Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hala Mtg:O oynayan var mı?


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Online versiyonuna yeni başladım, buddylistim falan bomboş; buddylist topic'inde de hala kimler oynuyor bilemedim açıkçası.

Eğer hala aktif olarak oynayan varsa nickinizi paylaşırsanız sevinirim. Hem arada oyun oynarız hem de online'ın trade vs. sistemi hakkında sorduğum sorularla beyninizi emerim. (Sistem inanılmaz karışık hiç bir şey anlamadım, ticketlar ne işe yarıyor, neyle trade yapıyoruz, neye para harcasam falan hiç bir şey bilmiyorum. Guide buldum 2-3 tane onları okuyorum...)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ekledim seni.

Yazmayı unutmuşum, Elisttrea benim id'm de.

Şimdi deck kurmaya çalışıyorum da, bir kaç şey okudum planeswalker 2014 packini alın; orda oynamak istediğiniz deck'e alışın öyle kurun istediğiniz decki falan yazıyordu. Mantıklı mı bu?

Yoksa karıştırıp 1-2 deck belirleyip sonra acc.la gelen 5 tix'i kullanıp rare'leri uncommon'ları falan almak daha mı mantıklı.

Ha bir de mtgacademy'nin quizbot'u var, soruyu bilince 3 tane kart seçip alabiliyoruz inventory'sinden. Böyle başka botlar var mı? Ya da bedava common vs. dağıtan botlar :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Pauper ve Planeswalker oyna ilk asamada. Tavsiyem bu. 2-3$'a iyi desteler edinebilirsin Pauper'da. Cok sik da oyunu donuyor. 1$=1 ticket iste.

http://pdcmagic.com/

Planeswalker oynamayi biraktim ben, 2014 destelerini almadim ama ciktigindan beri hep aliyorum, orada da kurdugum birkac guzel destem var. Oynariz istersen.

Standart'a gir birde yavasca. Classic'i simdilik bosver.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Just for Fun normal oyun yeri. Turnuva disinda tum oyunlar orada oynaniyor. 200-300 dolarlik desteler bulacaksin tabii. Ama MTGO'da oyle cok para harcamaya gerek yok. En pahali destem benim 35$'lik, epey de oyun aldim onunla. Toplamda zaten 200$ kadarlik kart var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Benim epey pauper deste var ama su anda sununla oynuyorum:


3 Amass the Components
4 Evolving Wilds
1 Crypt Incursion
4 Dimir Guildgate
3 Scrapskin Drake
1 Stitched Drake
2 Altar's Reap
4 Victim of Night
3 Murder
3 Butcher Ghoul
4 Dead Reveler
2 Ghoulcaller's Chant
4 Dead Weight
3 Ghoulraiser
2 Black Cat
2 Bloodhunter Bat
4 Island
9 Swamp



Giriyorum simdi oynayalim istersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah oynarken sorduğum blocklama esnasında instant kullanma olayı (ve flash'lı creature'la blocklama/flash'lı creature girdikten sonra oyunun main phase'inin atlaması gibi saçmalıklar) phaseleri tek tek tıklayıp her şeyde stop yaptırarak düzeliyormuş lol.

2 gündür kanser oldum, instant kullanamıyorum resmen...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Pauper desteleri genelde 2-3$. Ama daha pahali da olabiliyorlar. Benim favori destem mesela 1,8$. Graveyard control destesi. Ama Sliver destem mesela kurdugumde 8$'di ama M14 agirlikli oldugundan 4$'a dusmus simdi. Epey epey pahali bir deste ama bu Pauper icin, 500$'lik Standart destesi gibi dusun.

Red burn'in her karta vuran kartlari var, beraber kullanarak kismen Ally'lari ya da Sliver'lari temizleyebilirsin; dedidim gibi abi, MTGO'da Pauper oynamak istiyorsan Decked Builder tarzi bir database almalisin. Sunlara bak:

Fireball
Bloodfire Dwarf
Goblin Swine-Rider
Inflame (bunu mesela Fireball ya da Bloodfire Dward ile birlikte kullan)
Martyr of Ashes
Tremor
Yamabushi's Storm
Krazy Kow
Swirling Sandstorm
Devastate

Inflame onemli cok table wipe icin ama. Digerleri 1-2 vuruyor ancak, bu da ustunu tamamliyor.

Ama battlefield wipe istiyorsan tek basina calisan, sadece Crypt Rats yapiyor onu, 5$'lik bir black common o da. Wrath of God benzeri olmaz tabii ama, white meta o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Electrickery işimi görüyor gibi. 1 hp'li creature'larlaydı problemim zaten. Sideboard'da bayağı iş gördü.

Red burn genelde 4. 5. turn'de oyunu alıyor. Çok nadir 6-7'ye uzuyor oyun. O yüzden 4. 5. turn'de 5-6 tane creature inen, tap'te prevent eden, warden gibi creature ya da artifact indikçe hp regenleyen deckler sıkıntı yaratıyor burn'de.

Bu arada henüz hiç yenemediğim tek bir deck var, o da locus. Her maç 3-4 hp'ye indiriyorum sonra adamlar momentumumu bir bozuyor maç 26-0 falan bitiyor lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...