coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahah shalom u sadece greetings olarak alman yine zekanın bir ürünü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Allahin shalomunu almamak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sukru zekidir gurur duyuyoruz kendisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Herkes mi ibranice biliyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Illuminati bunlar, hep israilin oyunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Benimle oynamamışlar, ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Shadaim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 stimpak said: Süpermiş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ibranilesmeyin kendi aranizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 אין לך מה קורה, אחי? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 israil var bunun arkasında demeye gelmiştim. denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ibraniliğin lüzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 stimpak said: hakliyim said: ugurz said: kaç tane adam var burda ? bir elin parmaklarını geçmez. ben varım. Bahsettiğin adamların çoğu benimle uğraşır hatta 40-50 adamı solo rahatlıkla tanklayabiliyorum. Tabi çoğu içinde bulundukları durumun ve yedikleri muamelenin farkına varabilecek kavrayış olmadığı için aynı tas , aynı hamam devam ;D 1. sayfadan tahmin etmiştim topiğin alacağı hali said: Hayatta ona buna "attention whore" demeden duramayanlar kadar içten içe attention için kıvranan insanlar yok sanırım. Ona buna "ego sahibi" diyenler kadar da egosu yüzünden daralanlar falan var bide. Kendinize sorun ? Bu sizi niye rahatsız ediyor ? En çok ilgiyi siz mi istiyorsunuz ve hayatta her zaman görmezden mi geliyorsunuz ? Makara kukara yaptığımız forumda böyle acınası dışa vurumlar yapan arkadaşlara çözüm olarak ne iyi gelir çok merak ediyorum. Rencide ettiğim için özür dilerim ama bilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 En çok ilgiyi ben istiyorum saklamanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 eğer forum senin gibilerle dolu olsa ve ençok ilgiyi sen alsan tamam da forumda beni uzaylılar kaçırdı diyen adama karşı nasıl bir tepki verilmesini bekliyorsun anlamadım sdfs etenşın vorsun işte. dünya'da kime söylesen bunu madara ederler. foruma özel bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 forumda beni uzaylılar kaçırdı diyen mi var lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 nerde anlattı link pls çıldırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 başlığı bilmiyorum aydınlanma konularından birinde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi adam zamanı kontrol ediyorum diyor uzaylılara mı takıldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kim o ya nick link falan verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kusura bakma ama beni kimse madara edemez. bu dünyada uzaylılarla temasa geçmiş insanlarla dolu hatta. Bununla ilgili yüzlerce belgesel ve bir o kadarda kurum var buna dair araştırmalar yapan . Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama insanlar başından geçenleri içtenlikle paylaşıyor diye madara etme hakkını kendinde gören kafaları biraz gelişmemiş buluyorum. Hani o insan kafayı yemiş bir deli olsa bile aşağılanılıp alay konusu haline getirmeyi hiç bir aklında başında insan yapmaz zaten. Bu yüzden burada kendini böyle davranışlar yapan kişilere olgunluk ile yaklaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 PUAHAHAUHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahahahahahha ahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Marty said: ibranilesmeyin kendi aranizda ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar