Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paranormal Resimler

SwZ

Öne çıkan mesajlar

[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

[Bu mesaj SwZ tarafından 09 Aralık 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tek gerçek vardır o da GERÇEKTİR...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar seyyar satılan ve orjinal olduğu idda edilen formalardan da kolpa :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

hatta bunlarr feyyyk..
anlamıyorum çok hafife alıosunuz bu işi bu böyle bişi diil yaaaniii..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah

[Bu mesaj shapshal tarafından 09 Aralık 2004 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu ben açtım ama banada pek inandırıcı gelmedi resimler walla ama eski gibiler nassı yapmışlar ki?[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dom, 09 Aralık 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
return of the agactaki yaratik.

o ağaçtaki kedi diye biliyoduk :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

yok bu sanki açıkta bişi görmüş gibi duran maymun gibi bi yaratıktı[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...