Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: amarcord, 08 Aralık 2004 17:33 tarihinde demiş ki: En guzeli evde tek basina kalmanin bi yolunu bulacaksin. Sonra markete gidip alisveris yapacaksin. Bu kisiye gore degisir. ben 1 sise viski ve bol cikolata alicam. tabi evde tek basina kal demek kiz arkadasin gelemez anlamina gelmiyor. :) Kiz arkadasini cagirip iyi bir yilbasi gecirebilirsin. kiz arkadaşi olmasa da evet benim yapacağım buna benzer bişi olcak herhalde odada tek başıma durcam mudshake alcam, büyük ihtimalle ice coffee olur. bir de bolca abur cubur oturcam paticiğe takılırken bunları tıkıncam...[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yahu kardeşim biraz da saplara yönelik tavsiyelerde bulunun :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yalnız değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Herhalde kızkardeşimle öyle oturucaz çünki ortam felan kalmadı... Lanet olsun ki KALMADI!!![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 walla saplar için söylüyorum bu sese kulak verin... için için...sonra eski sevgilinize mesajlara yumulun.. weyada ne biliyim yapın bişiler saplığın tadını çıkarın farkınızı belirtin çünkü farklısınız....:pafpsafğğpğ *!kaçarrrr...*[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Kiz arkadas olmasi onemli deil ki. sonucta yilbasini iyi gecirmen onemli. kiz arkadas olmasaydi en yakin arkadasimi cagirip onunla bir bar'a veya diskoya giderdim. Eve donerken'de corbaciya girip mercimek corbasi icmek. ve eve gidip zibarmak benim acimdan fena olmazdi. :)[signature][hline]Everything has a beginning has an end... Amarcord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Beyler bence daa yılaşına gelmeden bulursun karı kız he oda olmadı hep beraber buluşun ya patilerle yada kendı arklarınızla ole gırın sonra resımlerıde buraya koyun herkes kısakansın sizde çatlatın ohh ne gusel elendık dıye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Yılbasında oturulur sızılır :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 off 3 ocakta finaller başlıyor :( :( :([signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Git Parkormana her sene bişiler oluyo.Olmazsa otur MMORPG oyna elaleme yeni yıllar dile muabbet et oda olmazsa veda kar yağarsa Kar Güreşi yap.Oda olmazsa paticikteki tüm eski topicleri oku .[signature][hline]Synthetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: insight, 08 Aralık 2004 17:57 tarihinde demiş ki: walla saplar için söylüyorum bu sese kulak verin... için için...sonra eski sevgilinize mesajlara yumulun.. sap dediğin illa sevgiliden ayrılmış kişi mi olmalı? hiç sevgilisi olmayanlar ne yapçak peki? oturup kendine mi mesaj atçak?[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 6-7 kişi bi arkadaşın evine gidilip,yenilir,içilir,zıçılır azıtılıp deliler gibi eğlenilir.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: insight, 08 Aralık 2004 17:57 tarihinde demiş ki: walla saplar için söylüyorum bu sese kulak verin... için için...sonra eski sevgilinize mesajlara yumulun.. weyada ne biliyim yapın bişiler saplığın tadını çıkarın farkınızı belirtin çünkü farklısınız....:pafpsafğğpğ *!kaçarrrr...* OoOo Pardon abi Pimpsin sen Playboysun sen hemen abi hemen.[signature][hline]Synthetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Natural_Jedi, 08 Aralık 2004 18:58 tarihinde demiş ki: 6-7 kişi bi arkadaşın evine gidilip,yenilir,içilir,zıçılır azıtılıp deliler gibi eğlenilir. Evet hıc daha farklısını yapmadım şu ana kadar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Bonecrusher, 08 Aralık 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Half-Life 1 oynanabilir. Bizi test chamberda bekliyenlerin zombiye dönüşmesi izlenir, Xen'den gelen yaratıkları tepeledikten sonra Xen'e ışınlanıp Nihilanth'ı son yolculuğuna uğurlayabiliriz. Ondan sonra Opposing Force ve Blue Shift yüklenip daha bir gaz olunabilir. Üç oyunu da bitirdikten sonra tekrar Half-Life 2'ye başlayıp etrafta fizik testleri uygularken senaryoyu da inceleriz. Ya da Starcraft + Broodwar oynanabilir. Tassadar'ın ölümüyle hüzne dalar, Kerrigan'ın yaptıklarından dolayı nefret duyar, ve Jim Raynor ile birkaç dallama zerg öldürürüz. Sanitarium açıp oynayabilirsin, ilginç hikayeyi bir kere daha yaşamış gibi olursun. Garip bir boyutta tuhaflıklarla mücadele edersin. Olmadı Unreal Tournament 2004 açarsın, online olarak veya botlara karşı maç yaparsın. İlginç sound packler yüklersin, özellikle Arnold'ınkini, böylece oyuna daha çok renk gelir. 80lerin şarkılarını açıp dinlersin, nostalji olursun, o sırada TRT'deki dizileri ve çizgi filmleri düşünürsün. Açarsın Neon Genesis Evangelion'un tüm bölümlerini izlersin, depresyona girersin, ortada mal mal dolaşırsın. Hellsing'i izleyebilirsin, 13 bölümünü de heyecanla takip edersin. "Keşke başka bölümleri de çekilse" diye düşünürsün. Yani yapacak çok şey var :) Kolay gelsin. bunları ciddi olarak yazmadın dimi?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ciddiyim :) yılbaşında bunları yapmayı düşünüyorum[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben evde oturacağım her zamanki gibi.. bana göre ylbaşının tek anlamı o gün okul olmamasıdır..ki şansa bu sene cumartesiye geliyor zaten..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yılbaşında uyunur ne yapcan başka yat uyu.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 pjt (pijama terlik tv)[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 sarhoş yılbaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bonecrusher hocam yapma yılbaşında bilg. oynanır mı? Takıldığın bi grup varsa onlarla gez dolaş falan.. Yada ne bileyim iyi arkadaşlarını eve topla yada onların evine gidin sıçana kadar için.. Evde oturma yani :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hmn. kız arkadaş ve arkadaşlarla bi güzel içmek olabilir.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 valla bir computer geek'inin yılbaşında daha iyi yapabilecek bir işi olmaz. :-P Evde oturup Alyx'i veya kerrigan'ı izlemek varken, arkadaşlarla dışarı çıkıp kusuncaya kadar içilmez.. :-P[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Bonecrusher, 08 Aralık 2004 20:20 tarihinde demiş ki: arkadaşlarla dışarı çıkıp kusuncaya kadar içilmez.. :-P evet evet, evde içmek lazım. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bonecrusher'i ben Lions'a gotururum duptis duptis cosariz merak etmeyin :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar