Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 buradan alışveriş yapmayın 3-5 tane kendisini akıllı sanan velet aklı sıra cinlik yapmaya çalışıyor. sanalsaray dolandırıcı sanalsaray üçkağıtçı sanalsaray milleti soyuyo sanalsaray paranızı alıp karşılığını vermiyo sanalsaray üzerine yatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ben 2-3 kere alışveriş yaptım bi sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ben de yaptım sanırsam gg üzerinden sıkıntı olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ya benim de çok alışverişim oldu gg den de. kendi sitelerinden yapayım dedim. elinde stok yokken ödemeyi alıp stokun ne zaman geleceği konusunda bilgi vermeyim, hesabıma iade istiyoruma karşı iadeniz yapılmıştır deyip site bakiyesi diye bişeye eklediğini söylüyo, gelen zamı da yansıtıp satış yaparım diyo. Sonra da biz hiçbir şekilde para iadesi yapmıyoruz diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ben buradan xbox live üyelik alıyorum paso, sadece 1 kez yanlış kod verdiler, ulaştım canlı destekten şifremi falan istediler verdim, baktım sonra eklemişler kodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Yahu abidik gubidik adı sanı duyulmamış sitelerden niye alışveriş yapmaya çalışıyorsunuz? Kendi hatanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 çünkü yarı fiyatına satıyolar gold üyeliği asdsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 E alın size yarı fiyatına üyelik o zaman :) Şöyle bi google'a baktım ekşi sözlüğe baktım, zaten hakkında pek çok kötü yorum var, kredi kartı verirken para yatırırken hiç bi siteyi araştırmıyor musunuz? Aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 adı sanalsaray olan yer %80 ucuza satsa almam .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bu tarz siteler çok yapıyor bunu, gayet yaygın okumadan etmeden almayın. stokta ürün olmaması rağmen adam stok giriyor, sen ödemesini yapıyorsun, "tedarik" diyor günlerce haftalarca ondan sonra bekle dur, açıp çemkirdiğinde de "bizim suçumuz değil tedarikci tarafında sıkıntı var" der. paranı verdiğinle kalırsın ondan sonra bekle dur sinir harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ben diablo 3 ve wow gold aldım hiçbir sorun yaşamadım. WoW'da 3 kere D3'te de 2 kere aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ben çok alışveriş yaptım bi sorun taşamadım para iadeside yaptılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 yok asla para iadesi yapılmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 hiç alışveriş yapmadım hiç sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Bende çok şikayet gördüm bu site hakkında. Uzak durulmasında fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 GG den bir çok kez alışveriş yaptım bunlardan sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 internet üzerinden satılan ürünlerle ilgili ürün açılmadıktan sonra 7 gün içinde mazeretsiz cayma hakkı var alıcının. yani öyle kafaya göre biz hiç para iadesi yapmıyoruz diye bir seçenekleri yok. bankanla konuş, para transferini veya kredi kartı nasıl aldıysan işlemi iptal etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Luriel said: ben 2-3 kere alışveriş yaptım bi sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 gg üzerinden çok alış veriş yaptım. bir cok kez wow keyleri aldım sonra belki 15-20 kere game card aldım ama hep gg üzerinden sıfır sorun. 1dk yı geçmedi teslimat süreleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar