fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Murray said: fareler kuduz taşımıyormuş, sana ne aşısı yaptılar? Veba hastalığı olması lazım. Tam hatırlayamadım. Sene 95-2000 arasında olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Murray said: yavru kedi sevmekle falan kuduz bulaşır mı? Misal kedi sırtını yaladıysa ve ben de elimde farketmediğim bir yaraya sahipsem (ufak) ve sevdiysem bulaşır mı? not: kedi ıslak ama elimde yara yok. troll serbest. wet pussy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paranoya olmuş bu, ya elimde bilmediğim yara varsa, ya yaladığı yer o yaraya gelmişse, ya kedi kuduzsa? Peki ya kedi aslında uzaylıysa, o zaman napacağız onu düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bu kadar ustune dusersen zaten kendi kendini hasta edersin Hatta hastaligin belirtilerini gordugunu sanirsin. Azcik rahat olun ya En kotu gel yarana isiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 adam obsesif kompülsifim diyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ocb zor iş işte, kedi elini çizmese bile insan işkillenip panik yapıyo. aynısını ben de yaptım sırf nokta kadar bir iz için gittim aşı oldum 1 ay. gerçekten ocb olmayan anlamaz insanın kendi kendine nasıl bir işkence çektirdiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 abi napsam bende mi gitsem ya aşıya? aşının yan etkisi var mı? fena atak geldi bu sefer. aids korkusunda falan böyle değildi. kuduz olayında ilk bir kaç gün önemli ondan sonra iş işten geçiyor ya abi, tırsıyorum feci. doktor falan ne dedi sen gittiğinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Murray sakin ol, bir şey olmayacak. bunu tekrarla içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Black-ice said: adam obsesif kompülsifim diyor abi. Halk arasinda hastalik hastasi diyoruz. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 abi banada obsesif kompülsif teşhisi konmuştu, konmayan varsa o söylesin zaten daha kolay olur. kompülsiflik gösteren ama obsesif olmayan adama bile direk obsesif kompülsif diyip geçen doktorda çok bunun yanı sıra zaten bunun seviyeleri var o kadar üst düzey olsa buraya yazmak yerine direk doktora giderdi. niye kendine eziyet etsin, olurdu aşısını geçerdi rahatlardı. her boktan hastalık geçme riski var sonuç olarak. her kan zamazingolarında filan ya hiv kaptıysam diye mi düşünüyorsunuz. demek istediğim mümkün olduğunca telkin edin kendinizi, rahat olun azcık. hastalığa sahip kişilerin hastalığını küçük görmediğimi özellikle belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 açık yara derken baya ciddi yara olması lazım. hani kana falan karışması lazım bildiğim kadarıyla. kuduz aşısının yan etkiler, vücuda verdiği zarar falan fenaymış. doktorlar da ciddi risk görmedikçe yapmaya çok yanaşmazlarmış falan filan. benim kolumu boydan boya çizmişti bi kedi sokakta kucağımdan atlarken, baya 1 karış çizik vardı. kızardı kan topladı ama kanamadı. doktora gösterdiğimde "ben olsam yaptırmazdım aşı" dedi. ben de yaptırmadım. tırsmıyor değildim ama yani ufaktan ufaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Asi ol abi. Benim eski kiz arkadasim kudurarak öldü kollarimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kediye neden sirtini yalatiyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 seviştiysen kesin bulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 DrStein said: kediye neden sirtini yalatiyosun ki? AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 korunsaydin keske =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar