ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Off çok pis laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ugurz said: di said: Sevgilisi icin "napak buna?" diye sorana her sey mustehak. önce lafa bakarım laf laf mı diye sonra söyleyene bakarım söyleyen adam mı diye. sonra onunda adam olduğunu anlayınca göt olup ağlaya ağlaya AŞKOM BEN SENÖ HAKÖTMÜYORUM NOLAR BANA BİROZ ZAMAN VÖR diyorsun değil mi salya sümük. sigh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 "sonra da üzerine nihat doğan show izlerim" gibi bir devam bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 sdf. Oksijeni tam yakamamaktan oluyo iste bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 L_Zero said: ugurz said: di said: Sevgilisi icin "napak buna?" diye sorana her sey mustehak. önce lafa bakarım laf laf mı diye sonra söyleyene bakarım söyleyen adam mı diye. sonra onunda adam olduğunu anlayınca göt olup ağlaya ağlaya AŞKOM BEN SENÖ HAKÖTMÜYORUM NOLAR BANA BİROZ ZAMAN VÖR diyorsun değil mi salya sümük. sigh. valla salya sümük ben seni hak etmiyorum beni affet diyen kız oldu da benim salya sümük ağladığım kız hiç olmadı. beni üzen olmuştur da biz üzüntümüzü genelde içimizde yaşıyoruz. zaten erkek adam kızın karşısına geçip de ağlamaz. eski heyecan kalmadı diyen kıza anca senin gibi adamlar ağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ERKEG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 salver gitsin. sürüne sürüne gelir. heycan olur aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 konu cok guzel yonde ilerliyo su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 evlenmek istiyor da olabilir bir sorgula sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 di gene karıştırmış ortalığı. Trollemese olmaz. Bir kez de ciddi mesaj yaz, ayıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ne çok yeto türemiş forumda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Evli olanin esine gostersem su konudaki yorumlari 2 gune bosanir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 forumun yarısı bekara kız boşuyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ugurz said: L_Zero said: ugurz said: di said: Sevgilisi icin "napak buna?" diye sorana her sey mustehak. önce lafa bakarım laf laf mı diye sonra söyleyene bakarım söyleyen adam mı diye. sonra onunda adam olduğunu anlayınca göt olup ağlaya ağlaya AŞKOM BEN SENÖ HAKÖTMÜYORUM NOLAR BANA BİROZ ZAMAN VÖR diyorsun değil mi salya sümük. sigh. valla salya sümük ben seni hak etmiyorum beni affet diyen kız oldu da benim salya sümük ağladığım kız hiç olmadı. beni üzen olmuştur da biz üzüntümüzü genelde içimizde yaşıyoruz. zaten erkek adam kızın karşısına geçip de ağlamaz. eski heyecan kalmadı diyen kıza anca senin gibi adamlar ağlar. erkeğim affet beni nolur :< kaslı kollarında uyuyorlar değil mi. /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 laf sokamıyorsanız sokmayın ya, görüntü kirliliği oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Rasmon said: forumun yarısı bekara kız boşuyo zaten yarısı mı 10 da 9 u mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Saeros said: laf sokamıyorsanız sokmayın ya, görüntü kirliliği oluyor aynen sae. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 heh heh hadi bakalı pışpışlamaya başladınız mı birbirinizi yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 neyse yiyin birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yine 1001 başarısız kalitesiz troll var topic'te klasik. ama şunları söylemek gerek: BabacumMostors said: sorulması gereken şu, 3 yılın sonunda elbette ilk günkü heyecan kalmamıştır ancak çeşitli romantik sürprizlerle (hayır akşam yemeği flşn değil bildiğin 2-3 günlük kısa tatiller kumsalda aty binme fln) o heyecan yakalanabilir bundan da önce sorulması gereken şu, hayatının geri kalanında seni istiyormu veya sen onu istiyor musun? imzalı veya imzasız farketmez this BabacumMostors said: belkide sadece "ilişkimize bir renk gelsin" demek istiyordur illa bitirmeye niyetli olduğu anlamına gelmez ama sen mesajı almazsan e biter elbet hatta sen bırak o kendiliğidnen düşer and this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 kacinci gunki heyecan varmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 heyecan yatakta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 iç çamaşırları ve oyuncaklar çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 BabacumMostors said: sorulması gereken şu, 3 yılın sonunda elbette ilk günkü heyecan kalmamıştır ancak çeşitli romantik sürprizlerle (hayır akşam yemeği flşn değil bildiğin 2-3 günlük kısa tatiller kumsalda aty binme fln) o heyecan yakalanabilir bundan da önce sorulması gereken şu, hayatının geri kalanında seni istiyormu veya sen onu istiyor musun? imzalı veya imzasız farketmez ya yanlış ata binerse? hmm o daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 atv'de olabilir di mi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar