Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne kadar gerizekalı insanlarsınız arkadaşlar sebep ?

ugurz

Öne çıkan mesajlar

stimpak said:

hakliyim said:

ugurz said:

kaç tane adam var burda ? bir elin parmaklarını geçmez.

ben varım. Bahsettiğin adamların çoğu benimle uğraşır hatta 40-50 adamı solo rahatlıkla tanklayabiliyorum. Tabi çoğu içinde bulundukları durumun ve yedikleri muamelenin farkına varabilecek kavrayış olmadığı için aynı tas , aynı hamam devam ;D

1. sayfadan tahmin etmiştim topiğin alacağı hali

said:

Hayatta ona buna "attention whore" demeden duramayanlar kadar içten içe attention için kıvranan insanlar yok sanırım.

Ona buna "ego sahibi" diyenler kadar da egosu yüzünden daralanlar falan var bide.

Kendinize sorun ? Bu sizi niye rahatsız ediyor ? En çok ilgiyi siz mi istiyorsunuz ve hayatta her zaman görmezden mi geliyorsunuz ?

Makara kukara yaptığımız forumda böyle acınası dışa vurumlar yapan arkadaşlara çözüm olarak ne iyi gelir çok merak ediyorum. Rencide ettiğim için özür dilerim ama bilmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer forum senin gibilerle dolu olsa ve ençok ilgiyi sen alsan tamam da forumda beni uzaylılar kaçırdı diyen adama karşı nasıl bir tepki verilmesini bekliyorsun anlamadım sdfs

etenşın vorsun işte.

dünya'da kime söylesen bunu madara ederler. foruma özel bişi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma ama beni kimse madara edemez. bu dünyada uzaylılarla temasa geçmiş insanlarla dolu hatta. Bununla ilgili yüzlerce belgesel ve bir o kadarda kurum var buna dair araştırmalar yapan .

Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama insanlar başından geçenleri içtenlikle paylaşıyor diye madara etme hakkını kendinde gören kafaları biraz gelişmemiş buluyorum.

Hani o insan kafayı yemiş bir deli olsa bile aşağılanılıp alay konusu haline getirmeyi hiç bir aklında başında insan yapmaz zaten.

Bu yüzden burada kendini böyle davranışlar yapan kişilere olgunluk ile yaklaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...