Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halı saha maçı-Kiralık kaleci

Razu

Öne çıkan mesajlar

Halı maçı yapmak için arkadaşlarla sahaya gittik,kiraladık üstümüzü fln giyidik tam başlıcaz ordan bi tip geldi ama kaleciye ihtiyaç var mı dedi bizde yoo ne oldu diye sorduk adam işte anlattı artık yeni bir meslek çıkmış halı saha maçlarında adam kaleye geçip maç başına 15 milyon alıyormuş?!?!?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 11 Aralık 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Kiralık 11 lik takım siz yorulmayın onnar yorulsun saati 20 milyon.

lol da lol[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

kiralık hakem fln[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

ben de kiralık kazmayım.
bi takım bana para versin karşı takıma geçer aldıım topları taça falan atarım yanlış pas veririm falan..iyi işmiş =)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar gerçekten böyle bir hizmet lazımsa gelirim.
Özel mesaj atın ve adresi verin maç başına 10 milyon + saha ücretim [DAMPİNG][signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...