serkanay Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Bende yolcu taşımayı deneyim dedim dün. İlk aldığım yolcu grubunda kaçak mı ne varmış. Direk wanted oldum. Gemiyi paket yapıp elime verdiler. Tam zarar. Combat yapmadan nasıl para kazanacağız son patch ile? Type 6 dan yukarı çıkamadık daha. Yokmu şöyle risksiz combatsız para kazanmak son patch te?
nienna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 combatsız imkansız heralde başlarda. kargon benim diye korsan çeviriyo gemi bomboş, 30k lık bi sidewinder oyuna daha yeni başlamışız. adamın sıktığı mermiye değmez. bi de eskiden gimballed multi canon vardı hiçbi yerde bulamıyorum kalktı mı nedir ya da başka yerlere mi baksam. skimmer görevleri iyi baya. sidewinder'La intihar dalışı yapıp ölüp ölüp geliyorum. daha ilk görevden 120k verdi. yeni peçte volkanizmalar ve mantarımsı yapılar eklenmiş galiba daha bulamadım ama. yeniden başladım.
nienna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 bi de döndükten sonra farkettiğim ve redditte de tavsiye edilen bi yöntemi paylaşim para kazanmak için. öyle sağlam yöntem ki 2-3 yıllık karakterimi sildim arkadaşla oynicaz diye, şimdiden 2 günde 21m kastık çok da abanmadan. ben anaconda alıcaktım sonra tasarım falan derken beluga liner sevdalandım. gemi parası + modül yapıp kasmayı bırakıcam, sonra ver elini sagitaryus. olay şöyle, artık skimmer avlama misyonları var. naitis diye bi sistemden alıyoruz. okorafor dock ile ford dock. ben ford'da yapıyorum. gezegendeki baselerde skimmer avla gel görevleri var bu istasyonlarda. çoğu srv ekşın da gerektirmiyo. yere bile inmeden gemiyle uçurup kaçabiliyorsunuz. dediğim limanlardayken hiç kalkış yapmadan pat pat online solo private dönüp duruyoruz, her seferinde gir çık yapınca görev listesi yenilendiği için %60 falan aynı yerde aynı görevi veriyolar. mission stacklıyosunuz gir çık yapıp. hiçbi koruyucu geminin olmadığı ufacık bi istasyon var mesela lanier prospect diye. iki baraka sadece. aynı yerde tamamlayabileceğim 14 görev stakladım sabah. her biri 500k-1m arası değişen rewardlara sahip. bu görevleri üstüste bindirdikten sonra yüzde doksan tek seferde hepsi tamamlanıyo. tamamlanmazsa da o anki skimmer sayısı yetmiyo demektir. 3 skimmer spawnlanıyo ama görev 4-6 istiyo mesela. hemen uzağına gemiyi indirip yine session değiştiriyosunuz ve kalanları da o şekilde kesip geri dönüp toptan parayı alıyosunuz. imperial clipper alıcaktım ama empire rep mevzunu duyunca hayattan soğudum bıraktım. anakonda falan bikaç günlük iş bu hızda. öyle grind de sayılmaz. 1 saat misyon staklamaya gidiyosa yapması 20 dk falan hepsini tek seferde.
serkanay Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 @nienna off süpersin sonunda adam gibi bir gemi alabileceğim. (tu)
nienna Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 onca emekten sonra steve jablonsky - arrival to earth ile birlikte dünyaya ulaştım, duygulandım. http://i.hizliresim.com/PnvrWQ.jpg
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 hala solo oynuyormuş gibi mi hissiyat oyunda?
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 ya evet planet olaylari falan nasil? hala solo gibimi oyun? bende fobi olusturdu tabi videosunu bile izleyemiorm yutuptan
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 1:1 olcek galakside 3-5 bin kisinin oynadigi oyun herzaman solo olacaktir, arkadaslarinla degilsen. hic merak etmeyin :)
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 şu sistemle 1000000:1 ölçek olsa da bişey değişmez pek
nienna Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 grupla oynuyorum ama o bile sıkıntılı bazen. düşüyoruz ya da instans farklı kalıyo jumplamadan düzelmiyo. yüzey tarama zevkliymiş ayrıca, daha önce boş boş geziyodum. scannerdaki garip sesleri izleri takip etmek eğlenceli. bilimadamı rp si yapıyoruz biz. element ve canister falan bulduk. multicrew avatar ve walking gelince tam olucak oyun.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Burda da dursun. Star Citizen'a postladım aslında daha aktif diye sdfk https://www.youtube.com/watch?v=8xzlGaqrq3M
nienna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 yeni sezon ne zaman başlicak bayadır bakmadım. multi crew space legs falan gelsin artık.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 PS4'de çıktıktan sonra yeni sezon açıklanır. 2.4 herhalde PS4 çıkışı ile geçektir. şuan bir ara patch yapıyorlar oyunun baya bir silah dengesi değişecek.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 zuzaylilar ile ilk temas: 2.dk dan itibaren. https://www.youtube.com/watch?v=Vsga26eiDPE
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ananı avradını laannn gerçekmişcesine tırstım vay babbbayün
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 bi update ile eklemişler herkese çıkmaya mı başlamış anlamadım ben, yoksa elemanın teki mi keşfediyo bi sistemde? https://www.youtube.com/watch?v=NT4OIknJ0H4 güzel yapmışlar ama
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 oha yardım mı etti şimdi uzaylı?son videoda
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 muhtemelen o devre dışı bırakıyo sistemleri en başta zaten. ama atmosfer kurgu (tu)
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Şu klipler bende bi hype yarattı açıkçası. Space Sim-vari oyunları hiç oynamadım bugüne kadar ama uzay temasını severim. Akşamları birkaç saatlik kafa dağıtmak için alınır mı, oynanır mı? Hızlıca dahil olabilir miyiz oyuna?
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 razzRaziel said: bi update ile eklemişler herkese çıkmaya mı başlamış anlamadım ben, yoksa elemanın teki mi keşfediyo bi sistemde? https://www.youtube.com/watch?v=NT4OIknJ0H4 güzel yapmışlar ama pleiades sector var, thargoid'lerin ruinleri, artifactlerinin falan bulunduğu. şimdi de oralarda dolaşanların warp drive'ını kırıyor demak kı asd
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Gangren said: Şu klipler bende bi hype yarattı açıkçası. Space Sim-vari oyunları hiç oynamadım bugüne kadar ama uzay temasını severim. Akşamları birkaç saatlik kafa dağıtmak için alınır mı, oynanır mı? Hızlıca dahil olabilir miyiz oyuna? hızlıca dahil olmaktan kastın diğer playerlara yetişir miyim falan gibi bişeyse oyunda öyle bi dert yok. lakin ağır bi oyun. Kafa dağıtmak için kesinlikle oynanabilir, çünkü hiçbişey yapmadan boş boş sistemleri explore etmek, gezegenlere inmek falan bile "şahsen benim" sinirlerimi gevşetiyor, yatıştırıyor, keyif veriyor. Ama kastın "akşamları 1-2 saat oynasam, şahane progress elde eder miyim" tarzı bişeyse orası sıkıntılı olabilir, çünkü dediğim gibi ağır bir oyun. Hızlıca para kazanayım, über gemiler alayım diyemezsin.
Marty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 eleman geminin kontrolunu geri alir almaz ates etti ya ahahaha
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 asd ilkokulda kavga ederken dayak yiyen çocuğu yere yatırıp elini kolunu kilitler, BAK BIRAKIYORUM ADAM OL diyip bırakınca da hemen saldırmaya çalışır sonra yine dayak yer skfg o geldi aklıma
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 e oyun olduğu için işte, ben olsam ben de sıkardım ilk fırsatta, tepkiyi merak ettiğim için. gerçekte olsa cücüğün yemez kitlenir kalırsın, sağa sola bile bakamazsın.
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Xenocide said: Gangren said: Şu klipler bende bi hype yarattı açıkçası. Space Sim-vari oyunları hiç oynamadım bugüne kadar ama uzay temasını severim. Akşamları birkaç saatlik kafa dağıtmak için alınır mı, oynanır mı? Hızlıca dahil olabilir miyiz oyuna? hızlıca dahil olmaktan kastın diğer playerlara yetişir miyim falan gibi bişeyse oyunda öyle bi dert yok. lakin ağır bi oyun. Kafa dağıtmak için kesinlikle oynanabilir, çünkü hiçbişey yapmadan boş boş sistemleri explore etmek, gezegenlere inmek falan bile "şahsen benim" sinirlerimi gevşetiyor, yatıştırıyor, keyif veriyor. Ama kastın "akşamları 1-2 saat oynasam, şahane progress elde eder miyim" tarzı bişeyse orası sıkıntılı olabilir, çünkü dediğim gibi ağır bir oyun. Hızlıca para kazanayım, über gemiler alayım diyemezsin. Review izlemek veya websitesi dolaşmaya üşeniyorum, birkaç soru daha sorsam? :p Progression nasıl oyunda? Karakter gelişimi gibi birşey gördüm bi videoda (Karakterin omzundaki rank artıyordu) Rep grind var galiba? Solo Play var? Solo ile Multi arasındaki fark ne? Open space'de başka playerlar griefliyor mu? Görev yap, para kazan, yeni gemi al, farklı görev yap, lalala diye mi gidiyor? Season pass gerekli mi? Hepsi bu kadar hakim bey, teşekkürler!
Öne çıkan mesajlar