nienna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 gezegeni olan sisteme gelmedim hiç işte. powerplay'den çıktım çıkalı sırf yıldız manzaralı oynuyorum. system map açtığımda görebildiğim tek şey bir yıldız ya da bazen binary sistemi. gezegeni olan yıldız bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 nienna said: kanuni, xenocide. yetişin yanlış bi şey mi yapıyorum ben. bubble dışına çıkayım dedim interdick yemeden gezinip gezegenlere inmek sakin sakin huzur bulmak için. bi tane gezegen bulamadım kaç gündür yıldız yıldız geziniyorum. çok nadir asteroid belt var. 100'e yakın yıldız gezdiysem 1 tane çıkmadı gezegen. abi advanced discovery scanner aldın mı yanına? sisteme giriş yaptıktan sonra discovery scanner ile bi tarama yapman lazım yoksa map'te gezegenler gözükmez. Advanced almazsan scan'in range'i var. Advanced ise direk bütün sistemi tarıyor. o yüzden uzakta bile olsa biliyorsun. çok uzun süre gezegensiz sisteme denk gelmen baya zor ya. arka arkaya 4-5 kere gezegensiz sisteme denk gelmişimdir de, öyle panik olacak seviyede bişey olmadı hiç sdf bi de açıldıysan mutlaka fuel scoop al yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 scoop var. scannerım yok :'( eğer bundansa sabaha kadar facepalm atıcam. kaç paraydı advanced hatırlamıyorum hiç ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 scannerdan tabii ki. basic scanner 500 ls'ye kadar, intermediate 5000 ls mi ne öyle bi range'leri var. Advanced'in ise range'i yok, sistem içinde 500k ls uzakta bile olsa tarayıp buluyor. sen scanner olmadan ancak "şurda bi ışıltı var lan galiba gezegen o" şeklinde bulabilirsin, onları da ancak yakındaysa falan görebilirsin yani. advanced scanner 2 milyondu yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 intermediate aldım, patır patır çıktı gezegenler. noobluk ne kötü ya. şu oyuna gemiden inme gemi içinde istasyonda vs dolaşma gelsin başka bi beklentim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=e3gOrS251oQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=TLvVqRPVSWI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ya yalnız planetary landing olayını beğenmedim ben ya... Üzerine zaman harcayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 canlandırayım bunu birazcık hadi. bugün The Guardians update'inin betası geldi. Büyük gemilerden fighterlar launchlayabilme imkanı sunuyor main olarak. o fighterı biz kullanıyoruz tabi. bu sırada da ana gemimize minör komutlar verebiliyormuşuz. bunun yanında alien invasion olayını başlatıyorlar. galaksiye nasıl bir etkisi olacak şu an için bilmiyorum ama güzel gelişmeler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=t5xW240lJ30 çok iyimiş şu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 lan başıma gelse altıma sıçardım. o ne öyle aniden börtledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 50tl ye dusmus steam de alinir mi sizce? bir de alsak ne ile oynuyorsunuz siz oyunu benim gamepad cokcok dandik. kallavi bir saitek mi ister bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 base game 50 tl, horizons eklentisi de 50 tl. şimdilik base'le takılayım seversem ilerde horizons alırım diyosan eyvallah ama gezegenlere iniş falan yapamazsın horizons olmadan. klavye mouse'la da oynanıyor, gamepadle de oynanır. joystick'in olayı aldığın zevki katlandırıyor yoksa oyunda böyle çok ağır pvp dönüyor da joy'lular avantajlı diye bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Bi base i alıyım Sararsa horizonu da alırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Para kazanmada sorun yasarsan, bounty hunting ile minnak bi boost yapabilirim. İtinayla Civciv patlatilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 daha oyuna giremedik :) launcher'dan start deyince kaliyor oyle sil yeniden yukle demisler onu deniyorum. burdakiler steam'den mi oynuyor bir de yoksa frontier'den launcher mi indirip yuklediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 benimki steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 internette denilenleri uyguladim yemedi simdi direk steamden bagimsiz tekrar cekiyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 sımdi de 0xc00007b diye hata aliyorum bunu alip cozen var mi directx leri sildim tekrar yukledim vc++ larin hespini sildim tekrar yukledim .net leri sil yukle yaptim bir degisiklik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Battlefield 1 hype'ından bunu boşladım sanmasın kimse!11 The Guardians 2.2 update'i çıktı efenim. Uzaylılar gelmiş, passenger taşıma, Frigate'lere fighter launcher ve daha niceleri. https://www.youtube.com/watch?v=iojsbuOzEuQ The Guardians resmi sponsoru: http://anthonyrmiller.com/elite/wp-content/uploads/2015/01/thargoids.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/300177-Elite-Dangerous-The-Guardians-2-2-update patch notes guardians. host Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 ya bu robigo mines dan aldıgımız 2m cr lik görevler vardi. toplayip görevleri teslim ediyodum bi turnde 10m yapıyodum kalktımı onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 robigoyu bilmirem de Sothis-Ceos'daki long range mission'ları nerflediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 ben niyeyse ne görev alabiliyorum nede yeni yolcu tasima işini yapabiliyorum.scout rank mi ne istiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 ilk patatesimsi gezegenimi buldum lel çok fazla doku var lan http://i67.tinypic.com/b8rajt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar