman oluyor. Ben diyorum ki hem iphone 5 var hem s4 var yan yana, Android hala olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 biz de diyoruz ki android =/= s4. samsung software'i=bok, kaka. inadına yapıyorsun abi sen uğraşmıcam artık sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar