cantug Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 la yeni evlenmemişmiydin... ben levent loft ta oturuyorum ama uymaz sanırım sana ?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 keşke moe moe animelerden olsa ya "kesiyrum lan animeyi" der geçerdim de.. yok yani bazı şeyleri biz beceremedik diyelim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 levent loft beni aşar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bu bulduğum ev içinde önce bü de 2. sınıfa başlayacak bir çocuk vardı emlakçı vasıtesiyle haberleşildi de olmadı o iş
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Cantug vpn isinde bu kadar para varsa muhendisligi birakip ben de vpn isine gireyim o zaman ya hacit.
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 oha üzüldüm ya. abi ben 2-3 aya kadar evi değiştireceğim. tek yaşadığımdan kanyon civarı vardı kafamda fiyat sebebiyle ama anlaşırsak falan beşiktaşta güzel bi eve çıkabiliriz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 jacabo said: post kasma sdf yok master zaten hani 2 sene bekleyelim bi belimiz doğrulsun diyorduk hani iyi ki hemen yapmamışız kozalak yazdım seni de
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi uzuldum ya :( hayirlisi olsun sana...
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 adam sorulara kısa cevap veriyor, kibarca kesip atıyor zorlamayın işte habire sorup.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 olum lan.. valla ben de sizi seviyorum, buradaki insanlara dışarıdakilerden çok daha fazla güveniyorum :)
moncici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Fin said: Yeni ev tuttuk :/ modada double treenin yanında şubat gibi gidiyor bi arkadaş lan tam oturmak istediğim yer beni alsanıza şubatta
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 BabacumMostors said: olum lan.. valla ben de sizi seviyorum, buradaki insanlara dışarıdakilerden çok daha fazla güveniyorum :) öpjem :*
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bostonda da kuzenim var GELEYİM Mİ LAN? BİR TÜRKLÜK DAHA YER VAR MI ORADA?
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Çok geçmiş olsun Babacum. Sorularla deşmeyeyim, ev konusunda ben yardımcı olamayacam çok alakasız yerdeyim.
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 benim de yarın göçeceğim il belli olacak, rezerve edeyim buraları.
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 aquila said: var amk var, gel. Ben de gelim mi diycem, sen gelme ulan ayı diycen. O yüzden demiyorum.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi çok şaşırdım. hayırlısı olsun diyip çekiliyorum bu topicten, zira izmirliyim. izmire gel başımın üstünde yerin var ömlerime cevap attığın sürece.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 aldığın karar daha mutlu etsin diyelim ya. zor gene de tabi. ev konusunda da bol şans.
Öne çıkan mesajlar