Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1453 Kartalları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her şey çok net. özellikle odatv güzel özetlemiş. yıllardır Beşiktaş taraftarı sahaya iner zaten, Gaziantep maçında indiklerinde bende ordaydım, bir keresinde bende indim sahaya yeni açıktan, kapalıya geçmek için. bunlar bizim trübünler de hep olan şeyler ama bu seferkinin farklı olduğunu, tvden izlerken bile anlamıştım. allah bu RTEnin belasını versin, bu belayı başımıza bela edenlerinde, belasını versin, yetti artık

pzeroyuda tebrik ediyorum, güzel takip edip iyi süzmüş ama haklı çıktığına, bende, kendi de üzülmüştür
Mesaj tarihi:

bu arada Galatasaray öbür sezonun başından itibaren kullanacagı amblemi kamuoyuna sunmuş:

bence sponsorlarının logolarını böylece benimsemeleri çok nazik bir davranış olmuş.

Mesaj tarihi:
ulan başkanımız çıktı destekliyoruz dedi yürüdü etti
futbol takımı kaptanımız gitti maskeyle direnişe katıldı
yabancılar kalktı twitterdan instagramdan destekledi
basket takımı oyuncumuz yandaş medya mikrofonunu yere fırlattı milli takıma almadılar

fiko çıkar başbakanı çok seviyorum der öbürünün kaptanı rabia yapar gs polis takımı olur cemaat takımı olur

yav he he
Mesaj tarihi:
Cons said:

basket takımı oyuncumuz yandaş medya mikrofonunu yere fırlattı milli takıma almadılar

fiko çıkar başbakanı çok seviyorum der öbürünün kaptanı rabia yapar gs polis takımı olur cemaat takımı olur

yav he he

gs camia olarak desteklio zaten taraftarları akpli ünal kendi dedi bunu
Mesaj tarihi:
reampage said:

Cons said:

yav he he

gs camia olarak desteklio zaten taraftarları akpli ünal kendi dedi bunu

ülkenin çoğu galatasaraylı, sonra fb, sonra bjk geliyor ve bunları tutan insanlar arasında oran olarak baktığında akpli şulu bulu oranı aynıdır. bu takımların arasında ne siyasi ne dini ne ot bok farkı var. 3ününde içindeki akpli oranı seçimde akpnin aldığı oranla aynıdır.
Mesaj tarihi:
1453 Kartallarının kurucusu çıktı CNN Türk'e elemanı anlatıcak sözcük bulamıyorum.

Lakin adam bizim tribünden girmediler diyor. Biz kuzeydeydik, doğu tribününden geldiler bizde izledik dedi.

Ama adam malum...
  • Yeni Oluştur...