khazadum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 "Kor Dudaklım ile evleneli 1 ay 13 gün oldu :)" said: "Sevdicegim ile 5 months & 4 days" said: "Ruhum ile Nişanlanalı 26 gün oldu :)" said: "Hayattaşım ile Nişanımıza 1 ay 22 gün kaldı." said: imzaları da çok op. Bir de forumun sahibi adsense'den ne para kırıyordur yaw. Bir konuları 150k post alıyorsa. Her beş postun altında 1 adsense kodu var. Logonun yanında, Ana menünün altında ve navigasyonun üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bi sayfada nası 7 adsense reklamı oluyo, maks 3-4 değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Maksimum 5 diye hatırlıyorum bende ve 5 tane var. Bir sayfada 10 post olsa, 2 reklamı postların arasında diğer 3'ü de sayfanın tepesinde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 khazadum said: "Kor Dudaklım ile evleneli 1 ay 13 gün oldu :)" said: "Sevdicegim ile 5 months & 4 days" said: "Ruhum ile Nişanlanalı 26 gün oldu :)" said: "Hayattaşım ile Nişanımıza 1 ay 22 gün kaldı." said: imzaları da çok op. Bir de forumun sahibi adsense'den ne para kırıyordur yaw. Bir konuları 150k post alıyorsa. Her beş postun altında 1 adsense kodu var. Logonun yanında, Ana menünün altında ve navigasyonun üstünde. Kor dudaklım... Kor, dudaklım. Dudaklım, kor... Dudaklım kor. Dudak korlum. Midem bulanıyor. Başım dönüyor. Hamiş oldum sanırım... göbüşüme bebiş doldu. O kulağımdan akan beynim değildir inş canım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 di said: sdfsd Yalniz soyle bi cumle geciyo; said: bütün kıyafetlerini çıkarttırdım. iki valiz kıyafet çıktı. hepsini attım. Yazan kadin olsa atmazdi la bence. Bana troll geldi , forumun genel yapısının dışında bir üslup ve karakter zaten.Üniversite falan diyor bunların çoğu evde kalmamak için evlenen tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 asfasjhd basliga guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 İMAM NAPTIN LAN benim bulduğum topikten prim mi yapıyosun?!?!?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 başlığa geberdim lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Başlık direk abazan türk gençliği kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Buyrun benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar