Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010-11 Sampiyonu Trabzonspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben fenerbahçenin, ortalama fenerbahçe performansına göre, über şike yaptığı fikrinde değilim, aziz yıldırım beceremiyor antipatik adam, ali şey rahat yapıyor mesela,

ama bu demek değildir ki, şike yapılamıştır
Mesaj tarihi:
Ya kardeşim yapmayın zaten türkiyede adalet sistemi doğru düzgün çalışsa CAS neden devreye girsin?
Resmen şike yapıldığı mahkeme-hukuk tarafından onaylandı
Bu saatten sonra aziz ve yönetimin istifa etmesi lazım hala federal mahkemeye başvurucaz diyorlar.

Milleti kandırıyorlar federal mahkemeye anca usulde yanlışlık yapılırsa başvurulur 50000 davada sadece 6-7 tanesi değişmiş oda usulde yanlışlık yapıldığı üzere.
CAS ise esasda işi haletti zaten.
Mesaj tarihi:
Makaryos said:

Feamer said:

şike yapan adam maçları 8-0 alsında sağır sultan duysun öylemi?

valla öyle kazananlar var yanlarına kar bile kaldı. keşke fener'de öyle yapsaydı. asdfaa

http://lynnrockets.files.wordpress.com/2011/05/beck_crying.jpg
Mesaj tarihi:
benjani said:

trabzonun temiz olduğunu söyleyen biri bana şu maçı açıklasın.fener suçlu şike yaptı diyorsanız, samimi olup ts de yaptı diyebilmelisiniz.ama bir çoğunuz o dönem maçları bile takip etmedeniz muhtemelen, fenerbahçe'nin adı geçiyor diye sallıyorsunuz.

http://www.youtube.com/watch?v=H2zNG7Et_V8&feature=youtu.be

abbbbbbooooooo bu şaka mı la? ahaha. adamın ayağı kayıyor.

hayır bi de şike yapacak takım 87de gol atıp beraberliğe mi getirir maçı? var mı böle bi dünya. umut kazma bir adam sonuçta, oradan çektiği 10 şuttan 2'si falan kaleyi bulur, buna mı bıraktılar yani maç sonucunu :D :D
Mesaj tarihi:
Ha aynen Cthulhu'nun dediğini diyecektim. Hala buna ciddi ciddi inananlar var ya siz ne diyorsunuz. Cordoba bilerek Sabri'ye topu attı diyen. Akıl, mantık, o, bu, şu vs...
Mesaj tarihi:
Llama said:

http://www.trabzondanhaber.net/Upload/Haberler/besiktas-carsi-taraftar-grubunun-sampiyonu-trabzonspor-10072011154345.jpg

Bu olay yüzünden (2 sene önce) zamanında ekşi'de yazdığım yazıdır (zaman zaman fanatizm sınırlarında bir Beşiktaşlıyım, ekleyeyim):

Ben böyle aklı kemale ermemiş insanlardan/taraftarlardan nefret ediyorum. elbette tüm bir taraftar topluluğunun aynı şeyi söylemesini, olaylara aynı gözle bakmasını bekleyemeyiz. ama durum çarşı'nın sitesi olunca insan biraz uygarlık bekliyor. özenli olunmasını bekliyor. bir şey söylenip, sunulduğunda o sitede, "acaba ne anlatmak istedik?" diye dönüp bakın bi'!

sana ne lan fenerbahçe'nin şampiyonluğunun alınıp trabzon'a verilmesinden? ya da başka bir şey olmasından? bununla mı mutlu olacaksınız? bu mudur sizin kendi takımınızı sevmeniz? sonra bir gün biri çıkıp size "fenerin başarısızlığı, kendi başarınızdan daha mutlu ediyor sizi" dendiği vakit köpürmeyin. "harbiden öyle. yemişim beşiktaşı. ben fenerin başarısızlığına endeksliyim" diyin gitsin. dürüst ve samimi olun.

şu "ülkede şikeyi bir fenerbahçe yaptı" gibisinden de davranmayı bıraksak ya artık. temizlenecekse hepsi temizlense ya. kendi takımımız beşiktaş en başta gelecek şekilde. gerçekçi olmak lazım, elbette en büyük rakiplerimizden birinin düştüğü durum bizim için "fener için çok üzülüyorum yææ" denilecek bir konu değil. ama biliyoruz ki hepimiz bu çamura bulanmışız. hepimizi bu kirliliği paylaşıyoruz.

kendi adıma utanıyorum ve gene kendi adıma özür diliyorum tüm futbol camiasından. nasılsa bir gün beni göreceksiniz inönü tribünlerinde, belki de o giriş sayfasını yazan adamla omuz omuza, bilemem. ama şimdiden ben özür diliyorum.

bana ne lan trabzonun şampiyon olmasından, ben olmadıktan sonra.

aklım almıyor...
Mesaj tarihi:
Selamisahin said:

...şu "ülkede şikeyi bir fenerbahçe yaptı" gibisinden de davranmayı bıraksak ya artık. temizlenecekse hepsi temizlense ya. kendi takımımız beşiktaş en başta gelecek şekilde...

Sadece şurayı okumak bile yeterli cevap aslında.
Mesaj tarihi:
e yakalanan fenerbahçe. diğerleri de kesin yapıyor ki diyip fenerin cezasını istemesin mi yani insanlar?

eskişehirde çocuk dövülüp öldürüldü katiller yakalanmadı bu yüzden palalı serbest kalırsa kimse ses çıkarmasın.
Mesaj tarihi:
benjani said:

trabzonun temiz olduğunu söyleyen biri bana şu maçı açıklasın.fener suçlu şike yaptı diyorsanız, samimi olup ts de yaptı diyebilmelisiniz.ama bir çoğunuz o dönem maçları bile takip etmedeniz muhtemelen, fenerbahçe'nin adı geçiyor diye sallıyorsunuz.

http://www.youtube.com/watch?v=H2zNG7Et_V8&feature=youtu.be

hahahahhahasdafa

tertemiz maç lan işte. hayır, şike yapacak takım 87'de gol mü atar biraz mantık yürüt yani..
Mesaj tarihi:
benjani said:

kanırta kanırta şampiyon olduk, o sezon açın izleyin tüm trabzon maçlarını eskişehir dışında yürüyerek maç kazandılar

sizin gibiler yüzünden paçavra oldu kulüp.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

e yakalanan fenerbahçe. diğerleri de kesin yapıyor ki diyip fenerin cezasını istemesin mi yani insanlar?

eskişehirde çocuk dövülüp öldürüldü katiller yakalanmadı bu yüzden palalı serbest kalırsa kimse ses çıkarmasın.

Sanirim okudugunu anlamakla alakali sikinti. Nerede geciyor Fb ceza almasin lafi. Ima bile yok ortada.
Mesaj tarihi:
Ya hu eleştirdiğim nokta benim çarşı'nın olaya hallenmesi. Çarşı tutup şikeyi temizleyin, futbolu temizleyin demedi ki orada (ki 2 yıllık bir olay). Daha olayların başında Trabzon'u şampiyon ilan etti, kendi kendine. E sormazlar mı adama "sen kendi takımına bak" diye? En sevdiğimiz iş zaten, daha ne olduğunu bile bilmeden yargıya varmak. Herkes hakim bu ülkede. Tutup orada deseler ki "Futbolu temizleyin, bu rezillikleri kaldırın" diye, amenna. En olmayacak şekilde yargıya varıp, "Trabzon'un şampiyonluğu hayırlı olsun" ne demek?

Beim bahsettiğim, senin anlamadığın nokta burası. Yoksa hangi makul insan şikeye evet der?
  • Yeni Oluştur...