Stringray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Eleştirdiğiniz faşist yapıyı, kendi egemenliğinizdeki topluluklarda sizde uyguluyorsunuz. kısacası gücünü kullanan insanları eleştirirken. kendi gücünüzü kendi ortamlarınızda kullanarak farklı birşey yapmıyorsunuz demek istediğim bu. Burda ne akp'yi savunuyorum ne bu 1453 kartalları denen zımbırtıyı savunuyorum. Ancak bir tarzdan şikayetçi olup, aynı tarzı işinize gelen ortamda sergilemek nasıl bir mantıktır. Arkadaş anlamıyorsun sanırım. Şikayetçi olduğumuz bir 'tarz' yok. O tarz denilen şey Gezi olaylarından sonra oluşmuş, tribüne gerçek anlamda siyaset katan (Çarşı Gezi'ye CHP destekçisi olarak gitmedi, 30 yıldır biriktirdiği değerleri uğruna gitti), tek amacı Çarşı'yı provoke etmek olan, tribünlerde tekbir çeken mallar sürüsü. Ve çok büyük ihtimalle bugünkü rezaletin baş kahramanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Örnek : 10 kişilik bir grubun 9'u eşcinselse. o Grup içinde heteroseksüel olan insan azınlık konumundadır. Bu grupta eşcinsellerin güçlü olduğu bir topluluktur. Ancak türkiye geneline vurduğunda eşcinseller güçsüzdür. bahsettiğim güç kavramı buydu. Bu forum içinde ciddi bir gücü var direnişçi grubun. Aynı şekilde beşiktaş tribünündede güçlü bir yapı mevcut. Bahsettiğim güç siyasi güç değildi. Akp faşist bir partidir. halkın anasını sikmeye çalışır. Ancak buna karşı gelip kendi egemenliğindeki bi ortamda gücünü bu yapıya karşı kullanmakta bizi onlarla aynı kafaya sahip ancak farklı görüşleri olan insanlar yapmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Yahu ben adamların yaptığı işlevleri desteklemedim. Veya yapılarının muhteşem bir yapı olduğundan bahsetmedim. Yaptıkları provokasyonlarda ayrı orospu çocukluğudur. ondanda bahsetmiyorum. Ben siyasi düşüncelerinden dolayı tepki vermek yanlış diyorum. Bu çarşının savunduğu düşünceye ters diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Yahu ben adamların yaptığı işlevleri desteklemedim. Veya yapılarının muhteşem bir yapı olduğundan bahsetmedim. Yaptıkları provokasyonlarda ayrı orospu çocukluğudur. ondanda bahsetmiyorum. Ben siyasi düşüncelerinden dolayı tepki vermek yanlış diyorum. Bu çarşının savunduğu düşünceye ters diyorum. An itibari ile Rasim Özkan Kütahyalı Beyaz Tvdeki programda 1453 Kartal grubunu AKP gençlik kollarının kurduğunu itiraf etti.. http://www.youtube.com/watch?v=MjQFOwg5KIo Ya Allah bimillah diyip girmişler... İzlediğin kanalları, okuduğun gazeteleri değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Yahu ne dedim =) Şikayetçi olduğumuz faşist yapıya faşistlikle karşılık vermek yanlışlık diyorum. AKP'nin gençlik kollarının kurmasından banane.. Allah belalarını versin der geçerim. Burda akp'yimi savunuyorum ben. Veya bu grubumu savunuyorum ? Düşünce özgürlüğü istiyorsunuz ama insanların düşüncelerini ifade etmesi yasak bir ortam oluşturuyorsunuz. Sürekli söylüyorum Gezi Parkına giden gençliğin %90'ı neden gittiğini bilmiyor diye. Siz demokrasi için değil adamın karısının kafasındaki bez parçası için bulunuyorsunuz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 İşte tepki siyasi düşüncelerinden dolayı gelmiyor zaten, anlaşamadığımız nokta orası. Tepki var çünkü bu mallar yapay bir oluşum ve tüm Beşiktaş camiasını temsil ediyormuşcasına ortaya çıkmaları. Bugünden önce bu adamlara doğru dürüst bir tepki yoktu zaten. Saçma sapan tekbir çektikleri zaman tüm tribünler iki laf atardı susarlardı. Bardağı taşıran bugünkü olay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bende diyorum ki bugun yapılanlar ahlaksızlıktır. Bugun yapılanlar beşiktaşı harcamaktır. Bu konuda hemfikiriz zaten. İnsanlara laf ederken yapılan yanlışlara laf edelim. siyasi görüşlerini eleştirmek yerine yaptığı işlevleri eleştirmez isek olay siyasi kalmaya devam eder ve çözüm bulamaz. çünkü her zaman bir görüş varsa karşıt görüşüde olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: AKP'nin gençlik kollarının kurmasından banane.. Allah belalarını versin der geçerim. Burda akp'yimi savunuyorum ben. Grast said: Sürekli söylüyorum Gezi Parkına giden gençliğin %90'ı neden gittiğini bilmiyor diye. Siz demokrasi için değil adamın karısının kafasındaki bez parçası için bulunuyorsunuz orda. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Düşünce özgürlüğü istiyorsunuz ama insanların düşüncelerini ifade etmesi yasak bir ortam oluşturuyorsunuz. Sürekli söylüyorum Gezi Parkına giden gençliğin %90'ı neden gittiğini bilmiyor diye. Siz demokrasi için değil adamın karısının kafasındaki bez parçası için bulunuyorsunuz orda. Biri formdan banladı mı seni? veya uyarımı yaptı özelden? Türbana nerden getirdin olayı. Bu olaydan nasıl bir türban mağduriyeti çıkarttın. Geziye o gün çıkanlarının çoğu Polis siddetine karşı çıktı. Kalanından çoğu özgürlüklerinin kısıtlandığı için. Git doğru düzgün gazeteleri oku. Kaldıramıyorsan sol ve kemalist ulusalcı yayınları, Radikal liboş liboş yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Beyaz tv yine sacmaliyor, polisi doven taraftar videosu dun paylasima sunulmus niye, ben o videoyu gecen hafta mi ne izledim de iste gidip yuzune soyleyemiyosun ki bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 oraya gidenler ne için gittiğini bilmiyoru en son bizim fabrikadaki ilkokul mezunu bir işçiden duymuştum yalnız. az orada yapılan anket sonuçlarına falan bak da dünyaya dair TV'de bütün gün acunun programlarını izleyip interneti sadece mynette okey oynamak için kullananlardan bir fazlan olsun, altkültür takılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Yahu ne dedim =) Şikayetçi olduğumuz faşist yapıya faşistlikle karşılık vermek yanlışlık diyorum. AKP'nin gençlik kollarının kurmasından banane.. Allah belalarını versin der geçerim. Burda akp'yimi savunuyorum ben. Veya bu grubumu savunuyorum ? Düşünce özgürlüğü istiyorsunuz ama insanların düşüncelerini ifade etmesi yasak bir ortam oluşturuyorsunuz. Sürekli söylüyorum Gezi Parkına giden gençliğin %90'ı neden gittiğini bilmiyor diye. Siz demokrasi için değil adamın karısının kafasındaki bez parçası için bulunuyorsunuz orda. suraya kadar iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Haklısınız. Yüce demokrasi uğruna el ele verelim. Hep beraber halk tv izleyip cumhuriyet paketlerinden satın alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 haysiyetsiz ibneler ya. ne hale düşürdüler iyi başlayan takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Haklısınız. Yüce demokrasi uğruna el ele verelim. Hep beraber halk tv izleyip cumhuriyet paketlerinden satın alalım. Devreler yanmış bunun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Haklısınız. Yüce demokrasi uğruna el ele verelim. Hep beraber halk tv izleyip cumhuriyet paketlerinden satın alalım. ahahah. kimse öyle bir şey demedi bunu sen de biliyorsun. zorlama artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Grast said: Haklısınız. Yüce demokrasi uğruna el ele verelim. Hep beraber halk tv izleyip cumhuriyet paketlerinden satın alalım. Ben tüy dökücü kremleri tercih ediyorum aahdahsda CHP nerden karıştırdın. Bir kere Halk TV lafı geçmedi şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Fin said: http://www.youtube.com/watch?v=TKb0NZ_oN-Y&desktop_uri=%252Fwatch%253Fv%253DTKb0NZ_oN-Y&app=desktop bu adam mizah yapıyo sanıyodum lan, şam 82 mısır 83 diyen adam değil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Oha lan ben de ciddi ciddi cevap yazıyordum adama. Hayatımın 5 dakikası çöp oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 konu türbana nasıl geldi lan, aç kalınca beyninizi mi yiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Yahu demokrasiyi savunup. Düşünce özgürlüğünü savunup. Sonra bir grubun size uymayan siyasi duruşunu sergilemesine laf ediyorsunuz. Tekrar ediyorum faşistliğe. Kendi görüşünüzün egemen olduğu ortamlarda faşistlikle karşılık veriyorsunuz. Bende diyorum ki ne farkınız var onlardan ? İnsanların yaptığı provokasyonlara bok atın. Adamların yaptığı şerefsizliklere bok atın. Tayyipin tüm ailesiyle ilgili cinsel hayallerde kurun. Ama siyasi duruşuyla saygı duyan bir grubun bulunduğu tribüne karşıt görüşün gelmesine küfür etmeyin. Bunun akp kafasından farkı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bıktım bu hıyarların türban ajitasyonundan turban milliyetcileri sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 konu türban değil onu deme sebebim adamın dini kimliğine kıl olunduğu için tepki verenlerin. düşünce özgürlüğünü savunup karşıt düşünceye tahamül edememesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ne kadar saçma bir tartışma bu ya. hakikaten, ne kadar saçma. 1453 kartallarının gelmesine bir şey deme hakkın var tabii ki de, adamlar 'geliyoruz, biz çekirdek çıtlemeyiz, bu akşam göreceksiniz' temalı tweetler atıyorlar, deli gibi tehdit ediyorlar, bu adamlar da 'aa buyrun gelin, bizde ifade özgürlüğü var' mı diyecekler? dua etsinler bu gece ölü çıkmadı o staddan. böyle bir provokasyon dünyanın hiç bir yerinde yok. ultraslan ile direnişçi gsliler arasında mesela aynı dinamik yok. birbirinden farklı düşüncede gruplar. 1453 kartalları denen bok direkt çarşıya karşı kurulmuş bir şey, o yüzden bu gerginlik çok normal, düşünce özgürlüğü ot bokla bunları savunmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Yoo dostum, onların ailesi türbanlı. O yüzden futbolun içine sıçabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar