Pascha Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 @ Kanuni +1 en buyuk eksik bu bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delibalta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Yeni basladım Tong yabgu ismim coop yapmak isteyen varsa benim gibi tek takılan bana ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kanuni said: konsept sadece gemi olunca genel olarak bayiyor bir sure sonra. insan bir cikip dolasmak vs istiyor ya. Eve online daki en buyuk sorunum bu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Malesef benimde eve online dan bu yazdigim arti ustune bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yeni yama çıkmış 3 yeni gemi ve galatic powers geldi http://www.youtube.com/watch?v=CWPhk5Gclbo http://www.youtube.com/watch?v=NWcL8qEGg7Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 100tl ye satan var mı key veya gift. 150tl ne yaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sirf fiyati yuzunden bende almiyorum. steam summer sale bir umut artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Akşam bir deneyeyim PowerPlay 'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ben denedim de anlamadım ya. Federasyonlu ihtiyar amcayı desteklerim dedim öyle kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ben de pek anlamadım. çok bakmadım da oyunun ama genel olarak bi yönlendirme problemi var. yani bişeyler yapıyoruz da ne yapmamız gerekiyor, neler yapabiliriz, nasıl yapabiliriz bunları göstermiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 %25 indirimde bu arada steam'de. almak isteyen yapıştırsın. uzun bi süre daha indirime gireceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Sercan'la aynı şeyi yazmaya geldim. Patlatın abi %25 indirim gelmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 uzak durun paraniz cebinizde kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 25% indirime girdide 7 lira oldu sanki, 15 dolarlık edecek oyun ne paraya satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 çok biliyon maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 dırek alın babalar sci-fi uzay sevıosanız muptelası olursunuz. Simulasyon yapmıs adamlar gemıyı parketmeyı ozledım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Bi o var zaten keyifli :) Space ship parking sim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 topicin öncesini okumadım ama, oyunda birbirini cuvcuvlamak dışında ne var? hoşuma gitti aslında binlerce yıldız falan olması da çok çabuk bayar gibi duruyor, 111TL de fazla sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 derken aldım, indiriyorum. kimi nerde bulucam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Kimi nerde bulma kisminda biraz dert var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 biri 15 dolares mi dedi uhuhu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 bulma kısmı sıkıntılıydı en son, ama yavas yavas yaıolar onu. oyunun guzellıgı space sim olması, simulasyon yanı bu. Baya gezebiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 friend listindeki adamları galaxy map'te görebiliyorsun artık. tabi çok çok uzaklardaysanız kısayoldan yanına gitmek gibi bişey yok. warplaya warplaya gideceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ya station veya bina insa edebilmek olsa, uzaklarda kurulacak cok guzel sıstemler vardı en son. Gidip kurucan o otomatik maden kazıcak falan. gemi memi yapıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 evet onların olmasını ben de çok istedim ya. Biraz eve online gibi, Corp.lar olsa, kurulsalar vs. ama oyun tam olarak o doğrultuda gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar