Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Arkadaşlar bilen bilir, bu adliyelerde "adliyenin ağı" kullanılıyor mesela dışarıdan erişemediğimiz uyap sistemine adliyeden erişiyoruz falan filan. Pek çok site yasaklı. Örneğin; ..:: İnternet Erişim Talebiniz Gerçekleşmedi Bu adrese erişim "Kamusal Hizmetlerle Uyumlu İnternet Uygulaması" kapsamında saat 08:00-12:00 ila 14:00-17:00 arasında engellenmiştir. Erişim İstenen Adresin Kamusal Hizmetlerle Uyumlu İnternet kapsamında kaldığını düşünüyorsanız bildirim ekranının görüntüsünü alarak sistem yöneticiniz ( [email protected] ) ile irtibat kurunuz. Adres: http://www.deviantart.com/ Adres Kategorisi: Art/Culture/Heritage, Media Sharing, Incidental Nudity Risk Düzeyi: Minimal Risk Medya Türü: Bilgisayar IP'si: 10.x.x.x Kullanılanılan Browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.1.13) Gecko/20100914 Firefox/3.5.13 Kullanıcı Sicili: ABxxxxxxxxxx Yasaklanan Kural Adı: Adalet Kisitli Saatler Internet Erisimi Tarih / Saat: 2.9.2013 / 14:33 UYAP UYAP Bilişim Sisteminde, *.edu.tr, *.org.tr, *.tsk.tr, *.mil.tr uzantılı web adresleri, bütün bankalar, mevzuat ve içtihat siteleri, 7/24 saat bütün kullanıcıların erişimine açık tutulmaktadır. Ayrıca www.bumko.gov.tr, www.kbs.gov.tr, SGK, EKAP gibi *.gov.tr uzantılı tüm internet sayfaları da bütün kullanıcılar için her zaman erişilecek, öncelikli internet sitesi olarak yapılandırılmıştır. Daha fazla bilgi için [email protected] adresi ile irtibat kurunuz. Şimdi ben VPN alıp bunu aşmak istiyorum. Ama mümkün müdür, nasıl yapılır edilir. Bunu bilen arkadaşlar varsa rica ediyorum mesaj kutum ve bu başlık sizleri bekliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://www.cabukvpn.com/gezipark/ hemen test edebilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 TCP 443, OpenVPN. Bunu engellemezler %80. Bir dene VPN alip bir aylik. Sunu kullaniyorum ben: https://www.privateinternetaccess.com/ Paran varsa sunu tavsiye ederim ama: https://www.vpnsecure.me/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Hmmm sıkıntı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 tabi ederim. neden etmeyeyim :D Benim memuruma zorla siteyi kontrol ettirdiler. Devlet-i Âli, Memurunu sizlerden korumayı iyi bilir efenim. ..:: İnternet Erişim Talebiniz Gerçekleşmedi - İlgili site kategori edilmemiştir. Bu sebeple adrese erişim engellenmiştir. İlgili sitenin erişime açılabilmesi için bildirim ekranının görüntüsünü alarak sistem yöneticiniz ( [email protected] ) ile irtibat kurunuz. - Erişmeye çalıştığınız web sayfasının adres bilgisinde hata olabilir. Lütfen adresi kontrol edip tekrar deneyiniz. Adres: http://www.cabukvpn.com/gezipark/ Adres Kategorisi: Risk Düzeyi: Unverified Medya Türü: Bilgisayar IP'si: 10.x.x.x.x Kullanılanılan Browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.1.13) Gecko/20100914 Firefox/3.5.13 Kullanıcı Sicili: ABxxxxx Yasaklanan Kural Adı: Adalet.Block.Uncategory.URL Yasaklanan Saat:2013-09-02 14:47:06 UYAP UYAP Bilişim Sisteminde, *.edu.tr, *.org.tr, *.tsk.tr, *.mil.tr uzantılı web adresleri, bütün bankalar, mevzuat ve içtihat siteleri, 7/24 saat bütün kullanıcıların erişimine açık tutulmaktadır. Ayrıca www.bumko.gov.tr, www.kbs.gov.tr, SGK, EKAP gibi *.gov.tr uzantılı tüm internet sayfaları da bütün kullanıcılar için her zaman erişilecek, öncelikli internet sitesi olarak yapılandırılmıştır. Daha fazla bilgi için [email protected] adresi ile irtibat kurunuz. deneyemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 seni TOR paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 uyap'a bağlı makinalardan bunu yapman pek mümkün değil gibi. Hadi yaptın diyelim tespit edilmesi uzun sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 İlla dükkana laptopu götür onla takıl normal işlerinde diyosun? Tespit etseler napcaklar, öyle bi yasak yok. En fazla yönetmeliği falan değiştirmek zorunda kalırlar ondan da geçmişe dönük işlemez kurallar ve kanunlar. ki yapsalar bile, çok üzülmem yani ^^ @senko: yok adliye bilgisayarlarından tor zorlayacak kadar canım sıkılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Flam said: tabi ederim. neden etmeyeyim :D Benim memuruma zorla siteyi kontrol ettirdiler. Devlet-i Âli, Memurunu sizlerden korumayı iyi bilir efenim. ..:: İnternet Erişim Talebiniz Gerçekleşmedi - İlgili site kategori edilmemiştir. Bu sebeple adrese erişim engellenmiştir. İlgili sitenin erişime açılabilmesi için bildirim ekranının görüntüsünü alarak sistem yöneticiniz ( [email protected] ) ile irtibat kurunuz. - Erişmeye çalıştığınız web sayfasının adres bilgisinde hata olabilir. Lütfen adresi kontrol edip tekrar deneyiniz. Adres: http://www.cabukvpn.com/gezipark/ Adres Kategorisi: Risk Düzeyi: Unverified Medya Türü: Bilgisayar IP'si: 10.x.x.x.x Kullanılanılan Browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.1.13) Gecko/20100914 Firefox/3.5.13 Kullanıcı Sicili: ABxxxxx Yasaklanan Kural Adı: Adalet.Block.Uncategory.URL Yasaklanan Saat:2013-09-02 14:47:06 UYAP UYAP Bilişim Sisteminde, *.edu.tr, *.org.tr, *.tsk.tr, *.mil.tr uzantılı web adresleri, bütün bankalar, mevzuat ve içtihat siteleri, 7/24 saat bütün kullanıcıların erişimine açık tutulmaktadır. Ayrıca www.bumko.gov.tr, www.kbs.gov.tr, SGK, EKAP gibi *.gov.tr uzantılı tüm internet sayfaları da bütün kullanıcılar için her zaman erişilecek, öncelikli internet sitesi olarak yapılandırılmıştır. Daha fazla bilgi için [email protected] adresi ile irtibat kurunuz. deneyemiyorum :) hmm https://www.cabukvpn.com/gezipark i dene birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 vpn erişim web sitelerini açtırırlar mı allaşkına ben geyik yapıyorsun zannettim. zaten bu "web sitelerine girememe" olayı yüzünden vpn düşünüyorum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 altta yazdığı uzantılar dışında hepsini bloklamışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Flam said: İlla dükkana laptopu götür onla takıl normal işlerinde diyosun? Tespit etseler napcaklar, öyle bi yasak yok. En fazla yönetmeliği falan değiştirmek zorunda kalırlar ondan da geçmişe dönük işlemez kurallar ve kanunlar. ki yapsalar bile, çok üzülmem yani ^^ @senko: yok adliye bilgisayarlarından tor zorlayacak kadar canım sıkılmadı. Anında tutuklarlar, hakkında işlem yaparlar falan demedim bende. Tahminimce katipsin, en fazla reis'den uyarı yersin. Bu da senin için pek iyi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Adliyede kullanan 8 müşterim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 -Crawler- said: Flam said: İlla dükkana laptopu götür onla takıl normal işlerinde diyosun? Tespit etseler napcaklar, öyle bi yasak yok. En fazla yönetmeliği falan değiştirmek zorunda kalırlar ondan da geçmişe dönük işlemez kurallar ve kanunlar. ki yapsalar bile, çok üzülmem yani ^^ @senko: yok adliye bilgisayarlarından tor zorlayacak kadar canım sıkılmadı. Anında tutuklarlar, hakkında işlem yaparlar falan demedim bende. Tahminimce katipsin, en fazla reis'den uyarı yersin. Bu da senin için pek iyi olmaz. Korkacak birşey yok. Yani benim için "iyi olmayacak" şeyler pek de umrum dahilinde değil. Yahu düşün VPN falan takılmayı düşünüyorum ve adliyedeyim. Herhalde ne yaptığımı biliyorum değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Arkadaş baya gözünü karartmış. Sana başarılar o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Flam said: Arkadaşlar bilen bilir, bu adliyelerde "adliyenin ağı" kullanılıyor mesela dışarıdan erişemediğimiz uyap sistemine adliyeden erişiyoruz falan filan. Pek çok site yasaklı. Örneğin; ..:: İnternet Erişim Talebiniz Gerçekleşmedi Bu adrese erişim "Kamusal Hizmetlerle Uyumlu İnternet Uygulaması" kapsamında saat 08:00-12:00 ila 14:00-17:00 arasında engellenmiştir. Erişim İstenen Adresin Kamusal Hizmetlerle Uyumlu İnternet kapsamında kaldığını düşünüyorsanız bildirim ekranının görüntüsünü alarak sistem yöneticiniz ( [email protected] ) ile irtibat kurunuz. Adres: http://www.deviantart.com/ Adres Kategorisi: Art/Culture/Heritage, Media Sharing, Incidental Nudity Risk Düzeyi: Minimal Risk Medya Türü: Bilgisayar IP'si: 10.x.x.x Kullanılanılan Browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.1.13) Gecko/20100914 Firefox/3.5.13 Kullanıcı Sicili: ABxxxxxxxxxx Yasaklanan Kural Adı: Adalet Kisitli Saatler Internet Erisimi Tarih / Saat: 2.9.2013 / 14:33 UYAP UYAP Bilişim Sisteminde, *.edu.tr, *.org.tr, *.tsk.tr, *.mil.tr uzantılı web adresleri, bütün bankalar, mevzuat ve içtihat siteleri, 7/24 saat bütün kullanıcıların erişimine açık tutulmaktadır. Ayrıca www.bumko.gov.tr, www.kbs.gov.tr, SGK, EKAP gibi *.gov.tr uzantılı tüm internet sayfaları da bütün kullanıcılar için her zaman erişilecek, öncelikli internet sitesi olarak yapılandırılmıştır. Daha fazla bilgi için [email protected] adresi ile irtibat kurunuz. Şimdi ben VPN alıp bunu aşmak istiyorum. Ama mümkün müdür, nasıl yapılır edilir. Bunu bilen arkadaşlar varsa rica ediyorum mesaj kutum ve bu başlık sizleri bekliyor... UYAP ağına bağlı bilgisayarlarda VPN ayarlamaları yapabilmen için admin şifresine sahip olman gerekir. Bilgisayarın tarih ve saatini bile değiştiremiyorsun admin olmadan kaldı ki VPN ayarlaması yapacaksın. Diyelim bunu yaptın, PC isimleri merkezden her an izlenebiliyor şayet yaptığın anlaşılırsa hakkında soruşturma başlatılabilir. Tavsiyem VIN kullan, en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Eleman adliyedeki makineye mi VPN koymak istiyor? O zaman olmaz tabii. Bir proxy deneyebilirsin ama HideIPVPN'den alip, onlar guzel veriyor. Ben de dizustu filan goturdu, onlarin kablosuz agina giriyor saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 açmazlar sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Dedicated sunucu alsam, öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan bağlansam? Admin şifresine sahibim. O konuda dert yok. Ama daha çok uzak masaüstü bağlantısına gitti kafam. O mümkün mü acaba bilen var mı bu tür sunucularda? Bağlanabiliyor muyum acaba? Oluyor mu öyle bi'şey? Soruşturma açsınlar lütfeeen... nooolurrr. Ben zaten git deseler "tamam hadi gogo" diyecek bir insanım. Sizden nasihat istemiyorum gerçekten. İstirham ediyorum bakın yukarıda topicte sorulan soru "Adliye'den VPN'e ulaşılabilir mi?" "Adliye'den VPN'e ulaşsam başıma bişey gelir mi?" diye ayrı bir başlık açalım, orada nasihatlerinizi uzun uzun dinleyeyim. Olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Hayır biz bu topik altından devam edeceğiz. İyi kötü bir işin var, neden 2 tane forum gezmek karılı resim açmak için bunu tehlikeye atasın ki? Sırtını devlete dayamışsın mis gibi, bence amirlerinden azar yemeyi göze almak yerine işine gücüne daha çok önem veren bir çalışan olmayı denemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 OpenVPN destegi olan bir VPN servisi kirala, baglanirsin. Adres de verdim yani. Git disariya, uye ol, programlari USB'ye indir, don adliyeye kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 sexdice bir baltaya zar olmuşsun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Wall of text yazardım, eriniyorum. -Ignore mode on- Evet o adres süper GERGE ona adliyeden de girdim. Hala ve hala program kurmamı istiyor ama o adres. Devletin bilgisayarına bişey de kurmak istemiyorum esasen. Uzak bir bilgisayara bağlanma kısmını biraz deneyeyim. Belki olur bi'şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Program kurmadan OpenVPN olmaz, OpenVPN olmadan da bu is olmaz. SSTP ile belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Wins servisi olan ağda ve secure proxy kullanan bir yapıda program kurmak direkt "AAHA BEN izin vermediğiniz haldePROGRAM kurdum demekten" başka bişi değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar