Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Baya sistematik calismak lazim, bir de motivasyon icin loglama sart. Runkeeper seviyoruz o yuzden. Bir de HR monitor olursa tadindan yenmez. 10-15k cok zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ben nike 7km ye kayıt oldum bakalım nası olcak. tişört güzelmiş sporda giycem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 15km katılıcam ben hiit cardionun faydasını görecek miyiz bakalım. şu ara 15-20km antremanı yapayım. nefesi ayarlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 abi istanbulda olsam valla ben katılırdım ha hatta pati yapardık hem sohbet hem koşardık olmadı kestirmeden girer rambo gibi birinci olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 15i düşünüyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Llama said: abi istanbulda olsam valla ben katılırdım ha hatta pati yapardık hem sohbet hem koşardık olmadı kestirmeden girer rambo gibi birinci olurdukben de bunu dediydim bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Cheaz said: sabo 10 km i aralıksız hic durmadan bitirebiliyosan maratonu bitirirsin ona göre calıs 1 hafta öncesinden 20 km üstü kos 10 hiç denemişliğim yok ama işte 5'i hiç durmadan 26:07'de koştum. Adidas micoach'a bi program yazdırdım haftada 4 koşu günü ile. Pazar günlerine 3 saatlik koşular koyuyor. O günler için önemli olan kaç km koştuğun değil, süre olarak maratona yaklaşman diyor. yani 4 saat falan durmadan koşabilirsen zaten maraton bitirirsin diyor ki haklı bence de. KHaRoN said: Baya sistematik calismak lazim, bir de motivasyon icin loglama sart. Runkeeper seviyoruz o yuzden. Bir de HR monitor olursa tadindan yenmez. 10-15k cok zor degil. 10-15'te bişi yok. hayatımda 1 kere 4km koştuktan 4 gün sonra 26 dakkada 5km koştum yani işte. daha ne diyim. 10 da 1 saatte temiz koşarım 5 kere koştuktan sonra. runkeeper da sana program çıkarıyor mu yarışa hazırlanman için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 lan adam 85 yaşında maraton koşmuş lan! SAFDER KARTOĞLU TUR 1927 6:23:30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 sabonis said: KHaRoN said: Baya sistematik calismak lazim, bir de motivasyon icin loglama sart. Runkeeper seviyoruz o yuzden. Bir de HR monitor olursa tadindan yenmez. 10-15k cok zor degil. 10-15'te bişi yok. hayatımda 1 kere 4km koştuktan 4 gün sonra 26 dakkada 5km koştum yani işte. daha ne diyim. 10 da 1 saatte temiz koşarım 5 kere koştuktan sonra. runkeeper da sana program çıkarıyor mu yarışa hazırlanman için? Ucretli ve ucretsiz training programlari var, hem track ediyor progress i , hem de sonraki antreman gununu belirliyor. Ben hic training programi kullanmadim sadece kendi programima gore logging ve milestone takibi icin kullaniyorum ama baktigimda oldukca basarili bulmustum. Sistem soyle isliyor; runkeeper unlu kosucular , coachlar vb ile anlasmis. Hedef girdiginde o hedef icin istenen surede en mantikli training i gosteriyor. O ilgili kosucunun onerdigi kendi programini uygulatiyor sana, seviyene, hangi seviyeden hangi seviyeye cikmak istedigine ve hedefine gore biseyler belirleniyor. 13.1mile 2.20 run/walk half marathon, sub65min 10k, sub30min 5k, beginner full marathon, sub 3:45 full marathon, vb gibi birsuru program var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 koşmazsan adam değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 askerde 3000m kosmustum 2 defa çekilecek çile değil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 yazıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 lütfen sen koşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 işte yapıyorsun.. iyi gidiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Fistan said: askerde 3000m kosmustum 2 defa çekilecek çile değil sdfs 4 ay boyunca her sabah ve her akşam 3000 metre koştuk. 2 defa 3000 metre koştum askerde diyince tuhaf oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aha burada da günlük tarzı tutayım. dün koştum, yarın da koşacağım aynı mesafeyi: Maraton hazırlığı 1. gün: Tempoyu 4.5 km'deki hafif çıkış ve iniş haricinde 20 saniye aralığında tuttuğuma sevindim. Sonunda da enerjim var mı diye bir koşayım dedim 300 metre kadar, baya rahat çıktı. Umutluyuz. 5 gün sonra 12.9 km var, orada hanyayı konyayı göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Maratona hazirlik diye yeni bir konu ac, antreman onerileri vs ile blrlikte tut log u bence. bura garbage olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mantıklı açayım. ama antrenman önerisi veya beslenme önerisi yapacak kadar bilgili değilim. kullandığım programı falan yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 katılan arkadaşlar gerçek kötüler diye tshirt bastirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar