Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 yayından kaldırılır ya merak etmeyin sdfs muhteşem yüzyıl'dan sonra osmanlı moda oldu. izleyici çalmak için yapıyorlar. 1-2 tane daha yapıldıydı ama tutmadı. muhteşem yüzyıl'da bence baya kötü. hürrem gittikten sonra daha da kötü olur ama bir dizi bi kere tuttu mu 5 sezon yapmadan bırakmazlar. bi de parayı basıp her oyuncuyu topluyorlar diziye. türk dizi sektöründen bir bok olmaz. belki nesiller değişince sektörde devrim yapan birileri çıkar. ne zaman ki zengin aile , fakir aile , töre namus mafya ve 0-2 yaş komedileri yapılmaz o zaman izlenir diziler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bizim cocugun oynadigi hangisiydi, ona noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 tutmaz bu adam tam bır sıgır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 benim bildigim Fatih kısa laz burunlu bir adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Benim bildigim fatih ufak penisli ve oglanci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bir Muhtesem olmaz gibime geliyor, tanitim cok cacik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 muhteşem yüzyıl ne abi türkiyede dizi "tutturma" formülü şöyle birşey > erkekleri manipule eden veya subliminal baskın kadın karakter koy birkaç tane > prime timede yayınla ve eşşek gibi hypeını yap > sex olsun, devamlı sex ima edilsin ama asla tam olarak gösterme > drama & entrika daya ne kadar boşluk kaldıysa 39-79 yaş arası bir önceki nesilin kadınlarının needlerini karşıla rating tamam, türkiyede bu bahsi geçen audienceın %80i unemployed ve hayatındaki favori aktivitesi evde oturup televizyon seyretmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 toriyi her mesajda biraz daha seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Game of Thrones tipik Türk dizisi o zaman, üstelik sexi de gösteriyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 game of thrones'i tahmin etmek çog zor ama. türk dizilerinde hep iyiler kazanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 benim bildiğim fatih tablet işine girdi meb'i tokatlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 goldbären said: toriyi her mesajda biraz daha seviyorum türk dizisini boklamak muhim değil lan zaten boktan hepsi. leon'a laf ediyorumbeni sevmiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Red said: roberhatemoya laf eden karşısında beni bulur sahnesi 10 numara adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 finish him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 öyle ama adam. oturup rober hatemo dinlemem ama canlı performansı iyi sdfs gerçi bu goldla atışmaya girilmez. adam forumda herkesin eski mesajlarını biliyor saklıyor. özür dilerim gold sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 aquila said: bizim cocugun oynadigi hangisiydi, ona noldu? bizim çocuk kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bence cok iyi bi dizi muhtesem yuzyil senaryosu yeryer kurgusu begeniyordum pok atmayin pls Arkadasin dedigi gibi ozaman GOT tam olarak uyuyor anlattiklariniza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/173/Andrej%20Pejic%2010%20EYL%c3%9cL%202013/01.jpg denildiği gibi, Andrej Pejic de var mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 asdgasgda bu kimin nesiymiş lan diye bakayım dedim şunu buldum :D http://www.haberevet.com/haber/20130903/699747/andrej-pejic-kiz-mi-erkek-mi-kadin-gorunumlu-erkek.html şaşırmış garibim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 içoğlan rolünde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 *Dizide Fatih Sultan Mehmet'i canlandıran Mehmet Ali Alakurt yaşlandırılmış. Oysa Fatih, İstanbul'u fethetttiğinde 21 yaşındaydı. Dizideki Fatih ise neredeyse 40-45 yaşlarında gibi. *Ayasofya'da ilk namaz kılındığında minare yoktu. Fragmandaki minareler ne? *İstanbul fethedildiğinde Sultanahmet Meydanı'ndaki, hipodromdan eser yokken, hipodrom nereden çıktı? *Ayasofya'daki namaz sahnesi çekimlerinde ise cemaatin imamdan önce hareket ettiği gözlerden kaçmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bunlar bir de türk dizi sektörünü elde tutan adamlar olacak *sözde* yersen tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 fatih'in kardeşi mi bu? sdfsd http://sozcu.cubecdn.net/wp-content/uploads/2013/09/gamze-ozcelik-sli.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fotoğraf subliminal güdüler uyandırdı bende. Güzel türk kadını ile güzel ecnebi kadınının arasındaki güzellik farkında ne derece uçurum olduğunun, arada 39753954396 tier olduğunun fotoğrafı olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bu kadar mi Cersei den ozenilir yahu. Game of thrones topic inde sac modelleri vardi herhalde oradan arakladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar