Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr Olympia 2013

Nekro

Öne çıkan mesajlar

Sequo nun sag bisepsten damar cikti. Biraz daha sert diyet kardio ile ust iki pack i cikarir bu hizla :)

Salt guce odaklanmak degil de compound lift lere odaklanmak vucudu maksimal strese sokmak icin mantikli tabi. Naturel vucutcunun yapabilecegi en iyi hormonel manipulasyon compound liftlerden geliyor. Ama calisma odagi surekli guc olmamali. Periodizasyon olmali. Yoksa hipertrofi yalan olur. Ki vucut gelistirmenin ama amaci hipertrofi.
Sosyal ağlarda paylaş

steroidle olur diyene gelsin.. perfect biraz fazla abartiyorsun sanki. baktin kasmiyor olmuyor steroidsiz olmuyora donmussun :D

iyi kasmiyorsun demekki :P

ciddi anlamda yanlis bilgi bence su dediklerin.

buyur

http://www.naturalbodybuilding.com/

ha simdi diyeceksin ki sen onlari steroidsizmi saniyorsun.

evet.

bazen inanman ve calisman gerekir. cevremdede var yapan roidsiz. sende bende olmuyor olmasi bu isin onlarsiz yapilamayacagini gostermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar kutle ve yagsiz? Yapmayin abi... hafif toned olup six pack cikaran arkadaslari kastetmiyorum. Onlardan cok var. Ecto larin cogu olur zaten. Boyle olamazsiniz ama.

Benim olup olmamamla isin hicbir alakasi yok bu arada. Hayallerde yasamaya gerek yok. 5 yil sonra donup baktiginda niye onlar gibi olmadi lan? dediginizde bu yuzden dersiniz.

Bunda utanacak veya cekinecek birsey yok. Biz dogaliz. Onlar degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada lyle mcdonald in da guzel bi aciklamasi vardi. Salonlarda yagli ama iri, zayif ama define bir suru adam gorursunuz ama kas kutlesi yuksek ve yagsiz cok az insan vardir. Neden biliyor musunuz? Cunku siz roid kullanmiyorsunuz diye :)

Vucut kas kazanirken yag alir. Yag yakarken kas kaybeder. Gayet basit. Bu yuzden roidsiz kutleli ve define olmuyor.

Lyle kendisi de soyler, kitaplarimda asil yapmaya calistigim sey roid kullananlarin yasadiklari metabolik olaylari kucuk olcekte simule etmeye calismak diye. Ozellikle stubborn fat solution da detayli anlatiyor.

O yuzden hayal kurmayi biraktim ben. Yaptigim seye odaklaniyorum sadece. :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen bu sekilde olursun bence. sonucta uzun ve kutleli adamsin. gidipte 165 boyunda olup su sekilde olan varmidir bilemem oluyordur sonucta dna sal bir sey.

ornek resimden konusmuyorum zaten.

steroid overrated bence. abi sende biliyorsun bu iste ne kadar cabuk elde edersen o kadar cabuk kaybediyorsun. al kullan clen veya herhangi bir yag yakici cat diye gidiyor bir seyler sonra geliyor geri hemen.

dogal olmak zor ve yorucu olabilir ama tatmin duygusu cok daha iyi ve kazanimin geri gidisi daha zor.

ama bu tip vucutlar sadece agirlik kaldirarak olmuyor. o adamin bir gunluk idmaninda harcadigi enerji bizim 1 haftamiza bedel adam guresiyor, boks yapiyor, cilgin bir kardiyoya sahipler.

bizlerin yaptiklari ve sizlerin devamli dedigi sadece agirlik daha iyi kardiyordan tezi bence cok uzundur yanlis.

agirlik ile kilo verip yag oranini dusurmek anca dedigin sekillerde belki mumkundur ya da ciddi pro agirlikci olacaksin yediginle ictiginle ve yaptigin gymle.

ama kardiyorsuz hareketsiz sadece agirlikla buyrun deneyin.

agirligin yaninda gures boks vb gibi dunyanin en fazla guc ve enerji gerektiren sporunu birlestirirsen bunun gibi vucutlara sahip olmak hic de ruya degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni abi ben o natural deki adamlarında roid siz olduğunu düşünmüyorum.
Ben öncelikle deri renklerinden anlıyorum bembeyaz oluyor çoğu. Genelde çoğu tamamen üst vücut çalışmış oluyor. Nefes almaları filan çok kötü. Odaklanmaları berbat. Çoğu kulaklığını takıp kimseyle göz kontağı bile kurmadan gidiyor. Compound hareketleri yapan çok az aralarında. Psikolojik sorunları olan aşırı fazla görüntüsüyle alakalı. Kendisiyle barışık değil çoğu.

Güreş olayı da şöyle yoganın kökenlerini araştırırken öğrenmiştim. Yoga ile güreşin ortak geçmişi var.
Bizim bu güreş kültürü o bölgedeki etkileşimden doğuyor. Spor olayında şöyle diyorlar. 1940 dan sonrasını unutun. Şu an bizim sporcuların da hali ortada. Her şey de Amerika ya özeniyoruz ya onlar gibi de yapamadığımız için yakalanıyoruz herhalde öyle anlıyorum ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

koca yusuf'un hayatını anlatan bir kitap vardı kültür bakanlığından çıkan. baya efsane antreman yapıyormuş adamlar geçmişte. adam aylarca ağaç tokatlamış avucu nasır tutsun da daha sağlam elense çeksin diye. ve hayvan gibi yemek yemiş. öyle böyle yemek değil yani. o zamanlar kimsede doping olmadığı için cidden er meydanıymış kırkpınar da.

öyle yapılan bir vücuda çok daha saygı duyarım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...