Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kanuni iyi demiş..oyunun o ilk bastaki büyülü havası..ne oluyor buranın olayı nedir havası için bile bu fiyattan alınmayı hakediyor..ama uzun vadede bozuyor..
Mesaj tarihi:
Seperate said:

Joystick yok diye almıyordum da sağlam indirim gelmiş, alsam mı ben de ya asdfasd

demin teknosadaydım logitech in joystick i 80 lira mı ne. kesin başka yelrerde daha ucuzdur. aklıma geldi alsam mı diye, sonra dedim oynayamam ben bu oyunu. kendimi üzmeyeyim hiç boşuna
Mesaj tarihi:
ROLL kullanmalı mıyız? (sağa veya sola doğru yuvarlanma.. işe yarıyor mu pvp de? kısayol ayarlıyorumda, 2 tane boşta kısayolum var (diğer hareketlerimi engellemeyen) bunları mı ayarlasam diyorum.
Mesaj tarihi:
Roll lazim tabii en basidinden istasyona dock ederken bile sart, docklayacagin pisti bulana kadar , kapidan gecerken paralelligi ayarlamak icin falan.

Tabii mouse x axisini rollda biraktiysan gerek yok.
Mesaj tarihi:
edit: sağa sola oynatınca fareyi zaten roll oluyormuş. benim sormak istediğim fazladan kısayol ayarlayayım mı? hem hedefe ateş ederken, hemde roll yapayım diye.. çünkü fare ile yapmaya çalışınca aim gidiyorya.
Mesaj tarihi:
Cunku mouse da.. Bende baya ayar cekiyorum ornegin dock yaparken thrust sag sol yok onu kesin ata. Yere paralel saga sola gitmek sart ayarlarken merkezini pistin.

Edit : heh yetisemedim...
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar ben de kasıyorum da
bi tane görev aldım mesela gideceğim yeri bulamıyorum ya

3 kere jump yaptım dediği sisteme gittim e sonra nereye gitçem mesela orada hiçbişey çıkarmıo gibi bi sorun yaşıyorum
Mesaj tarihi:
Abi 1 tusu oradan system map orada gitmen gereken istasyonun ustunde dunya ikonu var ona sol klik , don geri kokpite sonra radarda mavi noktayi onune al gitmeye basla.. Hizini mavi alanda tut yaklasinca sana cik bilmemne hizindan diycek o zaman j tusuna bas istasyona varacaksin.

Ardindan 7 nm mi ne uzakliga gelince 1 tusu contacts sonra istasyonu sec ve request dock de. Sana bir numara verecek pist numarasi ona git yaklasinca L tusu takimlari indir pisti ortala yavasca in, 5-10 deneme sonra en keyifli sey olacak docking.
Mesaj tarihi:
ya şimdi de bi yere gidiyodum 5. warpdan sonra fln karşıma güneş çıktı -hep çıkıyodu da- ama bu seferki arama girdi warp yapacağım yerle. güneşin etrafından nasıl dönecem lan

lan ne zor oyun lan asdad 5. restartım galba
Mesaj tarihi:
biraz bakındımda görevlerden hiç birşey anlamadım arkadaş.

Herifler ağlıyor yemek istiyor, 3 tane çay getir diyor... çayı nereden alacağım ne yapacağım.. hiç bir fikrim yok? sanırım bu istasyona bırkacağım çayları... İyide nereden alacağım, diğer istasyonları tek tek gezip marketden çay mı alacağım.a asdfasf

niyse az bişey daha bakınayım.
Mesaj tarihi:
Şunu bi tekrar sorayım. Dün denediğimde başıma geldi.

İlk görevimde benden 3 tane çay istedi. Gidip başka istasyonda buldum çayları. Fakat tanesi 1300 dü. Oysa başlangıç param 1000. Nasıl 3 tane çay vereceğim ilk görevde? Yoksa o ilk görev kısmını yanlış mı anladım. noob görevleri ayrı mı?
Mesaj tarihi:
abi random yaratildigi icin gorevler sansina bakiyor biraz da.

ornegin bazen bir gidiyorsun slave istiyor herif 50000 oduyor iki tanesine. 1 platinum istiyor 30k oduyor.

yani ben dusuk levelim kapitalim 1000 credit bana buna uygun gorevler gelecek diye bir sey yok.
Mesaj tarihi:
Görev menüsü zaten tırt ya.. İnsan bi "HINT" bölümü koyar, hatta oradan hedefe kilitlenebilmek lazım (destination hedesi).

Girip baktım, ot gibi çıktım... Bi görevde şuraya git korsanlar var, en az 3 tane öldürp gel diyor. Yarım saat oralarda gezdim, korsan felan yok :P. Zaten gitmem gereken yerde 2 tane güneş 1 tane gezegen vardı.

Bir başka denemede verdiği görev yerine gidemiyordum. Benzinim yetmiyormuş..

mal gibi hissettim kendimi. Rehber felan bakacağım artık ne yapayım :P

bu arada teşekkürler Kanuni.
Mesaj tarihi:
Abi ilk basta oyle zor karisik gibi dursada alisiyorsun. Ha ama sonra kolaylasinca ici dolmuyor iste hep onlari yapiyorsun misal su anda tam 10 dakikadir sistem icinde bir istasyona varmaya cakisiyorum :( oyle bombos gidiyo alet..

Fazla galaxy :)
  • Yeni Oluştur...