GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Hype inizin etkisine dusmemek icin savasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 olm ne hype ı gelmiş geçmiş en iyi oyun betası şu en iyi uzay oynu demiorm bak ADAMLAR GERÇEK UZAY YAPMIŞLAR LAN beni tavlayan zaten flight assistsiz hyperdrive vidyosuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Oyun closed beta da su anda, eksik feature lar ve mevcut halinde de bug lari mevcut. Bu genre nin cok meraklisi degilseniz bence bekleyin, genre dan kastim uzay sandbox dan ziyade space flight simulation. Su anda flight simulation tamamiyle mevcut, meraklisina salya akittiracak seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 75 dolares mis yaa karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Suark bizim eve Tayfa aliyor mu ? Razordan alan var mesela baya. Ama yerli tayfa oneml? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 mining eklendiğinde gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ya gittim eagle aldım, 2 tane hardpoint'e laser pulse taktım, totalde 3 oldu fakat için bayıldı abi laser pulse'dan en sevmediğim silah türü. http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20140524221630/elite-dangerous/images/thumb/a/a9/Screenshot_0034.jpg/400px-Screenshot_0034.jpg diğer turretler etc. outfitting'de görünmüyor, sebebi nedir, başka istasyonlara mı gitmek gerekiyor? oyuna mı eklemediler diyecem scenariolarda vardı? bu arada eagle baya hızlı ve dayanıklı. totalde 3 silah hardpointi var, 1 tane ile 9 tane killi baya hızlı almıştım 3 tane ile ezicem asdasd. AI'nın behaviour'a dikkat etmek gerekiyor ya, senden uzaklaşıp ters dönüp ateş etmeye başlıyor, eğer kafa kafaya hedefe devam edersen ön camdan giriyor gemiye. ondan 500 metre kala ben fa'yı kapatıp çok sert dönüş yapıp önüme alıyorum. baya alıştım uçmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 multi cannon istiyorum 2 tane, 1 tane missile istiyorum ondan sonra salya saçarak oynarım bu arada the fuck hahaha http://www.youtube.com/watch?v=V-HtnCOfaoY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 aslında şu frigate-carrier shipleri 2 kişilik yapsalar, biri kokpiti ve burun silahlarını diğeri gövde silahlarını kullansa. böyle otomatik takip çok easy mod gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 abi ahaha nasıl bug reportluyoruz? Eranin'den 3 birim çay aldım 4k'ya, geldim bootis'te sattım, 980 credit kar dedi, 2k param vardı, satışı yaptım 37k oldu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 O gemi de 3 koltuk var, oyle birsey yaparlarsa epic olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 O degil de friends de offline gorunuyorsun, duzgun calismiyormu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 oyuna girip çıktım ben akşam girerim herhalde, işin arasında ara verdiğimde öyle 30-40 dk girip çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 beam combat fazla imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Xeno icin yazmistim, seni de ekledim oyuna girdigin de bakarsin Cem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 okidoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Gladmir said: O degil de friends de offline gorunuyorsun, duzgun calismiyormu acaba ben kabul ettim seni de sen de galiba offline gözüküyosun, in-game'den friend list nasıl bakıyoruz ana menüde var da oyundayken görmek önemli. bi de ben şimdi gemiyi değiştirdim, sidewinder'dan eagle'a geçtim de ulan eranin'den bootis'e jump yapabiliyodum şimdi yapamıyorum nası iştir, galaxy map'e bakıyorum bağlantı noktası da gözükmüyor nasıl geççem lan oraya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Nickim Devo Skyrunner olmuş. Azeban city station etrafında dört döndüm girişini bulamadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Docking successfull. Gelin beni buradan alın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Xenocide said: Gladmir said: O degil de friends de offline gorunuyorsun, duzgun calismiyormu acaba ben kabul ettim seni de sen de galiba offline gözüküyosun, in-game'den friend list nasıl bakıyoruz ana menüde var da oyundayken görmek önemli. bi de ben şimdi gemiyi değiştirdim, sidewinder'dan eagle'a geçtim de ulan eranin'den bootis'e jump yapabiliyodum şimdi yapamıyorum nası iştir, galaxy map'e bakıyorum bağlantı noktası da gözükmüyor nasıl geççem lan oraya :/ Oyun icin de friends e bakilamiyor wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Friends i nerden görüyoz ya. Gladmirden request geldi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Abi önden uyarı yapayım, Eagle ALMAYIN. Fuel capacity Sidewinder'dan baya düşük anladığım kadarıyla ve sidewinderla gidebildiğimiz sistemlere eagle ile gidemiyoruz. resmen sidewinderda 2 silah takılı+full cargoyla eraninden bootis'e gidebiliyorken, eagle'da 0 kargo 0 silah ile ancak gidilebiliyormuş. çok şükür ki eski gemini geri almak istediğinde harcadğın parayı aynen geri veriyor. Cobra'ya kasıcaz, Eagle çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ben sizi görüyorum glad online xynico değil fakat garip olan bende 47k cr görünüyor, o nereden geldi ki ben bütün parayı harcamıştım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Biz devo ile TS deyiz, friend group kurcaliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ben önce bug zannettim, önceki sayfada yazdım ticaret yaptım 2k geleceğine bi sürü para geldi diye, dün bişey yapmışlar gemi kayıpları yaşanma ihtimali olmuş. o yüzden insanlara 30k falan kredi vermişler. herkese geldi yani o. Gladmir said: Biz devo ile TS deyiz, friend group kurcaliyoruz adres? şu an bi tek glad online gözüküyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar