Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Fin said: çok pis trolleyesim geldi ya sunları böyle ölümcül bişi sürüp yendim diye thread açsam 2-3 kişi acillik olur kesin ya. Bunlardan sadır olacak bir nesilden hiçbir umudum yok. Yap gitsin. Böyle bir gen havuzundan çıkacak olan çocuğu düşünürsen, dakka durmaz koşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Zamanında ben buraya üye olmuştum(göbüşlerimize bebiş dolsun geyiği sırasında) ama açılmamıştı, mail adresimi açık az bi kontrol edeyim dedim ve açıldığını farkettim hesabımın aylar önce. şifreyi de sıfırladım maille. hazır bir hesabımız var ama biraz post kasmak lazım ben eriniyorum. isteyen varsa şifreyi vereyim beraber biraz post kasalım sonra trolleriz. hem de o arada oranın terminolojiye alışmış oluruz. yine de fazla alışmayalım da ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 of nasıl bir işsizlik abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Doktor haklı bu arada, niye sarhoş olup denemiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 günah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 içine parmağını almadan önce ayetel kursi okuyan kadından sarhoş olmasını falan beklemek ne kadar doğru? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi bunlar üremese keşke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar