samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 inyormaynd said: Buraya da yazayım. Bu belgeselle gene birileri çuvalla parayı kaldırdı. amma itelemişlerdir ha :D Hoş bana da sorsalar ben de itelerdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 valla bu süreç çok iyi ya bütük karaktersiz götsüzler bir bir çıkıyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 geri vitesi kirmis adam demek ki asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Nako said: doğu geldi şimdi kaçıyoruz, göksel çağırmış soundcheck alıcaz olm 3 defa konserinde çaldım hala rodi parası veriyo kahpe karı. doğu gene benden çok aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aquila said: geri vitesi kirmis adam demek ki asdf. gerçi şöyle de bişey var doğru mu bilmiyorum. said: Kenan İmirzalıoğlu, dün twitter'da şöyle yazdı: "İnsanlar muhabbet ediyor, müzik söylüyor, kitap okuyor Gezi'ye gittim! Ama gördüğüm ahlaksızca duvar yazıları İstanbul halkına yakışmadı. Neden bu halk Yavuz Sultan Selim köprüsü için; 'helal olsun hükümete' diyemiyor? 'IMF'ye borcumuz var sürünüyoruz' diyen halk, neden şükürler olsun diyemiyor?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aquila said: geri vitesi kirmis adam demek ki asdf. kokainden içeri alıolardı işte, wolololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kenan için bbp li zaten çok uzak değil erdoğana falan diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 posers posers everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Yakında hayat hikayesini animasyon yaparlar hemi de 3D. Çocuklarımız gerçek lider hikayesi görsün diye de altına eklerler. Ahanda buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Butun okullari aktivite olsun diye goturecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 şu beyaz tv herhalde en leş en pislik yanlı yayıncılık yapan kanaldır türkiye'de.akp'nin kendi kanalı olsa bu kadar olmazdı belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 biri şu fatih terime herhangi bi lisan öğretsin abi.çok ciddiyim türkçeden de vazgeçtim,ingilizce,arapça,rusça,fransızca hangisi kolayına geliyosa ama akıcı konuşabildiği derdini düzgün anlatabildiği bi dil öğretsin ya. "bazen yüksek sesli bazen ılımlı ..." cümlenin gerisi yok ne diyor onu anlamadım bile. ayrıca kenan ışık orda napıyo ? bildiğim muhalifti o bu tiyatro meselelerinde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 S-H said: şu beyaz tv herhalde en leş en pislik yanlı yayıncılık yapan kanaldır türkiye'de.akp'nin kendi kanalı olsa bu kadar olmazdı belki. akp'nin kanalı gibi bir şey zaten? melih tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 neyini anlamadim, cevapsiz biraktigi bisey yok diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kaç yıllık pronocuyum böyle yalama emme görmedim denilebilir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 S-H said: şu beyaz tv herhalde en leş en pislik yanlı yayıncılık yapan kanaldır türkiye'de.akp'nin kendi kanalı olsa bu kadar olmazdı belki. melih gökçeğin oğlunun abi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bak ben onu bilmiyordum,kanal sahiplerinin hakkını veriyormuş öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aquila said: neyini anlamadim, cevapsiz biraktigi bisey yok diyo. ne diyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Midem bulanıyor böyle şeyleri gördükçe. Yalaka dolu kanallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 samaella said: kaç yıllık pronocuyum böyle yalama emme görmedim denilebilir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Guzel secim yatirimi araci, bunlar yine yerel secimi genel secimmis gibi makyajlar, milletten toplarlar oylari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Anlamadığım bi olay var yanlız, Bu sene Tayyip'e büyük usta felan demeye başladılar hatta Melih Gökçek'in hazırladığı karşılama töreninde Büyük Usta felan yazılı pankartlar vardı. İyi de büyük usta dediğimiz olay şu değil mi: http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Grand_Master Ulan yoksa?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 assassin's creed linki verdigin iyi olmus asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 büyük usta masonlukta seviye gibi bişi işte demirel ede ilk piyasaya çıktığında büyük usta diyorlardı yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Grand master provacator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar