Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 BlackRose said: Kanuni said: Galactik book of records https://docs.google.com/presentation/d/1pBxDKthIYugbtoDBi-rb5vMET6zTwIri4rrFnj6j2hc/mobilepresent?pli=1&slide=id.g6c9b8a7c3_5_0 pdf olarak da indiriliyo çok başarılı ^_- pdf sinden kontrol ediyordum, bir rekoru kirdim sandim, 22 planet yerine 31 planetli bir S star buldum ammmaaa http://universalcartographics.org/ burasi guncelmis meger, site yapmislar cok guzel, 39 a cikmis o rekor. cok keyifli boyle etrafta explore ederken acaba kirdimmi diye bakmak extreme durumlarda, oyle boyle degil yani bulunanlar ama neden olmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 yildiz tarihi 18.jan.3302 bulunmus en eski C-J yildizi buldum bugun, mutluyum. 13.056 milyon yil yasinda. rekorum kabul edildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Oha ve de oha oyunun tarihine geçtin yani grats :p gerçi sen gezegen ismi falan da vermişsindir bu kadar kasmaya... edik: bi dakka yalnız 13 milyar küsür mü oluyo yani bu? Ee gençmiş? edik2: gerçi https://en.wikipedia.org/wiki/HE_1523-0901 şuraya göre 13.8 milyar yılmış zaten şu anda bilinen en yaşlı yıldız. Şuymuş o da https://en.wikipedia.org/wiki/HD_140283 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 nesi genc lan.. her yildiz kendi icinde farkli yasa sahip. bir suru yildiz turu var bro. aslinda bunun oyunun icinde olmasi gerekir ama oyuncular bayik oyuna kendilerince tatli bir cozum bulmuslar bu sekilde. mal braben! http://universalcartographics.org/ sunu oyuna entegre edecek mis gibi kimse ugrasmayacak buldunmu cat gorunecek server wide vs. bu sekilde oyuna bak sonra web sayfasina bak buldunmu bulmadin mi.. neyse boylede zevkli ama exploration. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Evochron Legacy diye bi indie çıkmış. millet övmekten ekrana boşalmış. var mı oynayan eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 nasıl beğendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Evochron cok eski bir seri, tek kisinin yaptigi bir oyun ve fena degil.. Ovguyu biraz da indie ve cok uzun soluklu bir seri olmasindan aliyor birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 mercenary oynamistim ben. guzel. turun her seyi var icinde. ui kotuydu ama legacy de cilalamislar denicem bi ara. nebulalara falan giriyodun gordugun her yere. planetary de var guzel islenmisti seamless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Horizons almayı planlıyodum. Season pass yapmışlar, haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 abi kafayi yicem bi kastirtmadilar salak salak geberiyorum. type 6 ya geçtim slave tasiyayim dedim tam dockin yapicam pc kitlendi saga sola carptim gitti bütün para.gorev yapim diyorum interdict atip kesiyorlar , miningde kestiler bune lan. biri akil versin napicam ? gittim thrustmaster aldim alismasi zor pvp yapamıyorum... cobra mk3 iyidi basip kaciyordum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 solo yada party ile oyna? :D mal varligin tum modlarda ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Kanuni said: Neutron star farm .... Tabii ki farm.. Tabii ki grind.. Neden oynuyorum bunu diye sorguluyorum tek bir mantikli aciklamam yok. Uc elite olacagim diye saplanti yaptim sanirim. bir on gun once tekrar girdim oyuna dedim geri doneyim satayim explore ettiklerimi, ne kadar neutron farmladim unuttum tabii ama gene riske atmiyim diye kendimce neutron ve black hole farmladim 100-200 tane, gunde 2-3 saat kadar oynayarak 10 gunde geri dondum satisa basladim.. aha dedim olacagim elite %98 e geldim ki bitti. 2000 uzeri neutron farm sonrasi eksigim sadece 76 !!@!#$!@# aklim gitti su an. hani yakin olsa gerigideyim ama en az 10-15 saat surecek gitme birde 10-15 saat gelme biraz da farm. lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 hahah ya benim de galaksi merkezi yolculuğum yarım kaldı. Tam olarak yarısındayım, gidemedim hala. hayır sabredip gidebilsem geri dönüşü var bi de bunun :( yani bence oyunda az da olsa bikaç deep space station olması gerek. bir de bağzı bağzı wormhole'lar olsaydı keşke ya. 30 ly 30 ly giderek 10k ly gitmeye çalışıyoruz ayıptır :( salak gibi bi de silah falan taktım nolur nolmaz lazım olur diye. e şimdi istasyona girmeden çıkaramıyosun da onları. çıkarsam bari 31 ly olsun iyi kötü hızlansın dicem diyemiyorum. dönsem dönemem gitsem gidemem bok gibi kaldı karakter ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 otistige ceviriyor oyun. o kadar eksigi olmasina ragmen ki sacma sapan seyler. misal dedigin silah olayi, sok jettison yap. nedir yani gotumuz yapisik mi lanet koltuga. benim nerde ne gemim var? abi bi management koy. ciktim explorationa kac tane kac hededen buldum bunlarin ortalama degeri nedir. dedigin seyler olabilir ornegin. haritada neden 1000ly max hesapliyorum?? neden bookmarks koyamiyorum ornegin haritaya. explore ettim eyvallah da manasi nedir? sifir. para sadece. oyun cok sig ve cok buyuk, taktim lanet 3 elite olmaya ama simdi combata gireyim dedim elite olmama %97 var. %1 icin 10-15 gemi istiyor.. 1500 gemi grind simdi.. bosaldim :P edit : bu arada galaxy merkezi dunya arasi 26000 ly. 1000 jump istiyor oralar. allahtan gittim ama simdi 3. kez nerdeyse ayni yere gitmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 araya girivereyim bu oyun controllerla oynanabiliyor mu? controller aldım da bir deneyeyim diyorum ama nasıl ayarlanacak onu da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 autoaim olmadan zor ya var mıydı tam emin değilim gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 tabiiki oynaniyor.. xbox da var oyun arti pc de ben kendim denedim ve oynadim sikintisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 tamamdır akşam girişiyorum o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 adım başı interdiction yemekten bırakmıştım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Kanuni said: Kanuni said: Neutron star farm .... Tabii ki farm.. Tabii ki grind.. Neden oynuyorum bunu diye sorguluyorum tek bir mantikli aciklamam yok. Uc elite olacagim diye saplanti yaptim sanirim. bir on gun once tekrar girdim oyuna dedim geri doneyim satayim explore ettiklerimi, ne kadar neutron farmladim unuttum tabii ama gene riske atmiyim diye kendimce neutron ve black hole farmladim 100-200 tane, gunde 2-3 saat kadar oynayarak 10 gunde geri dondum satisa basladim.. aha dedim olacagim elite %98 e geldim ki bitti. 2000 uzeri neutron farm sonrasi eksigim sadece 76 !!@!#$!@# aklim gitti su an. hani yakin olsa gerigideyim ama en az 10-15 saat surecek gitme birde 10-15 saat gelme biraz da farm. lan! 3. kez merkeze dogru gidiyorum.. gah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Ben tekrar kurdum, horizons u almamıştım, bugün de şansıma patch geliyor sanırım baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 oyunu özledim ama galaksi merkeziyle medeniyetin tam ortasındayım. ne yapacağımı bilmiyorum. ya intihar edip bütün emeği yokedicem, ya da iğrenç sıkıcı merkez yolcuğunu tamamlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 bende oynamak istiyorm ama yenilikleri öğrenmeye çok üşeniyorum baştan pef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 10 saat server update.. peh tam varacaktim bugun bolgeme. 6 saatte dun 12000Ly gitmistim halbuki :P great annihilatorude aradan cikaririm bu sefer gecen unutup donmustum geri.. insallah bir daha bu yolculuga cikmak zorunda kalmam. sonra combat elite kaliyor onda deadly %5 deyim oda bir 20 gun surer sanirim elite icin. ardindan kendime hediye verecegim.. aklimda buyuk bir poster yaptirmak var. elite logosu ile buyukce bir sey. bir oyundaki en buyuk achivementim - grindim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar