bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ağğğbbii öğlen 1 saat ara vereyim dedim, o kadar kapıştım, son 2-3 killi alıp çıkacam yine bir gemi kafa kafaya girdi bütün kastığım gibi fuck this shit.. kasıtlı yapıyor sanki npc ipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 abi o yüzden 3 kill alıp dönüp rewardı alıcaksın başka olmaz ya. bu arada belki biliniyodur da yine de sonradan keşfettiğim üjbej bişey söyleyeyim; eğer tek bir yöne gidecekseniz Tab'a basıp gemiyi boostladıktan sonra max speede ulaşınca Z'ye basılı tutun. Flight Assist'i kapatıyor ve serbest süzülme oluyor. Böylece istediğimiz kadar max. hızda gidiyoruz. kaçan gemileri kovalamak için falan ideal. bu yöntemi bi yöne giderken gemiyi ters çevirmede de kullanabiliyoruz. örneğin bir düşmandan kaçarken z'ye basılı tutup gemiyi döndürmeyi başardığınızda geminin burnu düşmana bakıyor olacak ama max. hızla geri geri gidiyor olacak. sonra tekrar boost atarak ani bir kaçış hareketi yapılabilir. bir de geminin manevrasını arttığı bi hız aralığı varmış dün öğrendim bunu da, hız göstergesinde %50'lerde mavi bi alan var, hız o seviyelerdeyken manevra epey artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 15 kill fln gitti yine aminyumsulfat dün akşam da bir bu kadar gitti. duo, trio gidelim ya şuraya, belki bountyler share ediliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 sonra birbirimize çarpalım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Gladmir said: Gladmir Schrodinger benim ki, devo lu birsey koyda goz asinaligi olsun :) Devo Skyrunner yaptım. Nerde nasıl buluşcaz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 abi isimleri değiştirdikten sonra online olarak "onaylanması" uzun sürüyormuş gladmir'in dediği gibi, o işlem bitince group açar private group olarak gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bingildak said: 15 kill fln gitti yine aminyumsulfat dün akşam da bir bu kadar gitti. duo, trio gidelim ya şuraya, belki bountyler share ediliyodur Tamam hadi akşama buluşalım. Xenocide said: sonra birbirimize çarpalım sdfg Sercan, seni wingmanim olarak atıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 şuna sercan demeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 abi ben hala 2. gemi eagle'ı alamadım. geçen pazar başladım oyuna. doğrusu işlerin yoğunluğundan günde 1 saatten fazla bakamıyorum ama yine de o eagle'ı aldıktan sonra biri gelir kafa kaya girer patlatırsa keyboard fln kırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Eagle parasi birikmis gibi, 19K miydi fiyat i oyle birseydi... Aksam Skype vs. sync olup kuralim group u, kac gundur denk gelemedik bir turlu. P.S: Long distance hauling questeri var, onlari yapip duruyorum ben, iyi para geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 sidewinder ile mi taşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 dreagloth said: şuna sercan demeyin ya Ne diyelim Küçük Sercan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Gladmir said: Aksam Skype vs. sync olup kuralim group u, kac gundur denk gelemedik bir turlu. 18.30da online im. Ms sidewinderi kurucam. Hemen tanır inşallah windows. Senelerdir dolapta yatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 DA2019 said: dreagloth said: şuna sercan demeyin ya Ne diyelim Küçük Sercan mı? şu deyin bana :( mouse keyboard olayına alıştım bu arada. alırım anahtarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ulan nası heveslendim qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 C'mon, hop on then. :) .o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 laptop kaldırmaz herhalde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Disarisi gorunmuyor, hava alani civari iptal, ofis te jenerator var ama evde elektrik kesin gitmistir. Bildigin firtina Elektrik gelmezse aksam giremem peh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bingildak said: sidewinder ile mi taşıyorsun? mouse + keyboard + voiceattack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 uçağın adı ya, sidewinder değil miydi default geminin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ahahha bende MS in controller i zannettim. Evet ilk gemi ile. Daha duzgun para yapamadim ben ama surekli docking yapmaktan elim cok alisti o ise. Oraya buraya bir birim leather gotur questleri var, onlari yapiyorum, sagi solu gormus oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 kargo gemiside varmış dimi hmmpff mal taşı mal getir götür HYPERDRIVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Anaconda var benim gordugum, combat icin de kullaniliyor, her yeri hard point dolu. Adam dock ederken kimse ne girebiliyor ne cikabiliyor istasyona, kendisi zaten zor giriyor oraya buraya surterek, cok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ooo kamyon gibi dimi kocaman dimi hmmpfff abi kocaman gemiler olsun ya onlara binelim carrierlar olsun içinden gemiler çıkan inilebilen falan offffffffff MERKEZ USSUNUZ OLURUM ABILER http://elite-dangerous.wikia.com/wiki/Anaconda buda hoş http://elite-dangerous.wikia.com/wiki/Lakon_Type_9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 oyun beta mı yoksa çıktı mı alayım bunu bi ara yalnız ben alırsam oyun patlar herkes bırakır falan kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar