diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 düzenli olarak günde 2 kere dişlerimi fırçalıyorum fakat sararmanın önüne geçemedim. sıgara kahve ve cay yüzünden. sorum şu: ben dişlerimi temizletmek istiyorum. bu işlemi tavsiye ediyor musunuz? sağdan soldan "temizletme abi sonra çok daha kötü oluyor" diyolar bu ne derece doğru. bide temizletme işlemi dişe zarar veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 temizletme ve beyazlatma ayni seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 herkesin dişi bembeyaz olmuyor ki, ne kadar fircalarsan fircala, temizletirsen temizlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 diaboliq said: sıgara kahve ve cay yüzünden. bi daha sararır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 diş taşı temizliği zarar vermiyor bildiğim ama beyazlatma için lazer falan zarrarlı diolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ben ikisini de yaptırmıştım. temizlikten kastın diş taşlarıysa evet çok işe yarıyor. ilk iki gün çok garip hissediyorsun garip bi hissi var diş ve dilde. 2 yıl sonra geri geldiler bende. beyazlatmaya gelince, kahve sigara vs varsa hayatında bırakana kadar yaptırma. 2-3 ay sorna eski haline dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 çok hafif lekelenmeler başlamış dişlerimin aralarında. son zamanlarda sigara cay muhabbetini çok abarttım. benim amacım diş taşları ve bu lekelerden kurtulmak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 diş taşını temizlet zaten ama beyazlatma işi biraz sakat, bikaç sene önce o işlere giriştiğimde benim alt-ön dişler baya sızlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bleachingden bahsediyosan dise zarar vermiyor. yaptırdıktan sonra en az 1 ay sigara, cay ve salcalı yiyecek yasak. ona gore dusun derim. cok ucuz bir islem de degil ayrıca bunları kullanmasan bile zamanla eski rengine donuyor. ama uzun sure yeni rengini korumak yine senin elinde tabi. bir de herkesin dis rengi bembeyaz degil. ama a1 rengine ulasırsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sanırım diş minesine zarar veriyormuş. dişçi bi forum üyesi vardı o nerde ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 vermiyo ya. /summon copry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 temizletmede sadece plakları falan kazımıyorlar mı? bir zararının olmaması lazım. böyle yapılırken belediye ağzını kazıyormuş gibi hissediyorsun ama dişlere dokunmadan teğet eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 temizletme dedigi dis tasi temizligi. beyazlatmadan bahsediyo, o da hidrojen peroksitle yapılan bi islem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 diş kaplama var galiba takma tırnak gibi dişin ön yüzeyine yapıştırıyorlar adını bilmiyorum o en iyisi diyorlardı copry bilir... ama pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Masticore said: diş kaplama var galiba takma tırnak gibi dişin ön yüzeyine yapıştırıyorlar adını bilmiyorum o en iyisi diyorlardı copry bilir... ama pahalı En kalici cozum bu. Dis beyazlatma evde ve klinikte yapiliyor. Ikisi de farkli tabii klinikte yapilan daha pahali ve daha etkili ama bir sue sonra geri eski haline donuyor dis rengi ve beyazlatmadan sonra dis bembeyaz olmuyor birkac ton beyazliyormus sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 - Toktor bey temizlik zararlı diyorlar o yüzden yaptırmıyorum.. http://www.implantdentist.co.nz/assets//Periodontitis%201.jpg - Hmm evet bence de en doğrusunu yapıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Herhalde şimdi doktora gidip dişlerimi temizleticem desem doktuur sevinir.Ağzımda 14 tane kaplama var yarısı işlem dışı zahar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Dis temizletmeyi 6 ayda bir yaptiriyorum. Bütün dis taslarini temizliyolar, dis aralarini törpülüyolar, disleri cilalayip parlatiyolar. Yaklasik 1 saat sürüyo. Agiz sagligi icin sart zaten. Sadece disleri fircalayarak agiz sagligini koruyamazsin koruyamazsin zaten. Beyazlatmanin yan etkisi, yaptirdiktan sonraki günlerde dis hassasiyetinde artma olur. Bu cok asiri boyutlarda da olabilir. Sicak soguk icip yiyemezsin. Agri kesici alip beklemen gerekir. Dislerin renginin acilacagi da garanti edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Signal white now baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Ayfon said: Dis temizletmeyi 6 ayda bir yaptiriyorum. Bütün dis taslarini temizliyolar, dis aralarini törpülüyolar, disleri cilalayip parlatiyolar. Yaklasik 1 saat sürüyo. Agiz sagligi icin sart zaten. Sadece disleri fircalayarak agiz sagligini koruyamazsin koruyamazsin zaten. Beyazlatmanin yan etkisi, yaptirdiktan sonraki günlerde dis hassasiyetinde artma olur. Bu cok asiri boyutlarda da olabilir. Sicak soguk icip yiyemezsin. Agri kesici alip beklemen gerekir. Dislerin renginin acilacagi da garanti edilmez. hocam istanbul'da isen eğer nerede yaptırıyosun bunu? önerebileceğin bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Bleaching, yani beyazlatma, dişe zarar veriyor diyenler yalan söylüyor. Temizlik, yani diş taşı temizliği, tamamen farklı bir uygulama ve sürekli muayeneye gittiğiniz dişçinin bedavaya 5 dakikada yapabilir. Benimki öyle yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben 3 ay önce diş taşı temizlettim, 1 saat sürdü. baya kanırttı erken diş eti çekilmesi var diye. baya baya kanadı. beyazlatmak istiyorum dedim, kusura bakma ben yapamam dedi. neden dedim, "çünkü dişlere kalıcı zarar veriyor" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Yapamadıgından oyle demis lol. copry var forumda dişçi, ona sorabilirsiniz. Hatta başlığı da vardı. Bleaching malzemesi kaliteli olursa güzel oluyor ama çok iyi korumak lazım çünkü kısa sürede eski rengine dönüyor. Sigara, kahve, çay, salçalı yiyecekler diş rengine düşman tamamen. Tekrar yaptırılabilir tabi ama çok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 dohtor hanıma saygım sonsuz fakat benim gittiğim doktor başka müşteriler istediği takdirde yapıyordu. bana yapmadı. sebebi gerçekten zararlı olduğuna inanması. aile dostumuz adam, yetersizlik söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar