cantug Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 la yeni evlenmemişmiydin... ben levent loft ta oturuyorum ama uymaz sanırım sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bokunu cikarmayin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 keşke moe moe animelerden olsa ya "kesiyrum lan animeyi" der geçerdim de.. yok yani bazı şeyleri biz beceremedik diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 levent loft beni aşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bu bulduğum ev içinde önce bü de 2. sınıfa başlayacak bir çocuk vardı emlakçı vasıtesiyle haberleşildi de olmadı o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 post kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Cantug vpn isinde bu kadar para varsa muhendisligi birakip ben de vpn isine gireyim o zaman ya hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 BabacumMostors said: lemür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 oha üzüldüm ya. abi ben 2-3 aya kadar evi değiştireceğim. tek yaşadığımdan kanyon civarı vardı kafamda fiyat sebebiyle ama anlaşırsak falan beşiktaşta güzel bi eve çıkabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 jacabo said: post kasma sdf yok master zaten hani 2 sene bekleyelim bi belimiz doğrulsun diyorduk hani iyi ki hemen yapmamışız kozalak yazdım seni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi uzuldum ya :( hayirlisi olsun sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 adam sorulara kısa cevap veriyor, kibarca kesip atıyor zorlamayın işte habire sorup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 olum lan.. valla ben de sizi seviyorum, buradaki insanlara dışarıdakilerden çok daha fazla güveniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 moda uyar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Fin said: Yeni ev tuttuk :/ modada double treenin yanında şubat gibi gidiyor bi arkadaş lan tam oturmak istediğim yer beni alsanıza şubatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 noyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 BabacumMostors said: olum lan.. valla ben de sizi seviyorum, buradaki insanlara dışarıdakilerden çok daha fazla güveniyorum :) öpjem :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bos odam var abi benim, gel yanima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bostonda da kuzenim var GELEYİM Mİ LAN? BİR TÜRKLÜK DAHA YER VAR MI ORADA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 var amk var, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Çok geçmiş olsun Babacum. Sorularla deşmeyeyim, ev konusunda ben yardımcı olamayacam çok alakasız yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 benim de yarın göçeceğim il belli olacak, rezerve edeyim buraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 aquila said: var amk var, gel. Ben de gelim mi diycem, sen gelme ulan ayı diycen. O yüzden demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi çok şaşırdım. hayırlısı olsun diyip çekiliyorum bu topicten, zira izmirliyim. izmire gel başımın üstünde yerin var ömlerime cevap attığın sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 aldığın karar daha mutlu etsin diyelim ya. zor gene de tabi. ev konusunda da bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar