blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=p85cKtlVaII Süpriz konuklar var, imirzalıoğlu şok etkisi yarattı kitlelerde.(Recep Tayyip Erdoğan belgeseli fragmanı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 usta kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 yaşar usta asda erdoğana belgesel yapmışlar,buda fragmanı imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 açmaya değer bi konu bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 imirzalıoğlu nun olacağı zaten söyleniyordu.büyük ihtimal tehdit ettiler adamı yoksa içeri girecekti garibim asfjlhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Usta? http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/08/out-of-here.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 skym semih cumhuriyetini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Nice babayiğitleri madam ettiler valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 memlekette tassak kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 blackhavvk said: yaşar usta asda erdoğana belgesel yapmışlar,buda fragmanı imiş. olm rejimdeyiz sokma adamın aklına şimdi. pff aslında dondurma da pek kalori yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 hasfdag bak beyim diyen yaşar usta yı kast ettim kardeş. sen nasıl bu rejimlere bağladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 blackhavvk said: http://www.youtube.com/watch?v=p85cKtlVaII Süpriz konuklar var, imirzalıoğlu şok etkisi yarattı kitlelerde.(Recep Tayyip Erdoğan belgeseli fragmanı) vermek istediğim tepki: http://www.youtube.com/watch?v=myRfpwbQ4Nw verdiğim tepki: /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kenan gezi parkında değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 blackhavvk said: hasfdag bak beyim diyen yaşar usta yı kast ettim kardeş. sen nasıl bu rejimlere bağladın vay arkadaş :( bostancıdaki dondurmacıyı diyon sandıydım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 abo senin durum kötü,allah şifa versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 imirza ne diyo ya utandım mutandım. kenan ışık da saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 şey dio; bana dönüş yaptı(telefon kast ediyor heralde) binlerce kişi arıyordur, o an düşündüm utandım.(neyden utandı o bilinmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 imirza bnm ev arkadaşıydı oç 700tl borç takmıştı bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 iyi de tayyip karsiti bi olayi oldu mu ki adamin simdiye kadar da, bunu gorunce sasirdiniz? bi koko olayindan tutklandi gecen, onda da serbest kaldi. gezide filan var miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 hacı akşam konser yerine gel gül sokakta yemek ısmarlıyım sana. fakirlerle gezmeyelim şimdi akşam akşam. çekirdek falan da alır onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aquila said: iyi de tayyip karsiti bi olayi oldu mu ki adamin simdiye kadar da, bunu gorunce sasirdiniz? bi koko olayindan tutklandi gecen, onda da serbest kaldi. gezide filan var miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Buraya da yazayım. Bu belgeselle gene birileri çuvalla parayı kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aquila said: iyi de tayyip karsiti bi olayi oldu mu ki adamin simdiye kadar da, bunu gorunce sasirdiniz? bi koko olayindan tutklandi gecen, onda da serbest kaldi. gezide filan var miydi? http://televizyongazetesi.com/kenan-imirzalioglunun-eylemde-giydigi-tisort-dikkat-cekti_6_70791 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 doğu geldi şimdi kaçıyoruz, göksel çağırmış soundcheck alıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar