Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk günkü heyecan yok diyen sevgili

ugurz

Öne çıkan mesajlar

ugurz said:

di said:

Sevgilisi icin "napak buna?" diye sorana her sey mustehak.

önce lafa bakarım laf laf mı diye sonra söyleyene bakarım söyleyen adam mı diye.

sonra onunda adam olduğunu anlayınca göt olup ağlaya ağlaya AŞKOM BEN SENÖ HAKÖTMÜYORUM NOLAR BANA BİROZ ZAMAN VÖR diyorsun değil mi salya sümük.

sigh.
Sosyal ağlarda paylaş

L_Zero said:

ugurz said:

di said:

önce lafa bakarım laf laf mı diye sonra söyleyene bakarım söyleyen adam mı diye.

sonra onunda adam olduğunu anlayınca göt olup ağlaya ağlaya AŞKOM BEN SENÖ HAKÖTMÜYORUM NOLAR BANA BİROZ ZAMAN VÖR diyorsun değil mi salya sümük.

sigh.

valla salya sümük ben seni hak etmiyorum beni affet diyen kız oldu da benim salya sümük ağladığım kız hiç olmadı. beni üzen olmuştur da biz üzüntümüzü genelde içimizde yaşıyoruz.

zaten erkek adam kızın karşısına geçip de ağlamaz. eski heyecan kalmadı diyen kıza anca senin gibi adamlar ağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ugurz said:

L_Zero said:

ugurz said:

di said:

sigh.

valla salya sümük ben seni hak etmiyorum beni affet diyen kız oldu da benim salya sümük ağladığım kız hiç olmadı. beni üzen olmuştur da biz üzüntümüzü genelde içimizde yaşıyoruz.

zaten erkek adam kızın karşısına geçip de ağlamaz. eski heyecan kalmadı diyen kıza anca senin gibi adamlar ağlar.

erkeğim affet beni nolur :<

kaslı kollarında uyuyorlar değil mi.

/care
Sosyal ağlarda paylaş

yine 1001 başarısız kalitesiz troll var topic'te klasik. ama şunları söylemek gerek:

BabacumMostors said:

sorulması gereken şu,

3 yılın sonunda elbette ilk günkü heyecan kalmamıştır ancak çeşitli romantik sürprizlerle (hayır akşam yemeği flşn değil bildiğin 2-3 günlük kısa tatiller kumsalda aty binme fln) o heyecan yakalanabilir

bundan da önce sorulması gereken şu, hayatının geri kalanında seni istiyormu veya sen onu istiyor musun? imzalı veya imzasız farketmez

this

BabacumMostors said:

belkide sadece "ilişkimize bir renk gelsin" demek istiyordur illa bitirmeye niyetli olduğu anlamına gelmez ama sen mesajı almazsan e biter elbet

hatta sen bırak o kendiliğidnen düşer

and this.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

sorulması gereken şu,

3 yılın sonunda elbette ilk günkü heyecan kalmamıştır ancak çeşitli romantik sürprizlerle (hayır akşam yemeği flşn değil bildiğin 2-3 günlük kısa tatiller kumsalda aty binme fln) o heyecan yakalanabilir

bundan da önce sorulması gereken şu, hayatının geri kalanında seni istiyormu veya sen onu istiyor musun? imzalı veya imzasız farketmez

ya yanlış ata binerse? hmm o daha kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...