Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Space Hulk: Deathwing

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekran kartı üzebilir sanki ama herşey low'da çalıştırır herhalde.

grafikler şahane herşeyi maxlamadığım halde, (textures & mesh max, shadowsve effects'i düşürdüm ama gene şahane gözüküyordu) fps de iyiydi radeon 380 4gb & i5 2500k ile. 8gb ram + 4gb sanal bellek ile oyun çöktü, 8gb'ye çıkarmam gerekti sanal belleği.

onun dışında chapter2 vardı, bir kere bitirdik, güzel oyun aslında eğlenceli ama teknik sıkıntılar var. herkesin oyunu birden fazla kere çöktü 3 saat içinde. host çökünce bütün session gg oluyor ayrıca.

release'e kadar çökme sorununu halletmeleri lazım.
Mesaj tarihi:
Bekleyelim gorelim, reviewlar cikana kadar oynamamak mantikli, eger beceremezler ise duzeltmeyi, onumuz steam winter sale, refund cepte durur.

Duzeltirlerse ne guzel.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

sam pek konusmadıgına göre ilk izlenimler kötü heh

beta izlenimimi yazdım, çökmeler hariç oyun olarak üzmedi. ama ben de çıkınca bekleyeceğim biraz, çöküşler varsa refund eder indirim beklerim çünkü host çökünce bütün session gidiyor.
Mesaj tarihi:
o degilde,

burdaki ve onceki birkac kitap vsde gecen eventler icin endtimes benzeri buyuk bir olay olacak diyorlar seneye, storyline falan ilerleyecek, ins batirmazlar fantasy setting gibi :p yoksa gw ofislerini basip keserler herkesi lel
Mesaj tarihi:
Beta'da aldin mi oyun zamanindan ilerliyo mu ? (2 saat'i gecerse refund edemiyoruz ya) Indirimde almak istiyorum. Alip release i bekliycem oyle ise... bilgisayarin kaldiracagindan bile emin degilim.

Edit: Release yrnmis asdf aliyim bari
Mesaj tarihi:
12-15gb bisi galiba dl zaten np, install 36gb.

bende aldim simdi gerci hemen day 1 ilk saniyesinde girip oynamicam 1-2 gun gecsin millet yazsin, review gameplay falan gelsin bakalim ona gore bakarim, her zaman refund secenegi var nasilsa dert degil :p
Mesaj tarihi:
cikmadan onceki en son streamden sanirim lol

https://clips.twitch.tv/focushomeinteractive/DeadWombatPMSTwin

bizim makinede calismadi belki sizinkinde calisir cikaralim oyunu :P
Mesaj tarihi:
Valla pc patladığından ötürü refund da edemiyorum, deneyemiyorum da şu an lol. Haftaya gelecek sanırım yeni parçalar, okuyorum sizi şimdilik. :)
  • Yeni Oluştur...