Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Baya sistematik calismak lazim, bir de motivasyon icin loglama sart. Runkeeper seviyoruz o yuzden. Bir de HR monitor olursa tadindan yenmez. 10-15k cok zor degil.
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ben nike 7km ye kayıt oldum bakalım nası olcak. tişört güzelmiş sporda giycem sdf
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 15km katılıcam ben hiit cardionun faydasını görecek miyiz bakalım. şu ara 15-20km antremanı yapayım. nefesi ayarlamam lazım.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 abi istanbulda olsam valla ben katılırdım ha hatta pati yapardık hem sohbet hem koşardık olmadı kestirmeden girer rambo gibi birinci olurduk
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Llama said: abi istanbulda olsam valla ben katılırdım ha hatta pati yapardık hem sohbet hem koşardık olmadı kestirmeden girer rambo gibi birinci olurdukben de bunu dediydim bro.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Cheaz said: sabo 10 km i aralıksız hic durmadan bitirebiliyosan maratonu bitirirsin ona göre calıs 1 hafta öncesinden 20 km üstü kos 10 hiç denemişliğim yok ama işte 5'i hiç durmadan 26:07'de koştum. Adidas micoach'a bi program yazdırdım haftada 4 koşu günü ile. Pazar günlerine 3 saatlik koşular koyuyor. O günler için önemli olan kaç km koştuğun değil, süre olarak maratona yaklaşman diyor. yani 4 saat falan durmadan koşabilirsen zaten maraton bitirirsin diyor ki haklı bence de. KHaRoN said: Baya sistematik calismak lazim, bir de motivasyon icin loglama sart. Runkeeper seviyoruz o yuzden. Bir de HR monitor olursa tadindan yenmez. 10-15k cok zor degil. 10-15'te bişi yok. hayatımda 1 kere 4km koştuktan 4 gün sonra 26 dakkada 5km koştum yani işte. daha ne diyim. 10 da 1 saatte temiz koşarım 5 kere koştuktan sonra. runkeeper da sana program çıkarıyor mu yarışa hazırlanman için?
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 lan adam 85 yaşında maraton koşmuş lan! SAFDER KARTOĞLU TUR 1927 6:23:30
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 sabonis said: KHaRoN said: Baya sistematik calismak lazim, bir de motivasyon icin loglama sart. Runkeeper seviyoruz o yuzden. Bir de HR monitor olursa tadindan yenmez. 10-15k cok zor degil. 10-15'te bişi yok. hayatımda 1 kere 4km koştuktan 4 gün sonra 26 dakkada 5km koştum yani işte. daha ne diyim. 10 da 1 saatte temiz koşarım 5 kere koştuktan sonra. runkeeper da sana program çıkarıyor mu yarışa hazırlanman için? Ucretli ve ucretsiz training programlari var, hem track ediyor progress i , hem de sonraki antreman gununu belirliyor. Ben hic training programi kullanmadim sadece kendi programima gore logging ve milestone takibi icin kullaniyorum ama baktigimda oldukca basarili bulmustum. Sistem soyle isliyor; runkeeper unlu kosucular , coachlar vb ile anlasmis. Hedef girdiginde o hedef icin istenen surede en mantikli training i gosteriyor. O ilgili kosucunun onerdigi kendi programini uygulatiyor sana, seviyene, hangi seviyeden hangi seviyeye cikmak istedigine ve hedefine gore biseyler belirleniyor. 13.1mile 2.20 run/walk half marathon, sub65min 10k, sub30min 5k, beginner full marathon, sub 3:45 full marathon, vb gibi birsuru program var.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 askerde 3000m kosmustum 2 defa çekilecek çile değil sdfs
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Fistan said: askerde 3000m kosmustum 2 defa çekilecek çile değil sdfs 4 ay boyunca her sabah ve her akşam 3000 metre koştuk. 2 defa 3000 metre koştum askerde diyince tuhaf oldum.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aha burada da günlük tarzı tutayım. dün koştum, yarın da koşacağım aynı mesafeyi: Maraton hazırlığı 1. gün: Tempoyu 4.5 km'deki hafif çıkış ve iniş haricinde 20 saniye aralığında tuttuğuma sevindim. Sonunda da enerjim var mı diye bir koşayım dedim 300 metre kadar, baya rahat çıktı. Umutluyuz. 5 gün sonra 12.9 km var, orada hanyayı konyayı göreceğiz.
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Maratona hazirlik diye yeni bir konu ac, antreman onerileri vs ile blrlikte tut log u bence. bura garbage olmus.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mantıklı açayım. ama antrenman önerisi veya beslenme önerisi yapacak kadar bilgili değilim. kullandığım programı falan yazarım.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 katılan arkadaşlar gerçek kötüler diye tshirt bastirsin
Öne çıkan mesajlar