Alcest Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Mtgo daki kartlarımızı gerçek kart haline getirebiliyor muyuz yolluyolar mı yani isteyince falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Alcest said: Mtgo daki kartlarımızı gerçek kart haline getirebiliyor muyuz yolluyolar mı yani isteyince falan ben aynısını blizzarda mail attım bana charmed ancient bone bow yollayın diye yollamadılar mesela. aynısı ashes of a'lar içinde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 magic 2014 artık kesmiyor, mtgo ya girmek istiyorum ama hearthstone varken gerek var mıdır? birde 10 $ haricinde para harcamama gerek var mı? Yani oynadıkça kart açma gibi bir olay var mı? yok ise ortalama ne harcamam lazım ki sleeves lerle zevk alabileyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Oynadıkça kart açma yok, en ucuza zevk alma yolu şu: http://forum.paticik.com/read.php?36,7528662 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 pauper i anladım, peki normal mtgo da desteye kart eklemenin tek yolu satın almamı şimdi? yoksa yanlış mı anlıyorum tüm olayı ben :) sonuçta 1-2 $ lardan bahsediyorsun ama binlerce $ harcayanlar var öte yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Ya tek tek kart alacaksın, ya da booster-draft olayı. Öteki yolu da değiş-tokuş. Başka yol yok. Fiziksel kartlara göre biraz daha ucuz ama. 200-300 $ harcanmış desteler var tabii MTGO'da. 20-30 $ verip kurduğum Standart destelerle de oynuyorum ama ben turnuvalara girmesem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 peki pauper neden bu kadar ucuz? bu kadar ucuzluğa karşı ne kaybediyoruz açıklarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Sadece common kartlarla oynuyorsun işte, ondan ucuz. Efekt kaybediyorsun, mesela standart destemde Brave The Elements var, pauper destemde Gods Willing. Kartlara bakarsan anlarsın ne demek istediğimi. Sonra pauper'de öyle planeswalker kartları, oyun kazandıran mythic kartlar filan yok. Ama genel olarak standart'da hangi metalar varsa standart pauper'da da aynı metalar var. Token destesinden, black devotion destesine kadar. Efektler daha zayıf işte dediğim gibi. Düz dövme değil ama, pauper'da da graveyard control'dan mill'e kadar her şey mümkün. Standard Pauper ucuz bu arada, Classic Pauper oynayınca 20-30 TL gibi fiyatlara çıkan desteler oluyor. Ama orada bir kere deste kurunca daima oynayabiliyorsun yani onunla. Şu an en çok şununla oynuyorum ben: http://tappedout.net/mtg-decks/a-dimir-existence/ Orada yazan fiziksel fiyatı bu arada, 10$ filan değeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar