ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 adres değiştirmiş hesabı kitlemiş https://twitter.com/uterjin
RRa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 her şey çok net. özellikle odatv güzel özetlemiş. yıllardır Beşiktaş taraftarı sahaya iner zaten, Gaziantep maçında indiklerinde bende ordaydım, bir keresinde bende indim sahaya yeni açıktan, kapalıya geçmek için. bunlar bizim trübünler de hep olan şeyler ama bu seferkinin farklı olduğunu, tvden izlerken bile anlamıştım. allah bu RTEnin belasını versin, bu belayı başımıza bela edenlerinde, belasını versin, yetti artık pzeroyuda tebrik ediyorum, güzel takip edip iyi süzmüş ama haklı çıktığına, bende, kendi de üzülmüştür
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 PZero said: gs maçından daha çok tribündeki olaylar konuşulcak benden demesi. abi bi kupon yapsana ya
Somon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 PZero 1453 Kartallar Ak Eyüp İlçe Başkanı
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bu arada Galatasaray öbür sezonun başından itibaren kullanacagı amblemi kamuoyuna sunmuş: bence sponsorlarının logolarını böylece benimsemeleri çok nazik bir davranış olmuş.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Gülüp geçmek lazım sanırım ama komik de değil.
Shean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ultraslana yapsalar daha iyiydi. gs tribünlerinde adam olanlarda var.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ulan başkanımız çıktı destekliyoruz dedi yürüdü etti futbol takımı kaptanımız gitti maskeyle direnişe katıldı yabancılar kalktı twitterdan instagramdan destekledi basket takımı oyuncumuz yandaş medya mikrofonunu yere fırlattı milli takıma almadılar fiko çıkar başbakanı çok seviyorum der öbürünün kaptanı rabia yapar gs polis takımı olur cemaat takımı olur yav he he
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 al bak https://www.facebook.com/1453Kartallari/posts/526661687402263
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 keşke noktalama işareti kullansalar.
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Cons said: ulan başkanımız çıktı destekliyoruz dedi yürüdü etti futbol takımı kaptanımız gitti maskeyle direnişe katıldı yabancılar kalktı twitterdan instagramdan destekledi basket takımı oyuncumuz yandaş medya mikrofonunu yere fırlattı milli takıma almadılar fiko çıkar başbakanı çok seviyorum der öbürünün kaptanı rabia yapar gs polis takımı olur cemaat takımı olur yav he he gs camia olarak desteklio zaten taraftarları akpli ünal kendi dedi bunu
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Hehe ciddi ciddi ilk maçta bunlara öyle bir dalacaklarki çoğu hastanelik olacak.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 reampage said: Cons said: ulan başkanımız çıktı destekliyoruz dedi yürüdü etti futbol takımı kaptanımız gitti maskeyle direnişe katıldı yabancılar kalktı twitterdan instagramdan destekledi basket takımı oyuncumuz yandaş medya mikrofonunu yere fırlattı milli takıma almadılar fiko çıkar başbakanı çok seviyorum der öbürünün kaptanı rabia yapar gs polis takımı olur cemaat takımı olur yav he he gs camia olarak desteklio zaten taraftarları akpli ünal kendi dedi bunu ülkenin çoğu galatasaraylı, sonra fb, sonra bjk geliyor ve bunları tutan insanlar arasında oran olarak baktığında akpli şulu bulu oranı aynıdır. bu takımların arasında ne siyasi ne dini ne ot bok farkı var. 3ününde içindeki akpli oranı seçimde akpnin aldığı oranla aynıdır.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 1453 Kartallarının kurucusu çıktı CNN Türk'e elemanı anlatıcak sözcük bulamıyorum. Lakin adam bizim tribünden girmediler diyor. Biz kuzeydeydik, doğu tribününden geldiler bizde izledik dedi. Ama adam malum...
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bizim yaptığımız gibi yapmak doğru, bizim yaptığımzı gibi yapmamak yanlıstan baska bişi sölemedi adam
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ahahahahahahahah...lan 10 dakikadır gülüyorum yaaaaa....
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 DarKRideR said: https://pbs.twimg.com/media/BUzYyJnCAAABZnm.jpg https://pbs.twimg.com/media/BUzedeGCEAA5QHa.jpg üstteki piçin başka bir fotoğrafı tipe bak asdfasda
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hepsi de hemen hemen böyle tipler he.
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 işin garibi ne biliyomusunuz 1453 kartalları fb ve twitter adresine girin 'bu olayları üstümüze yıkmaya çalışıyorlar bizi kullanıyorlar' mesajı dolu
Öne çıkan mesajlar