Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Allah'a şükür ben değilim bu. :D said: Bir oyuncu, şikayet dilekçesinde “Oyuncumu güçlendirmek için 20 bin lira harcadım ama artık benim değil” dedi. Polis, son dönemde oyuncuları elinden alınan kişilerin şikayetlerinde ciddi artış olduğunu söyledi. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, son dönemde, sanal oyun karakterleri çalınan kişilerin akınına uğradı. Metin2 oyuncuları bu başvurularda başı çekiyor. Metin2’den sonra en fazla başvuru ise Knight Online sitesinde oyun oynayan kişiler. 70 KİŞİ GÖZALTINDA Polise, son 3 ayda yaklaşık 150 kişi başvurdu. Polis öncelikle oyun sitelerini yöneten kişilerle temas kurdu. Polis, internette bilgisayarların IP adresleri ve forumlardan iz sürerek 150 kişiyi tespit etti. Aralarında hackerlerin de bulunduğu 70 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan bazıları suçlamaları kabul etmedi. Oyuncusu elinden alınan bir kişi, “Oyuncu karakterimi güçlendirmek için 20 bin lira harcadım ama artık karakterimle bağlantı kuramıyorum. Oyuncumu çalan kişiden şikayetçiyim” dedi. Polis yetkilileri, sanal oyun sitelerine dadanan kişilerin farklı hedefleri olduğunu belirtti. Emniyet yetkilisi, “Bazı kişiler bu karakterleri ele geçirerek kendi oyuncuları haline getiriyor. Bazıları da karakterleri ele geçirerek başka oyunculara satıyor ve para kazanıyor” diye konuştu. hürriyet biz boşa uğraşıyoruz vallaha ufak bir sermaye ile f2p oyun işine girmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kılıç çalan osmandan da şikayetçi olunmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 20 milyarrrrr para Ne manyaklar var öyle ya git araba al gez toz. Tatile git ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Consu da alsınlar, itirafı vardı geçenlerde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 fenn said: 20 milyarrrrr para Ne manyaklar var öyle ya git araba al gez toz. Tatile git .....lak diye odemiyolardır herhalde cash on the table. sigara içmek gibi dusun. ABİ GUNDE 9 LIRADAN AYDA 270, SENEDE 3.240 LİRA muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bizim kafenin sahibi bmwsini verdiydi ko hesabına karşılık baya eski 3.16 herhalde piyasası 12-13 bin vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 lan ko oynarken çok kişi soymuştuk, ufaktık eğlenceli geliyordu.allahtan o zaman ciddi değildi bu kadar, dava filan açan olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Cok sukur ben degilim derken? Sen de o kadar para harcadin ve neyseki calinan seninki degilmis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 iyi olmuş mümkünse metin2-ko oyuncularının hepsi soyulsun soğana çevrilsin, oyun deyince götlerini tutarak YOK BEN ALMIYİM diyecek hale gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Diyen adamlar candy crushta gunde 5 bonbon satin aliyolardi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 şu oyunların paralarını/eşyalarını satarak ev araba alan var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 "Tatar Ramazan" said: Consu da alsınlar, itirafı vardı geçenlerde sdf napmışım lan skldvmds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Cons said: "Tatar Ramazan" said: Consu da alsınlar, itirafı vardı geçenlerde sdf napmışım lan skldvmds UO zamanında disconnect olan birini kesip 10 sene sonra başlık açıp itiraf ettiydin ya lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 haa tamam fbgdzsfgdszhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Zikko said: şu oyunların paralarını/eşyalarını satarak ev araba alan var.. arkadaş ko para satarak gtr aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 synthesizer said: fenn said: 20 milyarrrrr para Ne manyaklar var öyle ya git araba al gez toz. Tatile git .....lak diye odemiyolardır herhalde cash on the table. sigara içmek gibi dusun. ABİ GUNDE 9 LIRADAN AYDA 270, SENEDE 3.240 LİRA muhabbeti Lak diye odeyebiliyorlar galiba. Arkadas ko da bir kilic satip tum parayi diabloya gomdu, 7k tl fln bir para dediydi. Ha itemin adi ne cidden o kadar eder mi arkadasin yalancisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 3-4 sene önce bir arkadaş KO'da 900 liralık item almıştı hemen arkadaşlığı kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 güzel yapmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar